Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΑΙΓΙΝΑΣ. Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Μόνο ως τραγικό μπορεί να αποτιμηθεί το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών της ΝΔ στην Αίγινα. Το καθεστώς που τις διοργάνωσε και τις υποστήριξε, κατέρρευσε.
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.
Η Αίγινα υπήρξε δεξιό νησί σε βαθμό που (όπως έλεγαν οι νεοδημοκράτες την πασοκική δεκαετία του 1980) "ακόμα και γάιδαρο να βάλουμε για δήμαρχο, εμείς θα τον βγάλουμε"και το έπραξαν. Χρειάστηκε πολλές προσπάθειες το ΠΑΣΟΚ να βγάλει δήμαρχο και αυτός (Σακκιώτης) βγήκε με την στήριξη νεοδημοκρατών. Η δε αριστερά, έβγαλε δήμαρχο βάζοντας μπροστά τον Κουκούλη ο οποίος έπαιξε τον ρόλο δούρειου ίππου. Πάντα δε, τα συμφέροντα έβρισκαν έναν "μπροστινό" τον οποίον πρόβαλαν ως ικανό άτομο κοινής αποδοχής, για να πάρουν τον δήμο και να "κάνουν δουλειές". Σε κάθε περίπτωση, η αποτυχία ήταν δεδομένη.Με δήμαρχο μαριονέτα το μόνο που καταφέρνεις είναι να ταΐζεις τον βούρκο της διαφθοράς.
Οι πρόσφατες εκλογές της τοπικής της ΝΔ βασίστηκαν σε αυτό το πλάνο και δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία "πρόβα τζενεράλε" των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Ο κύριος Καραγιάννης ήταν ο "κοινής αποδοχής" υποψήφιος που θα στήριζαν όλοι.
Επιστρατεύτηκαν όλες οι δυνάμεις.
 Το από τον Τρύφωνα καθοδηγούμενο Μουρτζέικο,
η εμπειρία του στυλοβάτη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και προέδρου του ΝΟΑ Νίκου Πτερούδη,
 η δυναμική "ομάδα της Ψαραγοράς" που διαπραγματεύτηκε και έπαιξε καθοριστικό ρόλο την εκλογή του Δημήτρη Μούρτζη,
 η  επιρροή του βουλευτή της περιφέρειας,
 και τέλος τις προσπάθειες των καλά οργανωμένων στην ΝΔ υποψηφίων.
Εν κατακλείδι, όλα τα οργανωμένα συμφέροντα του κατεστημένου ήταν εκεί.
 Όλοι μαζί με ένα παλμό, μία ψυχή, με κοινό στόχο την επόμενη δημαρχεία.
Όταν, μετά από αυτή την άριστα διοργανωμένη Τιτάνια προσπάθεια ,  το μόνο που καταφέρνεις είναι να κατέβουν μόνο 241 νοματαίοι για να ψηφίσουν, το αποτέλεσμα είναι τραγικό.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο κόσμος κατάλαβε τον ρόλο που παίζουν όλοι και τους γύρισε την πλάτη. Το κατεστημένο κατέρρευσε.

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Ισραηλ μπορει να ειναι το πιο δημοκρατικό καθεστώς στην Μέση Ανατολή, αλλα πυροβολεί οτι κινείται και αναπνέει. Αν αγοράζουμε το πρωτο, πρεπει να πάρουμε και το δεύτερο. Σωστά, φίλτατοι φιλελεφτ και αντιρατσιστές;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΙΖΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 1961 ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αιακε διάβασα το άρθρο σου. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν αναφερθηκες στο πιο απλό επιχείρημα.Σε εκλογικό σώμα 10000 πολιτών με ποσοστο επιροης πανω απο 60% παρουσιάστηκαν 241. Ακομη σε μια εποχη οπου η κοινωνια βλεπει την ΝΔ ως σανιδα σωτηριας.Πολυ απλά επειδή ο κόσμος δεν τρώει πια κουτοχορτο κατάλαβε την ,(λυκοφιλία) που δημιουργήθηκε και τους γύρισε την πλάτη πράγμα που θα βιώσουν και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.Οποιος ήταν έξυπνος δήλωσε αποχή.

