Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βράδυ Χριστουγέννων 4,25 το πρωί, το ΑΤ Αίγινας επισκέφτηκε το LIKE όχι για να ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά για να χρεώσει άλλη μια μήνυση αυτή την φορά για υπέρβαση ωραρίου.
Μετά την ομοβροντία μηνύσεων που εισέπραξε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για θόρυβο, έγινε προσεκτικός ώστε να μην ενοχλεί κανένα γείτονά του. Φαίνεται όμως ότι ο θόρυβος δεν ήταν το πρόβλημα γιατί αυτή την φορά η παράβαση ήταν η υπέρβαση ωραρίου.
Σύμφωνα με τον νόμο, η άδεια μουσικής καλύπτει τα καταστήματα του είδους μέχρι τις 3 το πρωί.
Κατά συνέπεια δικαίως το ΑΤ εφόσον τον βρήκε να λειτουργεί στις 4,25 τον έγραψε.
Δηλαδή, το συγκεκριμένο μαγαζί θα λειτουργεί νόμιμα μέχρι τις 3,00 και μετά οι πελάτες θα μπορούν άνετα να συνεχίσουν την διασκέδασή τους στα άλλα μαγαζιά για τα οποία δεν ισχύει ο νόμος .

Και ρωτάμε, Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διώκεται για πολιτικούς λόγους, 
Δηλαδή όποιος δεν υποστηρίζει την παράταξη Σακκιώτη και Κουκούλη δεν μπορεί να έχει επιχείρηση στην Αίγινα.
Υπάρχει κάποιου είδους προστασία η οποία παρέχεται στους υποστηρικτές των άλλων συνδυασμών οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν με παράτυπη άδεια, ή με υπέρβαση αδείας, να καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους , να χτίζουν αυθαίρετες πέργκολες με τις ευλογίες την νυν και τέως δημοτικής αρχής και οι αρχές του τόπου να μην βλέπουν τίποτα.
Εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε καμία πολιτική δίωξη κανενός μέλους της παράταξης μας
. Αν υπάρχει νόμος αυτός να ισχύει για όλους 30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ, εκοφαντικός ο θόρυβος της σιωπής.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ας γνωρίζουν αυτοί που πρέπει ότι: έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά.

Ανώνυμος είπε...

θα μας κλάσεις μια μάντρα @@@@@@@@@@@@@@@ αντε ρε ηλίθιε από εδώ

Ανώνυμος είπε...

μετά από κουβέντες με τον επιχειρηματία γνωρίζω ότι δεν θελει και την των άλλων, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος του.

Ανώνυμος είπε...

O stayrakos pos anoikse dyo meres noritera sakiiiii?

Ανώνυμος είπε...

Ποια πολιτική δίωξη βλέπεις Γιώργο και το ανεβάζεις σαν πρώτο θέμα;Εχει κάποια πολιτική θέση ο γνωστός σου ή απλά για εντυπώσεις;Απλά μετά από καταγγελία τον έγραψαν.Ξέρει και ποιος τον καταγγέλλει ξέρει και το γιατί.Το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους άλλους.Τώρα αν πρέπει να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα το τηλέφωνο το ξέρει.Ασε λοιπόν τις πολιτικές προεκτάσεις γιατί και τον επιχειρηματία εκθέτεις αλλά και τον γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

11,59 Τι έγινε θίγονται τα πελετάκια σου. Όταν ο νόμος προβλέπει κλείσιμο καταστημάτων στις 3,00 αυτό σημαίνει κλείσιμο στις 3.00 άσχετα αν υπάρχει καταγγελία ή όχι.
Όταν όλοι λειτουργούν κατ υπέρβαση του ωραρίου κάποιοι οφελούνται. Μήπως ένας από αυτούς είσαι και εσύ. Αν ναί πες μας κι εμάς τι και πόσα κερδίζεις και από ποιούς για να χαρούμε για πάρτι σου. Όσον αφορά αυτό με την κατσίκα του γείτονα μην το λες γιατί μάλλον στην περίπτωση ταιριάζει το άλλο με τις προστασίες τις μίζες και τα μπραβιλίκια.

