Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ

 Ο Μέγας δημοσιογράφος Νίκος Αλεξίου αποφάσισε να γράψει για μας λίγα καλά λόγια. Τα παραθέτουμε χωρίς καμία λογοκρισία. Τον ευχαριστούμε  και τον παρακαλούμε την επόμενη φορά να είναι πολύ ποιο αυστηρός στην κριτική του. Του ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε αυτόν , την οικογένειά του, τους φίλους του, στους συνεργάτες του και να μην ξεχνάμε "αυτούς που τον στηρίζουν οικονομικά". Να είναιι όλοι καλά και ο θεός να τους δίνει δύναμη και φώτιση.

Ο αδιόρθωτος mr. Blogger

Εμείς mr. blogger υπηρετούμε την είδηση, εσύ;


Τελικά η παροιμία: “Ο λύκος σαν εγέρασε...”, μάλλον αποδεικνύεται απόλυτα σοφή. Πίστευα πως κάποιοι άνθρωποι με το πέρασμα του χρόνου βάζουν λίγο... μυαλό και σταματούν τις εμμονές και το κυνήγι... φαντασμάτων. Μάταια... όμως! Μήτε η γνώμη αλλάζει... μήτε η κεφαλή τους. Μιλάω για τον mr. Bloger, διαχειριστή του blog aiakosrex.blogspot.gr
Μετά τις εκατοντάδες διφορούμενες, αλληλοσυγκρουόμενες, αλλοπρόσαλλες αναρτήσεις των τελευταίων χρόνων και μετά την μακρά του ενασχόληση με τον ΝΟΑ, τώρα βρήκε άλλο κομμάτι του αθλητισμού για να δοκιμάσει τις “ισορροπίες” μεταξύ σχολιασμού, κιτρινισμού και άδικης κριτικής σε βάρος άλλων.
Μάλλον δεν... χόρτασε από την χθεσινή ανάρτηση της εφημερίδας μας στην οποία η αναφορά μας περί... αποκλειστικοτήτων είχαν ιδιαίτερη έμπνευση από την δική του συμπεριφορά και θέλει κι... άλλο.
Επειδή λοιπόν το θέλει, θα το έχει.
Εμείς κ. Διαχειριστά του Blog σε προειδοποιήσαμε με επώνυμο σχόλιο στο blog σου να αφαιρέσεις και τα σε βάρος μας σχόλια που ακολούθησαν την δημοσιοποίηση του θέματος του κλειστού γυμναστηρίου, προπονητηρίου ή γηπέδου ή όπως αλλιώς θες να το πούμε, γιατί πολύ απλά εμείς δεν παίζουμε με τις λέξεις...
Στο επώνυμο λοιπόν σχόλιο μου στο blog σου ανέφερα τα εξής:
“Περί... μακακίας
Πριν λίγο με πληροφόρησαν πως στο blog σας αναφερόμαστε ως... μακάκες όσοι υποδεχθήκαμε αισιόδοξα την είδηση για το κλειστό της Αίγινας.
Εάν ο σχολιαστής σας 9:31 “ξεστραβωνόταν” να διαβάσει σωστά τα ρεπορτάζ της νέας φωνής θα διαπίστωνε πως εμείς αποκλειστικά δημοσιεύσαμε την είδηση.
Επειδή λοιπόν η μακακία... τυφλώνει, ο σχολιαστής σας προφανώς δεν μπορούσε να διαβάσει και να καταλάβει τι γράφουμε.
Του επιστρέφουμε λοιπόν τον χαρακτηρισμό και τον διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε την είδηση, η οποία για εμάς αποτελεί υποχρέωση προς τους αναγνώστες μας.
Τέλος καλώ τον διαχειριστή του blog να διαγράψει τα όποια υβριστικά σχόλια σε βάρος μου, σε βάρος της νέας φωνής ή συνεργατών μου ειδάλλως θεωρείται συνυπεύθυνος στην συκοφάντηση μας, με ότι αυτό συνεπάγεται ποινικά.
Εξάλλου πιο πάνω έχεις ο ίδιος σχολιάσει: “Αν κάποιος ανώνυμος θέλει να πει κάτι το οποίο θίγει κάποιους ή κάποιον, ας το γράψει επώνυμα”.
Ισχύει ή δεν ισχύει αυτό που γράφεις κ. Διαχειριστή ή μας δουλεύεις ;”.
Εμείς λοιπόν κ. Διαχειριστή του blog ήμασταν οι άμεσα θιγόμενοι από τα σχόλια τα οποία φροντίσατε να σβήσετε και φυσικά μαζί με αυτά να σβήσεις και το επώνυμο δικό μου σχόλιο.
Πάμε τώρα στην ταμπακιέρα για την οποία εκτενώς αναφέρθηκα και στο χθεσινό άρθρο της νέας φωνής με τον τίτλο: “Αποκλειστικότητα στην... είδηση. Ποιους ενοχλεί και γιατί...”
Εμείς σου επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά και θες ή δεν θες ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις υπηρετούμε την είδηση.
Παρουσιάζουμε τα γεγονότα ως ειδήσεις, τα οποία στην συνέχεια μέσα από την αρθρογραφία μας αναλύουμε εκτενώς και μάλιστα πολλές φορές οι αρθρογράφοι μας μπορεί να έχουν και διαφορετικές απόψεις για ένα γεγονός.
Βλέπεις στην “νέα φωνή” υπάρχει πλουραλισμός, πολυφωνία και δημοκρατία.