Ανώνυμος είπε...

H ΝΔ είναι μεν σανίδα, αλλά σαν αυτή στα πειρατικά που απο κάτω περιμένουν οι καρχαρίες.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε ο Κουκούλης, που φανερά ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, ήταν "της Αριστεράς"!!!
Και ποιός "κατέβαζε τη γραμμή" στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν εμφανίστηκαν πουθενά ούτε ο Δήμαρχος ούτε και Φίλλιπος. Μάλλον κάτι γνώριζαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΎΡΟΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΛΆ ΨΉΦΙΣΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΊΓΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΧΑΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Όπως γράψαν η ψαραγορά και ο κύριος Πτερουδης θα κατεβάσουν την κυρία από το Μεσαγρο. Μην σας φανεί παράξενο να δείτε αγκαλιά τον κύριο Σταυρό με τον Μουρτζη.

Ανώνυμος είπε...

στοιχάκια που ακούστηκαν το απόγευμα στο καφενείο
ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ
ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ
Ο ΓΙΑΛΑΜΑΣ

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ
ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ
Ο ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

10:01 μ.μ. λες να γυρίσει μαζί με τον Σταυρό και ο Ασωτός Υιός στον Μούρτζη ; οι δυο τους ανήκουν στην ίδια ομάδα. Ε, ρε γέλια και γλέντια θα έχουμε να γράφουμε

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το άρθρο 6 του κανονισμού περιφερειακών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας το διαβάσατε ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

10:26 μην ξεχνάς ότι ο Γιαλαμάς φέρνει τα τελευταία χρόνια το Άγιο Φως στην Αίγινα για αυτό πάμε μας πάνε όλα στραβά και ανάποδα

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές ΔΗΜΤΟ Αίγινας… τα πραγματικά αποτελέσματα
Παρά την προσπάθεια πολλών κέντρων και απόκεντρων να δημιουργήσουν εντυπώσεις ενόψει δημοτικών εκλογών και την χειραγώγηση ψηφοφόρων τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αίγινας έχουν ως εξής :

Εγγεγραμμένοι 314

Ψήφισαν 241

Έγκυρα 239

Έλαβαν

Καραγιάννης Δ. μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος 173 ψήφοι

Λευκά 66

Μέλη ΔΣ

Σαλπέα Αικατερίνη 119

Πτερούδης Νίκος117

Κασιμάκης Παναγιώτης 110

Καφετζή Αγγελική 85

Αποστολίδης Ευάγγελος 81

Γκλαβά Νεκταρία 79

Τσιρίκος Νίκος 46

Πέττα Μαρία Νεκταρία 30

Ευφραιμίδου Αφροδίτη 28

Ανώνυμος είπε...

9:26 μ.μ. δεν τους πλήρωσαν την συνδρομή γι αυτό δεν πήγαν

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του ΝΟΑ τάισε πολυ καλα το Γιαλαμά ολο το χειμώνα στην καντίνα τωρα κι’αυτός με τη σειρα του σαν εφορευτική έπρεπε να αποδώσει τα του καισαρος... ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΑΝ....ΚΑΙ ΨΟΦΙΣΑΝ !

Ανώνυμος είπε...

