Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Αυτούς που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να παρουσιάσει ως επενδυτές και οι οποίοι βρέθηκαν εδώ  για λόγους που τα μέλη της πολύ καλά γνωρίζουν , ο βασιλιάς Αμπτουλά της Ιορδανίας   σε συνέντευξή του στις 11 Ιανουαρίου 2016 είπε ότι η Τουρκλια οργανώνει την προώθηση των μεταναστών , μεταξύ των οποίων προωθεί τζιχαντιστές  τρομοκράτες οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος με στόχο την δημιουργλια ιερού πολέμου στην Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία ελέγχει τις ομάδες τζιχαντιστών στην Συρία στο Ιράκ στην Σομαλία και στην Λιβύη.. ΕΔΩ
Αυτούς του ανθρώπους (μείγμα πρόσφυγα - τζιχαντιστή σε διατεταγμένη υπηρεσία) προσπαθούν να μοιράσουν σε όλη την Ελλάδα και να φέρουν και στο νησί μας πιέζοντας τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να υποκύψουν και να δεχθούν.
Καλό είναι όμως να βάλουμε μερικά πράγματα στην θέση τους.
Στην σημερινή συνάντηση επιπέδου υπουργών υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα  των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη, συζητήθηκε η αποκατάσταση 480.000 Σύρων μεταναστών , (Σύρων όχι Αφγανών ούτε Ιρακινών ούτε Αφρικανών που μας στέλνει η Τουρκία) Ο Γενικός Γραμματέας Μπαν Κι-Μοον, είπε πως η προσπάθεια αποκατάστασης των προσφύγων στην επόμενη τριετία απαιτεί διεθνή αλληλεγγύη. Σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam οι 28 πλουσιότερες χώρες του κόσμου έχουν απορροφήσει μόλις το 1,39% των μεταναστών. Η Συριακή κρίση που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια έχει δημιουργήσει πέντε εκατομμύρια μετανάστες στις γειτονικές χώρες οι περισσότεροι των οποίων βρίσκονται στον Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία να φιλοξενεί δύο εκατομμύρια.
Όσον αφορά την συμπεριφορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, το ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαίωσε την Γαλλική κυβέρνηση στο θέμα της μπούρκας. Όποιος μουσουλμάνος θέλει να βρίσκεται στην Ευρώπη, πρέπει να αφήσει την Μπούρκα και τις ιδεοληψίες σπίτι του. ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Καμίνης
Η συμφωνία που ανακοινώσαμε σήμερα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στη διαχείριση του προσφυγικού. Ο δήμος αναλαμβάνει – μέσω της αναπτυξιακής του εταιρείας- την υλοποίηση έργου για την ενοικίαση 200 διαμερισμάτων στην Αθήνα, όπου μέχρι το τέλος του 2016 θα στεγαστούν συνολικά 3000 ωφελούμενοι, που θα επιλεγούν από τον ΟΗΕ. Οι ωφελούμενοι θα είναι αιτούντες άσυλο και υποψήφιοι για μετεγκατάσταση από τη χώρα. Ο κομβικός ρόλος της Αθήνας στη διαχείριση του προσφυγικού υπογραμμίσθηκε και από τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κ. Leclerc, που τόνισε ότι η Αθήνα είναι η πρώτη πόλη με την οποία συνεργάζεται ο οργανισμός για τη στέγαση προσφύγων.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη:

Ενισχύεται η τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να είναι σε θέση για έκτακτες ανάγκες, ρυθμίζεται η διαδικασία εξέτασης ασύλου, αλλά και τα ζητήματα προσωπικού.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ μεταναστών στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις συμπλοκές υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες των ΜΑΤ προκειμένου να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Η αιτία των βίαιων επεισοδείων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ένα είναι το σίγουρο ότι οι χαλβάδες του συριζα θα αναγκαστούν στο τέλος να πάρουν τέτοια μέτρα σε βάρος των λαθρομεταναστών που αυτά που έλεγαν και λένε οι της Χρυσής Αυγής θα ήταν χάδια.