Τώρα στο θέμα του κλειστού γυμναστηρίου ή προπονητηρίου ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσουμε δεν έχουμε ακόμα τοποθετηθεί και θα το κάνουμε σε χρόνο που θα κρίνουμε εμείς ως έντυπο.
Ωστόσο σε κάθε προσπάθεια που αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού του νησιού είτε αυτή προέρχεται από το Δήμο είτε από την κεντρική διοίκηση είτε απόν ιδιώτες είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
Δεν καθόμαστε να αναλύσουμε ούτε ποιος, ούτε γιατί, ούτε παραπέρα...
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ενώνει και δεν ΔΙΧΑΖΕΙ και διώχνει την νεολαία μας από όλα τα αρνητικά της εποχής και όχι μόνο.
Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις εμείς δεν παίρνουμε θέση στο εάν υπάρχει φαρμακείο ή αποδυτήρια ή ... εκκλησία στο προπονητήριο.
Αρμόδιοι και υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι παίκτες που προπονούνται οι οποίοι είναι ενήλικες και ανήκουν στο σύλλογο του Σαρωνικού.
Άλλωστε πριν κάποια 24ωρα οι ίδιοι αθλητές ήταν εκτεθειμένοι στα κρύα και τις βροχές του ανοικτού γηπέδου της Αίγινας.
Εσύ λοιπόν που είσαι ο παντογνώστης και ο κριτής των πάντων, πως και δεν έχεις πάρει θέση στο ζήτημα της τουριστικής προβολής της Αίγινας και ποια η άποψη σου για την διάθεση των χρημάτων της ΔΕΗ;
Άλλωστε είσαι ή δεν είσαι μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αίγινας;
Εμείς στο λέμε για πολλοστή φορά ασχολούμαστε με την είδηση.
Δεν έχουμε πολιτικούς φίλους ούτε αφεντικά.
Έχουμε πηγές, μιλάμε με όλους χωρίς αποκλεισμούς και εμπάθειες.
Η όποια δε ενασχόληση μου με τα τοπικά πολιτικά δρώμενα έχει γίνει σε βάρος των συμφερόντων της ιδιωτικής μου επιχείρησης είτε αυτό χθες ήταν έντυπο, σήμερα ηλεκτρονική εφημερίδα και αύριο οτιδήποτε άλλο...
Έχω πληρώσει αγαπητέ την “τρέλα” μου με την πολιτική και μάλιστα με το παραπάνω.
Λοιπόν για να τελειώνουμε:
Το πνεύμα και το ύφος της πλειοψηφίας των αναρτήσεων σου και ο τρόπος που παρουσιάζεις τα θέματα σου ανήκει στην σφαίρα της “πολιτικής της κλειδαρότρυπας” και όχι των σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων.
Η όποια κριτική σου φρόντισε λοιπόν να πιάνει τόπο για το καλό του νησιού, χωρίς εμπάθειες με συγκεκριμένα πρόσωπα ή συλλόγους ή δημοτικές παρατάξεις.
Κάποτε η πένα σου υπήρχε στα Νέα του Αργοσαρωνικού με επιχειρήματα και αναδεικνύοντας τα θέματα με άλλη οπτική.
Τώρα από ότι φαίνεται έχεις χάσει τη μπάλα...
Όσο για τα ανώνυμα σχόλια, εσύ είσαι ο διαχειριστής του blog, εσύ έχεις το μαχαίρι... “εσύ και το καρπούζι” και μιας κι έρχονται μέρες της Ορθοδοξίας, θα σου υπενθυμίσω την ρήση: 'Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω”
Στο τέλος όλους μας κρίνουν οι αναγνώστες και ο λαός του νησιού.
Εκεί μετράμε φίλους και εχθρούς, αναγνωσιμότητα και αναγνωρισιμότητα.
Καλό ταξίδι λοιπόν στην μοναχική πορεία σου... στο πουθενά. 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ . Ο ΑΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ(ΡΕΞ) ΕΧΕΙ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΙΑΚΟΣΡΕΞ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΒΛΑΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΧΕΙ. Ο ΝΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΡΗ. Ο ΣΩΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑ. Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Ο ΑΚΟΠΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ . ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Ο ΑΙΑΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ 2010 . ΤΟ 2014 ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ .
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,
Σου γράφω για να σου πω ότι ήμουν
πολύ ΚΑΚΟ παιδί! Και μ' άρεσε πολύ ρε παλιοχοντρεεε...!!