Κάνοντας λόγο για «εξωστρέφεια» και «ανανέωση», το Νέο Κανονισμό Περιφερειακών Οργανώσεων του Κόμματος, ανέλυσε κατά την εισήγηση του, ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ., κ. Λ. Αυγενάκης.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα,

Ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών του Κόμματος.
Απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων, με ενίσχυση της διαφάνειας.
Ο Κανονισμός είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με τις περιφερειακές οργανώσεις, τα στελέχη των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ με ευθύνη της Γραμματείας Οργανωτικού και με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.
Στις κεντρικές αλλαγές που ο Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης φέρνει, ξεχωρίζουν:

Περισσότερες αρμοδιότητες στις τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις και πιο αποσαφηνισμένο πεδίο αρμοδιοτήτων. Ξεκάθαρη δομή και ιεραρχία στην κομματική οργάνωση. Λιγότερα γραφειοκρατικά προβλήματα, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Ο Κανονισμός λαμβάνει υπόψη προβλήματα και δυσλειτουργίες που έχουν υπάρξει στο παρελθόν και τα επιλύει με σαφήνεια και καθαρότητα. Στόχος η απερίσπαστη και αποτελεσματική λειτουργία των περιφερειακών οργάνων και η αναβάθμιση των περιφερειακών οργάνων.
Αναδεικνύει το σημαίνοντα ρόλο των περιφερειακών οργανώσεων και, με σύγχρονο πνεύμα, επανατοποθετεί τις οργανώσεις στις τοπικές κοινωνίες με ουσιαστική υπόσταση και σαφή οργανόγραμμα, αλλά σε περιβάλλον ελευθερίας και εξωστρέφειας.
Άμεση εκλογή προέδρων ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ από τα μέλη του Κόμματος. Αμεσότητα και συμμετοχή των μελών στην εκλογή των Προέδρων ΝΟΔΕ. Άμεση δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, αλλά δίνεται και πραγματικός ρόλος στα μέλη.
Σαφή δικαιώματα, υποχρεώσεις και ευθύνες για τα μέλη και τα στελέχη των οργανώσεων. Εισάγονται δύο πρωτοπόρες πρακτικές στην κομματική δομή: Προγραμματισμός και λογοδοσία: Οι οργανώσεις πλέον καταρτίζουν προγραμματισμό υλοποίησης των ετήσιων στόχων τους και απολογισμό των δράσεων του έτους.
Παράλληλα, καταργούνται μια σειρά από περιττές και γραφειοκρατικές κατά βάση διαδικασίες εγκρίσεων με απλοποίηση διαδικασιών.
Διευρύνεται το ασυμβίβαστο για τις κομματικές θέσεις. Ασυμβίβαστο έχουν πλέον εκτός από: α) τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, β) τα μονοπρόσωπα όργανα των Ο.Τ.Α α’ και β’ βαθμού, γ) οι εν ενεργεία εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ, δ) οι αποσπασμένοι και μετακλητοί υπάλληλοι πολιτικών γραφείων, ε) οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων του Κόμματος, στ) οι υποψήφιοι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές και ζ) οι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι αν δεν έχουν παραιτηθεί από το αξίωμά τους τουλάχιστον έξι μήνες πριν τις αντίστοιχες εκλογές.
Καταργούνται οι Περιφερειακές Οργανώσεις λόγω επικαλύψεων και σύγχυσης αρμοδιοτήτων. Έτσι επιτυγχάνεται πιο άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ κέντρου – περιφερειακών και τοπικών αιρετών οργάνων.
Οι Πρόεδροι έχουν διετή θητεία.
«Ο νέος Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης είναι στο πνεύμα της ανανέωσης, αλλά και της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας και της καλύτερης αξιοποίησης των στελεχών μας», παρατήρησε ο κ. Αυγενάκης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο:
α) τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας,
β) τα μονοπρόσωπα όργανα των Ο.Τ.Α α’ και β’ βαθμού, καθώς και μέλη του
Κόμματος που κατέχουν θέσεις ή αξιώματα με εκτελεστικές αρμοδιότητες σε
αυτοδιοικητικούς φορείς α΄ και β΄ βαθμού,
γ) οι εν ενεργεία αιρετοί εκπρόσωποι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.,
δ) οι αποσπασμένοι και μετακλητοί υπάλληλοι πολιτικών γραφείων,
ε) οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων του Κόμματος,
στ) οι Γραμματείς, οι αναπληρωτές Γραμματείς ή άλλα στελέχη του Κόμματος,
που έχουν οριστεί στα καθήκοντά τους με απόφαση του Προέδρου.

