Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Ο ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως αντιδήμαρχος ύδρευσης ο Αγής Μαρμαρινός . Επειδή παρέδωσε γραπτώς την κατάσταση της ύδρευσης στον αντικαταστάτη του το 2014, ζήτησε η παραλαβή να γίνει με τον ίδιο τρόπο.  Η σύγκριση της έκθεσης παράδοσης του 2014 με την έκθεση παράδοσης του 2019 (90 μέρες πριν την παράδοση στην νέα διοίκηση) θα δώσει χρήσιμα συμπεράσματα στο πως λειτούργησε η ύδρευση την τελευταία πενταετία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Γιώργο από ότι έχεις ανεβάσει στίς 2 τελευταίες αναρτήσεις δείχνουν το κ. Αγή Μαρμαρινό σε 2 διαφορετικά γραφεία Αντιδημάρχων. Έχω καταλάβει ότι όλοι τον έχουν αφήσει μόνο του. Από τον απερχόμενο συνδυασμό (που ορισμένα μέλη του ανήκουν στον συνδυασμό του επερχόμενου Δημάρχου) δεν υπάρχουν κάποιοι να τον βοηθήσουν η να αναλάβουν την καθαριότητα? Γιατί τότε κατεβαίνουν υποψήφιοι δεν το καταλαβαίνω.Σε 15 ημέρες το νησί θα κατακλυσθεί από κόσμο. Μπορεί ένας μόνο του να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου καθαριότητα και ύδρευσης?
Απ'όσο γνωρίζω, είναι επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής ποιότητας ζωής, Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας και Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.Θα αντέξει?
Οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι ή παίζουν παιχνιδάκια εις βάρος της Αίγινας? Παρακαλώ κ. Γιώργο αν μπορείτε να μου απαντήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ δεν στήριξε τον Δήμαρχο γιατί (μάλλον) συνεργαζόταν με τους Συριζαιους.
Από την άλλη όμως στήριξε (μάλλον) τον αντιδήμαρχο ύδρευσης που εισηγήθηκε την διαγραφή του νερού του κ.Φλαμπουραρη.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πρώην, νυν και μετά, είναι όλοι που διοικούν, για τον π@ύ...τσο. 7 Ιουλίου σε αυτούς που έπαιρναν από τα πολιτικά τους γραφεία τηλέφωνα για να αλλάξει χέρια ο δήμος, τους δίνουμε και τα υπόλοιπα για να συμπληρωθούν τα όργανα.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Αθηνα Πειραιά και Θεσσαλονίκη. ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ´´ Εχει να πέσει πολυ μα πολυ κλάμα ´´

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Μητσοτακης θα μειώσει (ορθά) τους φορους.
Για το Μακεδονικό δεν θα πει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο σωτήρας Ζορμπάς και η παρέα του δεν δέχονται να αναλάβουν θέσεις ευθύνης; Τόσο υπεύθυνοι είναι; Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν οι αιγινήτες τη μεταλακεία τους αλλά θα είναι αργά. Όσο για τον αγωγό μάλλον να του πούμε από τώρα χαιρετίσματα γιατί κάποιο τρόπο θα βρουν για να τον κόψουν.