Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τί καλά θά ήταν άν οι ''πιστοί'' δέν ασχολούνταν και...μέ τά παρακείμενα οικήματα ...αλλά τό ''η ζωή εν τάφω'' έπαιρνε τό αληθινό [ καί ουσιαστικό] νόημα του!!!

Ανώνυμος είπε...

Plaudite, amici, comedia finita est.

Ανώνυμος είπε...

Θέσεις 1oυ Συνεδρίου ΔΗΜΑΡ, 02/04/11

Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :•Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis.
Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν
στην προστασία της νομιμότητας.

• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.

• Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή.

• Τη σταδιακή κατάργηση της μισθοδοσία των ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας σε αυτήν. Η μισθοδοσία των ιερέων καμίας Εκκλησίας δεν μπορεί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

• Την απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών. Η ίδρυση ευκτηρίων οίκων δεν υπόκειται σε καμία άλλη άδεια της διοίκησης ή άλλης εκκλησιαστικής αρχής, παρά μόνο στην έκδοση οικοδομικής αδείας.

• Την εκ βάθρων αναθεώρηση τόσο των αναλυτικών προγραμμάτων όσο και των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος των Θρησκευτικών. Τα ζητήματα της πίστης και η κατήχηση δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αντίθετα επιβάλλεται να αποτελούν μέρος της οι Θρησκείες και το Θρησκευτικό φαινόμενο, ως φαινόμενο του πολιτισμού και ιδιοσυστατικό των κοινωνιών, που είναι σε θέση να συμβάλλει στη διαμόρφωση ηθικού και αξιακού κώδικα,

να δώσει απαντήσεις στις πνευματικές αναζητήσεις των νέων και να βοηθήσει στην γνώση, την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού, καθώς και την περιφρούρηση της πνευματικής ταυτότητας όλων μέσα σε μια πλουραλιστική κοινωνία. Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δια του ΥΠΒΜΘ.

• Την κατάργηση κάθε είδους Προσευχής και υποχρεωτικού εκκλησιασμού τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στο στράτευμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των στρατευμένων.
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα βλέπουν και τα διαβάζουν 11:58. Εσύ τι έχεις να πεις;

Ανώνυμος είπε...

11:58 π.μ πολύ ωραία και ενημερωτική η ανάρτηση, αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω όλα τα άλλα προβλήματα δεν απασχολούν την ΔΗΜΑΡ παρά αυτό της θρησκείας μας. Πάντως εμένα μου την δίνει όταν διαβάζω 1) ''σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων εκκλησιών και θρησκειών '' 2) '' η απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των θρησκειών '',πολύ ωραία όταν συμμορφωθούν και οι άλλες οι χώρες (π.χ Τουρκία). Τέλος θα ήθελα να πω ότι με αυτά ασχολείται και λέει ο Κουβέλης και από 17-18% σε ένα μήνα έχει πέσει στο 7.5% και έχουμε και συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

11:58 ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

.Μεγάλη εβδομάδα αποφάσισαν στην ΔΗΜΑΡ να μας γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους για την θρησκεία λες και δεν τις ξέραμε.΄Εχουν βάλει τις παρωπίδες και δεν πήγαν έστω και τυπικά έξω απο μια εκκλησία για να δούν τους χιλιάδες ΄Ελληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς για να καταλάβουν ότι οι άθεοι και οι άπιστοι είναι οι λίγοι.Αλλά αποτελεί ιεροσυλία να μην σέβονται έστω και τυπικά το θρησκευτικό μας δικαίωμα και θέλησαν με αυτό τον τρόπο,διαλέγοντας δηλαδή την χρονική στιγμή της Μεγάλης εβδομάδας,για να μας προσβάλλουν.Την απάντηση θα την πάρουν σε 21 ημέρες.Οι προστάτες των λαθρομεταναστών και των απίστων θα πάρουν ότι τους αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Βροχη οι υποψηφιοι βουλευτες χτες και σημερα στο καφενεδακι στο δημαρχειο.συν ο τσιπραςουτε το καφενειο της βουλης να ητανε.πασοκ συνασπισμος δημαρ νεα δημοκρατια.ολοι εκει .αναμεσα στο λαο ταχα μου δηθεν.παντωσ εμενα με σερβιρανε το ουζο μουπριν απο αυτους ενω ο αλεξης πηγε μεσα να το παρει.λαικο παιδι ε ?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας αντίχριστοι που κάθεστε όλοι μέρα στο Εν πλώ και ρουφάτε καφέδες. ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ. Ανθέλληνες. Ασχολειθήτε με τις δουλειές σας και αφήστε την Εκκλησία ήσυχη.