o κύριος Καραγιάννης είναι αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΑ και μέλος του Λιμενικού Ταμείου τις ιδιότητες αυτές τις κατείχε πριν την υποψηφιότητα του. Δεν μετράει το γεγονός ότι είναι πρόεδρος δημοτικής κοινότητας διοτι με εγκύκλιο αποσαφηνίστηκε.
Αγαπητέ φίλε που μιλάς για το άρθρο 6 αυτά ισχύουν και δεν επηρεάζονται τα μέλη από αυτό το άρθρο. Μπορεί η κα Σαλπέα να είναι γραμματέας δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος στην ΚΕΔΑ αλλά μέλος μπορεί να είναι.

Ο Αποστολίδης που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να καταγγείλει την υποψηφιότητα του Προέδρου διότι ήταν παράνομη θα το κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΛ , ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΕΣ Ή ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ; Ο ΑΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΤΟ ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΑΙΑΚΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 20.
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

φανταστείτε Κουκούλης Δήμαρχος για άλλες δυο θητείες με αναπληρωτή δήμαρχο τον Αφρικανό θα γινόταν της Ουγκάντας στο δήμο γεωγραφικά θα ανήκαμε στην Ευρωπή και σε επίπεδο διοίκησης αλά Αφρική. Το αλάθητο ένστικτο του Αιγινίτη ήταν αυτό που έσωσε την Αίγινα και δεν βγήκε ο συνδυασμός του Κουκούλη. Κρίμα και άδικο ήταν για τον Παναγιώτη Κουκούλη αλλά το βαρίδι Πτερούδη τον οδήγησε δύο φορές στην ήττα. Τώρα τα μεγάλα βαρίδια της Αίγινας μαζεύτηκαν μαζί και βούλιαξαν την Νέα Δημοκρατία.
Καληνύχτα Αίγινα Καληνύχτα Νέα Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Παράνομη διαδικασία η εκλογή Καραγιάννη, ο Αποστολίδης οφείλει να το καταγγείλει στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την χώρα Ουγκάντα που αναφέρει ο φίλος 10:26 π.μ μου έρχεται η σκέψη, ότι εκεί θα έπρεπε να πολιτεύεται (το πιάσατε γατάκια) ο υπουργός με την ιδιάζουσα φωνή, που με περίσσιο θράσος σε συνέντευξη του στην Γερμανική Frankfurter Algemeine Zeitung, ισχυρίστηκε ότι στην Ελλάδα η φορολογία δεν είναι υπερβολικά υψηλή. Με λίγα λόγια, σαν να λέει στους τοκογλύφους δανειστές μας, οι φόροι είναι χαμηλή, απαιτήστε να αυξηθούν και εγώ θα υλοποιήσω την απαίτησή σας. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ να χαίρεστε τον πατριώτη υπουργό σας επί των οικονομικών.

Ανώνυμος είπε...

Αποστολίδη μπορείς ή θα μας λες το κόμμα είπε κι εγώ είμαι στρατιώτης και ένα σωρό άλλες δικαιολογίες ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΕΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΟΥΣ 7 ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;

΅ Lakouvas ΅ είπε...

Μετα απο ολα αυτα που διαβάζω οτι έγιναν, όσοι ασχολήθηκαν με τις εσωκομματικές της Ν.Δ. στην Αίγινα... ειναι για να τους βάλετε σε μια ‘’Lakouva’’ με πίσσα και πούπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πτερουδης τρέχει μόνος του και βγαίνει δεύτερος μάλλον θα φταίει το ποδήλατο ας πάρει ένα σαν του δημοσιογράφου μπας και κερδίσει

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΡΊΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2016 ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΆΚΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΉΡΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΆΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΛΠΑΡΕ ΓΙΑ ΆΛΛΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΆΚΗ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ είπε...