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι κατάλαβα εδώ στην Αίγινα η αστυνομία επεμβαίνει "κατ επιλογήν" και με τα δικά της κριτήρια. Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος. Και μετά κάποιοι/ες έχουν και παράπονα...

Ανώνυμος είπε...

8:44 πμ για να είμαστε δίκαιοι όλες οι υπηρεσίες στην Αίγινα που έχουν ελεχτικό χαρακτήρα και που πρέπει να κάνουν αυτεπάγγελτα ελέγχους δεν κάνουν την δουλειά τους που γι'αυτήν πληρώνονται αλλά μόνο μετά από καταγγελίες αναγκάζονται να κάνουν επιτέλους την δουλειά τους και αυτό από τον φόβο του πειθαρχικού ( τώρα με τα νέα μέτρα πηγαίνουν σπίτια τους)

Ανώνυμος είπε...

Με ποια κριτήρια να γίνεται άραγε αυτή η ''επιλογή'';;; Χρηματικά, φιλικά, ή για όποιο μαγαζί υπάρχουν καταγγελίες, αυτό θα τρώει και τις μηνύσεις;;; (ενώ οι άλλοι θα τη βγάζουν λάδι μέχρι να γίνει καμία καταγγελία και γι αυτούς;;)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Αν η αστυνομία εφασμόσει τον νόμο σχετικά με τα καταστήματα θα αλλάξουν τα πάντα στην Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά τον εφαρμοζει; ναι ή όχι; ή τον εφαρμοζεις ή δεν τον εφαρμοζεις. οχι ομως σε άλλα μαγαζια να τον εφαρμοζεις και σε άλλα όχι.

Ανώνυμος είπε...

6,30 αν τον εφάρμοζε δεν θα υπήρχε θέμα τα πράγματα θα ηταν αλλιώς εδώ και χρόνια

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά δεν ειναι δικαιολογια να λες οτι πριν δεν τον εφαρμοζαν. Τώρα εσυ τι κανεις; Αν δεν τον εφαρμοζεις, τοτε να μην κατηγορεις τους προηγουμενους.

Ανώνυμος είπε...

Για την σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας προβλέπετο από το 1984 και η κατασκευή του ελικοδρομίου για την διακομιδή των επειγόντων περιστατικών. Σήμερα πληροφορούμαι ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε ότι χρηματοδοτεί την κατασκευή του, τι περιμένεις λοιπόν εσύ Δήμαρχε για να γίνει το έργο? στην τελική αν δεν μπορείς να συνεργασθείς ούτε και γι αυτό δήλωσε αδυναμία να το υλοποιήσει κατ' ευθεία η περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρέθηκες όλο το απόγευμα να γράφεις και να απαντάς στον εαυτό σου και να βγάζεις χολή;Πρόσεχε μη δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς.Τόσες καταγγελίες κάνεις βάλε και το ονοματάκι σου και μετά πέρνα απο την παραλία να σε θαυμάσουμε χρονιάρες μέρες αμάν πιά.

Ανώνυμος είπε...

Εφαρμογή του νομου επιβάλετε γιατί όλα έχουν αλαξη πια ΙΚΑ-εφορία -δήμος -εφαρμογή του νομου
100%γιατι θα πέσουν κεφαλιά !ο άιακος έχει δίκιο

Ανώνυμος είπε...

7,49 αφού το θέλεις θα στο πω, είμαι ο καθημερινός Αιγινήτης που πίνει τον καφέ του στο μαγαζί σου και βλέπει να σερβίρεις σουβλάκι και ψαρόσουπα στην καφετεριά σου κακομοίρη

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι γνωστά χρόνια τωρα άλλους τους χαιδευουν κι άλλους τους μπιπ, όμως το θέμα είναι ποιος δε θα κάνει πίσω και θα το φτάσει στα άκρα. Αυτός λοιπόν θα βγει κερδισμένος αρκεί να εχει τα κότσια.....

Ανώνυμος είπε...

η μορταρία θα σώσει την αίγινα ψηφίστε δαγκωτο τους κολοτούμπες και τους ψαρόγατους και θα σωθούμε ολοι.Ηρθε η ωρα να κυβερνήσουν οι σαραντάρηδες όπως έλεγε και ο Πετράκης-αλήθεια χάθηκε αυτο το παιδί τι έγινε άραγε-αλλά εμεις νομίζαμε ότι το 'ελεγε για τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

πήγαινε στην διπλά που δεν σερβίρει σου είπε κανείς να έρχεσαι στην δική μου. Εγώ σε ρουφιάνους δεν σερβίρω ποτέ και το ξέρεις από τότε που σε έδιωξα κακομοίρη.