Ανώνυμος είπε...

Ευρηματική η παρέμβαση του 1:17, έκανε αμέσως να ξεπεταχτεί το φασισταριό που αποτελεί την πελατεία του κοτσίδια!

Ανώνυμος είπε...

σώπα ρε Δημοκράτη 8.07 ωραία η δημοκρατική σου άποψη.΄ Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου φασισταριό.΄ Ετοιμάστε μας και το τρένο για Σιβηρία! Χρονιάρες μέρες θυμηθήκατε την θρησκεία και τον φασισμό.Δημοκράτες εεε δημοκράτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ φίλε αν έβλεπες την λαοθάλασσα στις εκκλησίες της Ελλάδας και ήσουν άθεος με ποιόν θα τα έβαζες.Το 80% και πλέον του κόσμου χθες το βράδυ ακολούθησαν τον επιτάφιο.Πανικοβλήθηκαν οι αριστεροί "δημοκράτες" και άρχισαν τα μανιφέστα και τις προγραφές.

Ανώνυμος είπε...

Re kots;ida mia kai deixneis ton epitafio tis Agias Eirinis akoute kai ena koufo: Kai o Sakis kai Petros kai o Nektarios kai o Petros irthan mouri me mouri me to Mavrogialouro, tou lene XRONIA POLLA kai den tous milise ... Imoun dipla kai to eida. APISEFTO. Milame afto to gaidouri onirevetai na ginei kai Dimarxos... Tou agiou p... tha ginei. Kali anastasi kirioi. O EK TWN EKSW

Ανώνυμος είπε...

αφου του ζητησαν οι σαλωμες το κεφαλι στο πιατο να τους ελεγε και ευχαριστω αν δεν εκαναν την μαλακια με την κλειδαρια και την καθαιρεση ο προυπολογισμος θα ψηφιζοτανε τωρα κατσαν στο παγωτο

Ανώνυμος είπε...

SORRY GIATI EIMAI ASXETOS ... EGO EIDA ENA KLIDARA KAI ESPAGE TIN PORTA. DILADI TOU TIN ALLAKSAN KAI META TIN ESPASAN KAI KSANAEVALAN ALLI? RE MPAS KAI TO STISE MONOS TOU. AFTOS DEN EIXE KLEIDI TOU DIMOU KATO TIS PORTAS KAI EMPENE OPOTE ITHELE?

Ανώνυμος είπε...

καλά ασχολείστε ακόμα με αυτό τον εγωπαθή.
πήγε σπίτι του μόνος του και εκεί θα μείνει για πάντα!
δήμαρχος μόνο να στα νησιά Φίτζι μπορεί να γίνει!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες 2:29 μ.μ έπρεπε ο Φ. Τζίτζης να έχει τον τρόπο σκέψεις σου δηλαδή να παραμείνει στον Δήμο να παίρνει την μισθουδάρα του, όπως κάνουν οι άλλοι και να μην προσφέρει τίποτα. Ευτυχώς όμως δεν είναι σαν και εσένα και προτίμησε να αποχωρήσει υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των Αιγινητών. Μακάρι να είχαν και άλλοι το ήθος του και την πολιτική του συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

σκέψης, σκέψης, σκέψης, σκέψης, σκέψης (αυτοτιμωρία)