Εαν ένα κόμμα δεν μπορεί να διασφαλίσει την ψήφο των μελών του , οι οποίοι πλήρωσαν τα 12 ευρώ της συνδρομής και τα οποία; στην σημερινή κατάσταση αντιστοιχούν με ένα μεροκάματο ενός εργαζόμενου και ενός χαμηλοσυνταξιούχου και επιτρέπει σε κάθε τυχάρπαστο αργυρώνητο και ντενεκέ να αλλοιώνει την ψήφο του είναι άξιο της μοίρας του.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, το "αλάθητο ένστικτο των Αιγινητών" ξανάβγαλε δήμαρχο αυτόν που άφησε Αύγουστο την Αίγινα χωρίς νερό και διπλασίασε το χρέος του Δήμου!!!

΅ Lakouvas ΅ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το Σταύρο Σακκιώτη, θα προσθέσω και κατι όμως πολυ σημαντικό, τουλάχιστον έστω... ‘’ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ’’ αυτο το κόμμα, μετα απ ολα αυτα που εχει περάσει, δεν θα έπρεπε να φιλτράρει να ερευνήσει για τη θέσει του προέδρου ποιος ή ποια και με τι κριτήρια διεκδικεί αυτη τη θέσει.!!!
Απ οτι ακούγεται ο κ. Καραγιαννης και καποιοι άλλοι ειναι πολυθεσίτες.
Πρόεδρος διαμερίσματος Αίγινας, αντιπρ. Κ.Ε.Δ.Α, μέλος συμβουλίου του Δ.Λ.Ταμείου, τόσα πολλα ‘’ΕΧΕΙ ΠΤΟΣΦΕΡΕΙ’’ απο αυτες τις θέσεις και ήθελε και ‘’ΑΛΛΗ ΜΙΑ’’.??
Εδω κατι μυρίζει και οχι όμορφα... ΑΛΛΑ ΒΡΟΜΑΕΙ.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Το ένστικτο των Αιγινητών πολύ απλά τιμώρησε την έπαρση των Κουκουληκων(ΒΛΕΠΕ ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΚΛΠ). Και να στο πω πιο απλά ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΡΥΔΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

8,27 και μετά ξύπνησες

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους 8.27, ας μπούμε κάποτε "στο ψητό". Η τετραετία Κουκούλη ήταν η μόνη θετική μετά από είκοσι χρόνια αλλά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται αν έχουμε νερό και προώθηση όλων των έργων αλλά αν οι δημοτικοί μας άρχοντες κερνάνε καφέ και κάνουν και κανά ρουσφετάκι. Σίγουρα είναι "χαοτική" διαφορά μεταξύ των δύο "ενδιαφερόντων"...

Ανώνυμος είπε...

9 36 μπορεί εγώ να κοιμάμαι.Για κάνε εσύ μια πρόβλεψη για να δούμε την διορατικότητα σου.Εαν μπορείς βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

10,37 Διορατικότητα έχουν αλλοδαπές ξανθιές γκαρσόνες.

Ανώνυμος είπε...

11 02 εδώ συζητούμε για πολιτική διορατικότητα και όχι σεξιστική.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα οι προσωπικοτητες της Αιγινας που ασχολουνται με τα κοινα ....αυτο αξιζουν. Το ιδιο και οι κυριοι της φασιστικης αριστερας. Αν νομιζεις οτι στις βουλευτικες θα δεις τα ιδια αποτελεσματα ..... υπνος βαθυς.

Ανώνυμος είπε...

11,19 Σφάλεις. Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι βγήκαν όχι για να διοικήσουν αλλά για να γ@μήσουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας.

Ανώνυμος είπε...

8 13 Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος της.