Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Η Espresso ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Παντελή Μεθενίτη ανακοίνωσε στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα espresso. Χαρακτηριστικός ο τίτλος στην πρώτη σελίδα  "Ο μπάρμαν της κυβέρνησης πάει για δήμαρχος στην Αίγινα"..."έχει σερβίρει σε αμέτρητους πολιτικούς και καλλιτέχνες και τα κοινά δεν είναι άγνωστα σε αυτόν". Προφανώς για την συγκεκριμένη εφημερίδα όποιος έχει σερβίρει "την αριστερά" κάνει για όλα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρατεύεται η espresso για να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές της Αίγινας. Αυτή την φορά η προσπάθεια είναι ήπιας μορφής. Προβάλλει τον υποψήφιο της κυβέρνησης, χωρίς να θίγει και κυρίως χωρίς να κάνει ζημιά στο νησί. Αξίζει κανείς να θυμηθεί τα θλιβερά πρωτοσέλιδα της espresso παραμονές των προηγούμενων εκλογών. Ήταν τέτοια η επίδραση που είχαν ώστε συνέβαλαν στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος και συγχρόνως να ξεφτιλίσουν την Αίγινα στο πανελλήνιο.
Να θυμίσουμε ότι τότε κέρδισε ο Δ Μούρτζης όταν πήγαν σε αυτόν όλοι αυτοί που έδιωξε ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος γιατί τους θεώρησε ακατάλληλους. Είναι οι ίδιοι που σε αυτές τις εκλογές έφυγαν από τον Δ Μούρτζη και κατεβαίνουν με  μπροστινό τον Ζορμπά. Τότε μια διαμάχη μεταξύ δύο ιδιωτών, χρησιμοποιήθηκε για να πληγούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Μούρτζη. Η ζημιά στην εικόνα της Αίγινας ανεπανόρθωτη. Χαρακτηριστική η εικόνα εκείνου που μοίραζε φωτοτυπίες του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας για να ξεφτιλιστούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας, σκουπίδια, πρωτοσέλιδα και άλλα πολλά που πολλοί γνωρίζουν αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό για να μην εκτεθούν και οι ίδιοι.
Φυσικά όλα αυτά  δεν ενδιαφέρουν όλους αυτούς τους επαγγελματίες της ντόπιας πολιτικής νομενκλατούρας  που βλέπουν το δήμο ως μέσο για να κάνουν δουλειές και να γοητεύσουν το άλλο φύλο. Αυτοί, από αυτές τις ιστορίες παίρνουν λάφυρα και  οφέλη. Όσο για τους υπόλοιπους κατοίκους  στο νησί, μένει  το σκουπίδι , οι υποσχέσεις και τα παραμύθια.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο θα δουμε Θεε μου ΑΝΤΕ να φτιαξει αυτο το νησι

Ανώνυμος είπε...

Παντελή πιάσε έναν εσπρέσο και όχι την εσπρέσο

Ανώνυμος είπε...

Ο δουλέμπορος που τους βλέπει όλους αράπηδες και τους σκάει τα πενήνταρικα για να ψηφίσουν και ο νταβαντζης που τους βλέπει όλους πουτανακια και ψηφίζουν και με κάνα κοσαρικο έχουν πιάσει δουλειά για τα καλά τις τελευταίες ημέρες και όπως πάντα τα πουλημένα κορμιά οι ψηφοφόροι τους θα διαμορφώσουν αποτέλεσμα α ρε τομάρια πουλημενοι αιγινιτες αυτά βλέπουν κάτι λόρδοι Βύρωνες και το παίζουν φιλοαιγινιτες εκ του φιλέλληνες και έρχονται κάθε 4 χρόνια να μας σώσουν

aiakosrex είπε...

11.00 Οι υποσχέσεις του ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ θα υλοποιηθούν ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος κατά το "ότι δεν λύνει το χέρι το κόβει το μαχαίρι". Διάλεξε τι από τα δύο προτιμάς.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τον "κάψανε" τον άνθρωπο !!!

Ανώνυμος είπε...

12.18 στη "συντροφιά" προστεθηκε ο σκλαβ@νας και ο γι@κας οπότε συμπληρωθηκε το μπουκετο και το "εκλογικό επίδομα" στους ψηφοφορους πάει σύννεφο! Όποιος καταλαβε... κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

"ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ" ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν διάβασα σωστά τα σχόλια 3.01, κανείς δεν είπε τέτοιο πράγμα. Αλλά το να προμοτάρεις (όπως η συγκεκριμένη εφημερίδα) κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι τουλάχιστον αφελές. Όχι τίποτε άλλο, θα το διαβάσει και ο σερβιτόρος του καφενείου της Βουλής και θα ζητήσει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2,37 αν διαβάσεις τα 2 πρώτα σχόλια , το κείμενο , αλλά και την τελευταία δική σου πρόταση μάλλον το αντίθετο του ισχυρισμού σου συμβαίνει. Άκρως ειρωνική λοιπόν και άδικη η αντιμετώπιση. Στη Δημοκρατία άλλωστε ακόμη και ο σερβιτόρος της Βουλής θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας. Ξέρεις γιατί όμως αγανακτώ...? Γιατί έχω και εγώ γιο σερβιτόρο αφού στον τομέα των σπουδών του η απασχόληση είναι άπιαστο όνειρο (μαθηματικός)