Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ΝΤΑΟΥΛΑ,παρά ΦΑΣΙΝΑ/ΡΕΜΕΤΖΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεθενίτης: Μας λέει για καινούριο και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Συνέχεια σε φωτο αυτός και τα στελέχη του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Θα καθαρίσει λέει το νησί τη στιγμή που έχει μες στη παραλία αφίσες του. Ο νόμος που είναι ; Αφισορύπανση εκτός του κέντρου του που δικαιούται.
Μουρτζης: Εξάρτηση με την Δούρου και παρουσιάζει τα έργα της περιφέρειας ως δικά του. Για την καθαριότητα ας μη μιλήσουμε καλύτερα και όχι τώρα που είναι προεκλογικά αλλά τα τρία πρώτα χρονια διοίκησης. Ξεφτίλα. Που να χάσει κιολας πως θα μας αφήσει καλοκαιριάτικα.
Ζορμπας: Η υποστήριξη και το κλείσιμο του ματιού με την Χρυσή Αυγή υπαρκτό, με έξυπνο τρόπο το καλύπτει και με προεκλογική συμπεριφορά πιο στημένη και από αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδα. Για τη καθαριότητα; Μα τα δικά του στελέχη βρίσκονται πέντε χρονια στη διοίκηση σε θέσεις κλειδιά αντιδημαρχίας και προέδρων. Καμία παραίτηση μόνο θέση και προσωπικό συμφέρον.
Κουκούλης: Υποστήριξη από το Κιναλ δλδ το Βαθύ ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο στη δίκη του περίπτωση. Για τη καθαριότητα που μας λέει ότι πέτυχε; Του έφυγε αυτός που τα έσκαγε και φρόντιζε κατηγορώντας τον. Τώρα βασίζεται σε αυτόν με τις παιδικές ζωγραφιές στα βίντεο.
Τζιτζης: γνωστό ότι είναι κεντροδεξιός. Έχει κάποιους που ξέρουμε τι είναι και κάποιους όχι. Έχει και κεντρώο μέσα και αριστερούς όχι κομματικούς. Δεν έχει μεγάλα ονόματα όπως τα εννοούμε στην Αίγινα αλλά είναι κακό αυτό ; Για τη καθαριότητα ; Δεν ξέρουμε δεν έχουν διοικήσει.
ΚΚΕ: κομματική υποψηφιότητα δεν μπορούμε να κρίνουμε
Θεοδωράκης: αξίζει μια θέση στο επόμενο Δ.Σ. Και να δούμε αν θα συνεχίσει να βαράει. Δεν έχει διοικήσει για να τον κρίνουμε

Ανώνυμος είπε...

Αν απεξαρτηθείτε εκεί από τον Νταβα και βάλετε μυαλό τότε αξίζει να ασχοληθούμε και με τα τοπικά σας στη πέρδικα

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θες τα γραπτά ρε 4.25. Τα ¨σκότια¨ μας έβγαλες μέχρι να καταφέρουμε να διαβάσουμε το κείμενό σου!

Ανώνυμος είπε...

3,56 μην ανακατεύεις επιχειρήσεις στις προσωπικές σου κόντρες.

Ανώνυμος είπε...

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε υποστήριξη σε συγκεκριμένα ψηφοδέλτια προκάλεσε ορυμαγδό ανακοινώσεων υποψηφίων που την διέψευσαν σε όλη την χώρα. Επειδή αναφέρεται και η υποψηφιότητα Μεθενίτη δεν μας δήλωσε κανείς αν την αποδέχεται η όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαρίνο σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται οι αφίσες όχι σε ιδιωτικούς... (σε ότι αφορά στο Μεθενίτη) Τα υπόλοιπα ασχολίαστα

Ανώνυμος είπε...

Το καινούργιο γκάλοπ του Σαββάτου επιβεβαιώνει το 1ο γκάλοπ της Kappa Research με τους 2 πρώτους να είναι αρκετά κοντά και τον 3ο αρκετά πιο πίσω.
Καθώς φαίνεται το γκάλοπ της Opinion ή ανατράπηκε ή τα κοινοποιηθέντα νούμερα ήταν μαγειρεμένα για να εξυπηρετήσουν αυτόν που το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΔΕΞΙΟΥΣ, Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΚΑΡΓΑ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΚΕΟ ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΤΙΜΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να βγει ο θεοδωρακης και μακαρι μα μη κοτεψει

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μπερδεύει τίς επιχειρήσεις ρε κοπελιά!! Εσείς τα σκαλιζεται δεν ξέρεις όταν τα σκαλίζεις βρωμάνε!!Και έχει μαζευτεί πολλή βρωμιά εκεί!!