Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ?

"Ο μηχανικός που έχει την ευθύνη έχει πεθάνει" είπε ο δήμαρχος εννοώντας ότι ο αποθανών δεδικαίωται και όλα καλά. Μόνο που ο μηχανικός εθεάθη ζωντανός χθες στην Αίγινα και αυτό μας έβαλε σε σκέψεις. Γιατί να πει ψέματα ο δήμαρχος?. Αναζητώντας μια εξήγηση ρωτήσαμε και μάθαμε. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάποια Στυλιανή κληρονόμησε μεταξύ άλλων έναν αγρόν στην θέση Περιβόλα 1391,12 τμ ο οποίος συνορεύει γύρωθε με διάφορους ιδιοκτήτες και επί άλλης πλευράς μέτρων 16,50 με χείμαρρο. (9014/14-10-1989 τόμο157-478). Κάποιος το αγόρασε (8999/2001 τόμος 191-457) με νέο τοπογραφικό Αθηναίου μηχανικού ο οποίος (σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες) την δήλωση Ν.651/1977 περιγράφει το ακίνητο ως 'άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις βρίσκεται στον καταργημένο οικισμό Περιβόλα της Αίγινας, δεν αποτελεί τμήμα μεγαλύτερου οικοπέδου, συνορεύει (γύρωθε με διάφορους ιδιοκτήτες) και νοτιοανατολικά εν μέρει με πρόσωπο μήκους 16,5 μέτρων με δημοτική οδό (χείμαρρο)". Ο μηχανικός που αναφέρεται στο συμβόλαιο  και κατά την δημόσια δήλωση του δημάρχου έχει πεθάνει, είναι ζωντανός. Άρα μπορεί να καταθέσει στον εισαγγελέα και να πει ποιος του χορήγησε την βεβαίωση με βάση την οποία συνέταξε το τοπογραφικό όπου ο χείμαρρος βαπτίστηκε δημοτική οδός. Προφανώς με αυτή την βεβαίωση του δήμου πήρε άδεια οικοδομής και μάλλον με παρόμοιες βεβαιώσεις του δήμου έχουν χτιστεί όλα τα ρέματα της Αίγινας που δεν έχουν δρόμο. Με μια τέτοια βεβαίωση έγινε η παράνομη κατάτμηση στην θέση Πλάκα της Αγίας Μαρίνας. Με τέτοιες βεβαιώσεις ψηφίζουν οι χείμαρροι στις δημοτικές εκλογές. Τέτοιες βεβαιώσεις διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Η παρούσα περίπτωση είναι μία από πολλές. Αυτό φυσικά το ξέρει καλά ο δήμαρχος . Αυτός είναι ο λόγος που μας παρουσίασε πεθαμένο τον μηχανικό. Για να ρίξει ταφόπλακα στο σκάνδαλο. Δυστυχώς έκανε λάθος. Η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι πλέον επιβεβλημένη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εναι αυτα που γραφεται κυριε ΓΙΩΡΓΟ; Γινονται τετοια πραγματα στην ΑΙΓΙΝΑ και εμεις κοιμομαστε ορθιοι;

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλος μελλοντολογος (ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ) ειχε γραψει :"" Με παρεσυρε το ρεμα μανα μου δεν ειναι ψεμα καιγομαι γιαυτην και λιωνω " την δημοτικη ΟΔΟ( ΧΕΙΜΑΡΟ)…...

Ανώνυμος είπε...

Οχι μονο υπαρχει δημοτικη οδος στη σκοτεινη αλλα ειναι και χαρακτηρισμενη ως ηπιας κυκλοφοριας αφου μονο ενα αυτοκινητο μαζι με σκαφος περναει απι εκει.

Ανώνυμος είπε...

Το σκαφος περναει παρασυρομενο απο τη οδο χειμαρου,η πανω σε τρειλερ;

Ανώνυμος είπε...

Το σκαφος περναει εν πλω μεσω χειμαρου,η πανω σε τρειλερ;

Ανώνυμος είπε...

Κάθε θαύμα τρεις ημέρες το μεγάλο τέσσερις.Αυτή είναι δηλαδή η μόνη παρανομία που επιβάλλεται η παρέμβαση εισαγγελέα;
Σε δέκα ημέρες κάτι αλλο θα μας απασχολεί.Την περασμένη εβδομάδα ηταν οι ταμπέλες του Σκλάβενα.Γενικά εχουμε κάτι να λέμε να σπάει η μονοτονία.Αυτός ο μαγγούφιος ο εισαγγελεας εχει τρελαθεί στον ποδαρόδρομο.Απο την μια παρανομία στην αλλη τρέχει,είναι για λύπηση.

Ανώνυμος είπε...

Από χθες το βράδυ ο Αλέξης έχασε πανηγυρικά την πρωτοκαθεδρία που είχε αποκτήσει από τα ιδιαίτερα βαφτίσια που έκανε.
Π.Χ. ΤΡΟΙΚΑ-ΘΕΣΜΟΙ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ κλπ….
Δυστυχώς για εκείνων ως πρώτος διδάξας υπήρξε η Δημοτική Αρχή της ΑΙΓΙΝΑΣ του 2000.
Σύμφωνα με την ανάρτηση σου ΑΙΑΚΕ είχε βαφτίσει τα ρέματα ως δημοτικές οδούς.
ΕΥΓΕ