Ανώνυμος είπε...

Mη τσαντίζεται τον ΟΡΙΝΙΟΝ ΜΑΚΕR της Αίγινας, μη τσαντίζεται τον άνθρωπο που θεωρεί το εαυτό του τον απόλυτο καθοδηγητή και διαμορφωτή της πολιτικής του Γρηγορόπουλου. Μη τσαντίζεται τον απόλυτο ελενκτή της δημόσιας ζωής μας.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Άλεξ τις δημοσιογραφικές νουθεσίες και πές μας συμφωνείς να πηγαίνουν και να γυμνάζονται Αιγινητάκια και όχι μόνο σε έναν χώρο που έχει κατασκευαστεί για να αποθηκεύει μαδέρια και kontra plake. Κοιτάξτε λοιπόν εσείς όλοι που ασχολείστε με τα κοινά (ενεργοποιείστε - παρακινείστε με την πένα σας και τον Δήμαρχο) και απαιτείστε να κατασκευαστεί απλά ένα κλειστό γυμναστήριο και μην συμμετέχετε με τα γραφόμενά σας στους εκλογικούς ευκαιριακούς θεατρινισμούς των επ' αμοιβή σωτήρων μας. θεατρινισμούς των .

Ανώνυμος είπε...

Axaxaxaxaxaxa polu goustarw magkes, fagw8eite re. Kala ta lew egw lamogia, tempelhdes, agrammatoi, komle3ikoi arx..dia kai palio lemedes to paizoune dhmosiografoi kai pane na mas kanoune ta tria duo. Apo poione na arxisw tis mapes

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε γκρεεκλις θα σχίσεις κανενα καλσον.

Ανώνυμος είπε...

ρε γκρίκλισ αυτοί που λες μπορεί να τρώγονται μεταξύ τους αλλά εσένα στην έχουν.... φυλαγμένη ΟΛΟΙΙΙΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙ
ΤΟΊΧΟ ΤΟΙΧΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΕΜΒΗ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

greeklish min eklageis an meineis xwris adidimarxia ton genari. stimeni sti exei o pastelias ki as soy xtypaei tin plati filika

Ανώνυμος είπε...

Πάλι με το ΝΟΑ τα βάζεις αιακουλη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΑ.ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ.ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ Ο ΝΟΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2008 ΚΑΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΟΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ.ΑΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ 30 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1.21 Να δούμε τι θα γράφεις τον Μάρτιο του 2013 όταν τον ΝΟΑ θα τον πάρει ο Σκλάβαινας.

Ανώνυμος είπε...


Όπα, σιγά ρε μεγάλε λάκι που έγινες ξαφνικά ο πρύτανης της δημοσιογραφίας. Για ποια εφημερίδα μιλάς και για ποιο κυνήγι της είδησης; Γι αυτή που βγάζεις τρία φύλλα το χρόνο αλλάζοντας μόνο το πρωτοσέλιδο κι αυτό με φωτοτυπία; Και για ποια είδηση λες; Για κείνη που σκάει μύτη τον γενάρη και μας την σερβίρεις τον θεριστή; Ρε εκδοτάκι , είτε σαν Λαλιά , είτε σαν Μούγκα ή σαν οτιδήποτε άλλο ,λειτουργείς σαν παλιό ζου μποξ που παίζει ανάλογα με την παραγγελία του κάθε πελάτη. Ούτε λατέρνα δεν πρόκειται να γίνεις. Κι εμείς που σε γνωρίζουμε από παιδί ξέρουμε ότι και σαν δημοσιογραφάκι και σαν ανθρωπάκι είσαι ποιο βραδύγλωσσος κι απ τον πισινό που μια ζωή προσπαθεί να πει πρόβατο και στέκεται στο Πρ…………….. Και επειδή θυμήθηκες και την ορθοδοξία, μέρες που έρχονται, άντε αγόρι μου να πεις τα κάλαντα μπας και γευτείς κανένα κουραμπιέ και παράτα μας με τις παπαριέ σου. Και πότε την αγάπησες την Αίγινα ρε λάκι; Κάθε εκλογές με το χέρι σαν ζήτουλας και την γλώσσα σαν χαμαιλέοντας; Δε μας χέζεις ρε νταλάρα που μας ποζάρεις και για σπουδαίος. Βρε ουστ …………………………