Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΠΛΑΖ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις μετά την καταγγελία μας για την παράνομη καντίνα, δεχτήκαμε απειλές. Φαίνεται πως στο νησί της απέραντης παρανομίας όποιος τολμήσει να θίξει τα κακώς κείμενα απειλείται με ξυλοδαρμό   με καταγγελίες και με αυτόφωρα.. Το καθεστώς που στηρίζει την δύναμή του σε πολιτική στήριξη από τον Πειραιά και ελέγχει, κατευθύνει και χρησιμοποιεί ως όργανό του τον δήμο, δεν δέχεται καμία κριτική. Επί ματαίω προσπαθεί να επιβληθεί. Η δύναμη του στηρίζεται στην συναλλαγή και στην διατήρηση των πολιτών σε ύπνωση. Οι λεονταρισμοί του κάθε χρήσιμου ηλίθιου  δεν μας τρομάζουν. Το μόνο που κάνουν είναι να αποκαλύπτουν το μέγεθος  της ανικανότητας σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αιακε εφοσον ειναι αυθαιρετη η καντινα θα ενημερωσης το παλικαρι τον δημαρχο (που τα βαζει με νταβαντζηδες κατα δηλωση του) και με το συνεργειο που εβγαλε την περγκολα θα αφαιρεση και την αυθαιρετη καντινα. ετσι δεν ειναι δημαρχε;

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα δηλώσεων του Κώστα Κατσαφάδου στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Εκπροσωπείς το «νέο αίμα» στο ελληνικό Κοινοβούλιο και φαίνεται ότι το νέο είναι αυτό που ζητά πλέον ο λαός. Η συγγενική σου σχέση με τον πεθερό σου, παλαιό στέλεχος της ΝΔ, φοβάσαι ότι μπορεί να επιφέρει μια ενδεχόμενη ταύτισή σου από τον λαό με την παλιά κομματική ταυτότητα;

Κάθε νέα γενιά για να πετύχει πρέπει να σέβεται την πορεία των προηγούμενων. Η παράταξή μας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτή είναι και η δύναμή της. Η διαχρονικότητα που έχει χτίσει με την κοινωνία… κάτι που φάνηκε και στις μέρες μας, που η εμπιστοσύνη στα κόμματα και στους πολιτικούς δοκιμάστηκε. Η ΝΔ από αυτή την κρίση θέλω να πιστεύω ότι βγήκε πιο ώριμη και πιο δυνατή, άντεξε, και ο λαός μας την εμπιστεύεται ως μία από τις σταθερές της πολιτικής ζωής.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ένα στέλεχος που πρόσφερε πολλά στην παράταξη, στην πατρίδα και στην πόλη του Πειραιά. Εκείνο που πιστεύω είναι ότι δεν μπορεί η ηλικία να λειτουργεί ως κριτήριο. Έχω γνωρίσει ανθρώπους νέους με παλιές ιδέες και μεγαλύτερους με φρέσκιες και ανατρεπτικές απόψεις. Γι’ αυτό λέω «όχι» στον ηλικιακό ρατσισμό και «ναι» στη σοφία και στη νεότητα ιδεών. Γι’ αυτό και δεν είχα ποτέ το άγχος εάν ταυτιστώ με κάποιον. Το όνειρό μου είναι να ταυτιστώ με θετικές θέσεις και έργα για τους πολίτες, την πόλη που υπηρετώ και την Ελλάδα.

Παιδικά χρόνια…

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια από την οποία πήρα πολλή αγάπη. Τόσο από τους γονείς μου όσο και από παππούδες και γιαγιάδες, που μου πέρασαν έναν αξιακό κώδικα, σεβασμού στον άλλον. Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός και η μητέρα μου «κρατούσε» όλο το σπίτι, μεγαλώνοντας, φυσικά, εμένα και τη μικρότερη αδελφή μου. Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και εκείνα τα χρόνια δεν ήταν εύκολα, παρόλο που δεν είναι όπως τα σημερινά. Αλλά θεωρώ ότι οι αρχές και οι αξίες που πήρα από το σπίτι μου με καθοδηγούν έως σήμερα.