Ανώνυμος είπε...

9,24 Βέβαια εσύ πληρώνεις μόνο προστασίες

Ανώνυμος είπε...

etyxe na briskome to brady ton xristougenwn sto like kai mporw na pw oti prosexei ews kai para poly h mousikh htan apelpistika polu xamilh mporouses na akouseis ti elege o alos sthn allh gwnia.. alla den mporw na katalabw prin xronia pou htan akouarioum giati den eixe problhma pou ginotan xamos apo fasaria?

Ανώνυμος είπε...

Τότε δεν έμενε εκεί ο κανέλλας και δεν υπηρχε πρόβλημα γιατί δεν γινόντουσαν καταγγελίες.Η αστυνομία δεν ελεγχει κανέναν τους αφήνει όλους free (κακως βέβαια), το πρόβλημα είναι μεταξυ μαγαζατορα και γείτονα και οταν κάνει καταγγελία είναι υποχρεωμένη η αστυνομία να πάει.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κάνει η αστυνομία όλοι έχουνε παράτυπες άδειες, κανένας επιχειρηματίας δεν θελει να πληρώσει για να βγάλει την άδεια που πρέπει να έχει πχ. άδεια καφε-σνακ μπάρ και πουλάει από μουσακά,γυρο,σουβλάκια μέχρι live μουσική με μπουφέ, άδεια καφέ -αναψυκτήριο και το κάνουν μπάρ μέχρι της 7:00 το πρωί. Καντε τα απαραίτητα ,βγάλτε σωστές άδειες και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και από κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος υποφέρει.Η ανεργία κτυπάει κόκκινο.Οι νέοι ξενιτεύονται.Η κρίση κτυπάει παντού.Η Αστυνομία καλά κάνει και δεν κυνηγάει τους καταστηματάρχες γιατί αν κλείσουν τα μαγαζιά τότε δεκάδες ή και εκατοντάδες οικογένειες θα πεινάσουν,αν όμως κάποιος έχει αποδείξεις ότι το κάνει για δικό της όφελος να πάει να το καταγγείλει. Όπως αποδείχθηκε σε όλες τις πρόσφατες περιπτώσεις οι "έξυπνοι" πιάνονται πολύ εύκολα.Ας σταματήσει αυτή η φαγωμάρα γιατί αν αρχίσουν να εφαρμόσουν τον νόμο κατά γράμμα τότε θα κλείσουν πολλοί αλλά θα πεινάσουν πολλοί περισσότεροι.Και με αυτά τα περί μίζας και μιζαδόρων θα γίνει μπούμεραγκ και θα μας γράφουν για ψύλλου πήδημα με την δικαιολογία αυτά που γράφουν μερικοί Ξυπνήστε όσο είναι καιρός .

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 5 25 Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΥΜΑ Η ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.......

Ανώνυμος είπε...

6:08 μην τα ισοπεδώνεις έτσι τα πράγματα. Δεν είναι έτσι... Ο 5:25 πάντως τα γράφει πολύ καλά αντικατοπτρίζοντας την εικόνα των ημερών που ζούμε. Κακά τα ψέματα όλοι οι οδηγοί και όλοι οι καταστηματάρχες κάνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "παρανομίες" (π.χ. κράνος, ζώνη, στάθμευση, ή παραπάνω καρέκλες, μουσική, αποδείξεις), οπότε δε συμφέρει κανέναν να βγει η Αστυνομία και να γράφει... Στην Ελλάδα που ζούμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι νόμιμος.... Να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας..

Ανώνυμος είπε...

Οπότε αυτή η χωρα μας αξίζει σε αυτή θα ζήσουμε και μην ξανάπαραπονεθει κανένας ,ούτε για φόρους ούτε για λαμογιες ούτε για περικοπές ούτε για τίποτα, έτσι και αλλιώς ο λαός αντικατοπτρίζει την κάθε χωρα...