Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ 17 ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Όπως προκύπτει από την χθεσινή επιστολή διαπιστευμένου πρέσβη της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, το ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τουρκικό F16 επειδή παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας για 17 δευτερόλεπτα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν προειδοποιήσεις. Ούτε μέσω ασυρμάτου, ούτε οπτικές, έτσι δεν τροποποιήσαμε την πορεία μας. Πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε ένα βομβαρδιστικό όπως το Su-24 και ένα F16. Αν ήθελαν να μας προειδοποιήσουν, θα μπορούσαν να «κολλήσουν» στο φτερό μας. Ο πύραυλος έπληξε το πίσω μέρος του αεροσκάφους στα ξαφνικά. Δεν είχαμε ούτε το χρόνο να κάνουμε μανούβρα για να τον αποφύγουμε», είπε ο διασωθείς κυβερνήτης Konstantin Murakhtin από την αεροπορική βάση Χεμεϊμεέμ στη Συρία, όπου βρίσκεται.
Υποστήριξε μάλιστα, ότι δεν υπήρξε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου και πως γνώριζαν και αυτός και ο πιλότος που σκοτώθηκε την περιοχή «σαν την παλάμη των χεριών τους». «Είναι απίθανο να παραβιάσαμε τον εναέριο χώρο ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο. Πετούσαμε σε υψόμετρο 6.000 μέτρων σε εντελώς καθαρό καιρό και είχαμε τον πλήρη έλεγχο της πτητικής πορείας καθ’ όλη τη διάρκεια».
Ο συγκυβερνήτης συμπλήρωσε πως θέλει να συνεχίσει να υπηρετεί την πατρίδα του.
«Δε βλέπω την ώρα μέχρι να λάβω την άδεια από τους γιατρούς ώστε να μπορώ να επιστρέψω. Πρόκειται να ζητήσω από τη διοίκηση να παραμείνω στη βάση. Έχω χρέος να πληρώσω, για τον διοικητή μου», είπε ο Μουρακτίν.

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουμε πει για τη γκαντεμιά του Τσίπρα, τα έχουμε γράψει όλα (κι είναι πολλά, λέμε) το άστρο του έχει σβήσει αυτό του Μητσοτάκη.
Για να θυμηθούμε τα τελευταία, με το που τον πλησίασε ο Ολάντ έγινε το δυστύχημα στο Παρίσι με 142 νεκρούς κι έφυγε στη Γαλλία πριν την ώρα του, και πριν κλείσει μήνας, να και το τρομοκρατικό χτύπημα.
Πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας ήταν στην Τουρκία, πουτάνα όλα η Τουρκία με τη Ρωσία (όχι με όποιον κι όποιον, με τη Ρωσία, ντα;).
Αναμένω να δω τι θα πάθει το Ισραήλ, μιας και είναι εκεί ο κατσικοπόδαρος τώρα.