Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησης των τσιμεντένιων πλωτών προβλητών δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει ότι ήταν παντελώς άχρηστες
(Αιακέ γράψε ποιός έπρεπε να τις παραλάβει και ποιοί τελικά τις παρέλαβαν). Έτσι με τον παραμικρό Γαρμπή βλέπουμε αυτά τα χάλια όπως με φωτό δείχνει ο Αιακός. Συμπερασματικά η μόνη λύση γι'αυτές τις πλωτές και μετά από πεντακόσιες επισκευές (πεταμένα χρήματα) η μόνη λύση είναι η απόσυρση τους και στην θέση τους να μπουν πλαστικές σαν αυτή που τοποθετήθηκε μέσα στο λιμάνι από τον προηγούμενο πρόεδρο του Λ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

AIAKE ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΘΕΜΑ.
ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

6,04 ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ άφησε την provokatsia και καλά στα λέει ο 6:04 μ.μ αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από το λιμάνι της Αίγινας αλλά το αποτέλεσμα από το τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές της Ταϊλάνδης τον Δεκέμβριο του 2004.

Ανώνυμος είπε...

Νοικ οικ
8.46
Σε έχει πιάσει κρυος ιδρώτας με τα ποσοστά του αιακου στο νέο συνδυασμό
Οι φωτο είναι απο το λιμάνι της αιγινας φεησμπουκοκαναπε ανεξάρτητε άσχετε
Άκου λοιπόν φωνοπαιδπουμπουκο
Ότι και να κανεις ο αιακος θα μας λέει την αλήθεια
Και απο του χρόνου θα πάρει την θέση που του αξίζει στο δήμο. Με υπευθυνότητα τιμιότητα
Και όχι με κολοτουμπες και ανεξάρτητες ψευτομαγκιες

Ανώνυμος είπε...

1o:31 μ.μ σου περνά απ'το μυαλό μήπως, λέω μήπως ο(η) 8:46 μ.μ κάνει humour

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα 8.10
Δεν ξέρω αν κάνει χιούμορ αλλα το φεησμπουκοπαιδο όλο πλακιτσα τραγουδακια και χιούμορ κάνει.και με συνεχόμενη πλάκα το νησι μπροστα δεν παει.επειδη ο μπουμπουκος έχει κόντρα με τον αιακο δεν χρειάζεται να έχει και ψήφο στη διοίκηση.καποιος πρέπει να του το πει

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως βλέπω ότι ο νέος πρόεδρος ξεκίνησε σωστά. Να εισπράξει τα χρωστούμενα από τους μπαταχτσήδες. Μόνο που δείχνει να μην ξέρει καλά τις διαδικασίες και καθυστερεί να κάνει τις επισκευές που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Το μεγαλύτερο σφάλμα όμως ανήκει στο Δήμαρχο που πέταξε στη διετία στελέχη με βούληση, γνώσεις ικανότητα και εμπειρία για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Όσο και καλή θέληση να έχει τι να κάνει όταν βρίσκεται στη θέση του συνήθως το Σαββατοκύριακο; Πώς να το κάνουμε. Τα μεταξωτά θέλουν και επιδέξιους. Θα καταχωρηθεί και αυτό σαν άλλη μία επιτυχία της διοίκησης Σακκιώτη.
PONTIX

Avatar είπε...

Ποιοι είναι στο Λιμενικό Ταμείο, ρε δεν ντρεπόσαστε λιγάκι.... τι ξεφτίλα είναι αυτή θέλουν και απαιτούν να πληρώνεται το Λ.Τ.... για ποιο πράγμα ρε..... κάντε τους μια Αγωγή για επικινδυνότητα, να μάθουν όταν ζητάνε χρήματα για πρόσδεση των σκαφών, να παρέχουν πρώτον ΑΣΦΑΛΕΙΑ και μετά να έχουν ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ!!!!
Σακκιώτη πάλη έκανες το θαύμα σου.......