Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

"ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..."

Όταν πολίτης ζητάει να δώσει συνέντευξη επειδή απειλείται η ζωή του και θέλει να υπάρχει βιντεοσκοπημένο ντοκουμέντο, τα πράγματα είναι σοβαρά. "Να με καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσω....τεράστιο πρόβλημα, μέχρι που θα χυθεί αίμα....έχει ξεκινήσει το κακό από τους αντιδημάρχους που έχουν παρανομήσει τα μάλα....τα κίνητρα είναι 100% οικονομικά......υπάρχει ασυδοσία σε όλους τους φορείς του νησιού.....ψηφοθηρικά καλύπτονται από πολιτικούς του Πειραιά, εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ. Αυτοί δίνουν το πράσινο φως...... πολίτες δέχονται εκφοβισμό και μπούλινγκ από κακά συμφέροντα που λειτουργούν στην Αίγινα κατά το δοκούν....χρειάζεται άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα της αστυνομίας και όλων των υπηρεσιών κατά της φοροδιαφυγής....Να σοβαρευτεί ο Δήμος" Τάδε έφη σήμερα ο Κωνσταντίνος Δαλαμάνης και ζητά ΄να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί μας έφθασαν οι άρχοντες για να προστατέψουν τα ψηφαλακια τους .Αν ανοίξουν όμως όλα τα στόματα δεν θα έχουν που να κρυφτούν!

Ανώνυμος είπε...

Του πήραν την καντίνα και την διέλυσαν.Εκλεισαν την καλύτερη παραλία στο νησί και δεν την ξανάνοιξαν.Αυτά για να ικανοποιήσουν τον αντιδήμαρχο και την παρέα του .Μετα χάλασε η παρέα έκλεισε και το μαγαζί.Ερημωσε η περιοχή.Ποιος κερδισε?
Να ένα ερώτημα που θέλει απαντηση'

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωκράτης όταν ρωτήθηκε ποια πόλη διοικείται παράνομα είπε:
« η πόλη στην οποία οι άρχοντες τοποθετούνται από οργανωμένα συμφέροντα>>

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος τον κρατάει τον κύριο αυτόν να πάει στον εισαγγελέα να τα καταθέσει; Ακόμα και στην Αστυνομία μπορεί να πάει να καταθέσει και να κάνει μήνυση.
Κύριε Γιώργο, μάλλον μπαρούφες σου λέει επειδή έχασε την πλαζ...

Ανώνυμος είπε...

Απορω με τοσα που εχουν βγει στη φορα ο δημαρχος και τα λαμογια του πως δεν εχουν παρετηθει,αλλα βλεπεις ειναι γλυκες οι καρεκλες.ΚΥΡΙΟΙ εαν εχετε εστω και λιγη τσιπα επανω σας αυριο το πρωι βγειτε και πειτε οτι παραιτηστε σας πηρε χαμπαρι ολη η ΑΙΓΙΝΑ,ακομα και οι πιο κουτοι.Αφηστε να ανεβη να κυβερνηση ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΣ ειναι πιο ικανος απο εσας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1: Τα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας, Αιακού 9, θα παραμένουν ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:30 έως 11:30.
Ευελπιστούμε πως η κίνηση αυτή θα εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες συναδέλφους να καταθέτουν τις προτάσεις τους, τις αιτήσεις τους, να κάνουν εγγραφές, καθώς και τον Πρόεδρο με το ΔΣ να αφουγκραστούν γρηγορότερα όλους τους συναδέλφους του νησιού μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2: Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας προκειμένου να διατηρήσει στενή επαφή με τα μέλη της, συλλέγει της Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για θέματα που αφορούν όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες.
Παρακαλούμε αποστείλετε στο E-mail της Ένωσης eeeginas@yahoo.gr με την ένδειξη ''ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΜΕΛΟΣ 2017''
α) Όνομα, Επώνυμο
β) Όνομα Επιχείρησης
γ) Τηλέφωνο σταθερό
δ) Τηλέφωνο κινητό
ε) E- Mail
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Μπορούν να στείλουν αυτά τα στοιχεία κι συνάδελφοι που ήταν στο παρελθόν εγγεγραμμένα μέλη, καθώς και άτομα που επιθυμούν να είναι ενήμεροι για τις δραστηριότητες της Ένωσης με την παρατήρηση ''ΟΧΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ''
Επίσης, μπορείτε να δίνετε τα στοιχεία σας στα γραφεία της Ένωσης, Αιακού 9, τα οποία παραμένουν ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:30 έως 11:30.

Ανώνυμος είπε...

ποιος πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος δεν είναι δημοτικά ενήμερος και πρέπει να πέσει από το αξίωμα του γιατί χρωστάει στο Δήμο καμιά 10αρια χαρτιά. Πολυ΄ψαρίλα βρωμάει η υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Κυβέρνηση:
Θάνατος μικρού Μάριου
Δηλώσεις υπουργών:
Μια στραβή ήταν
Γκέτο είναι δεν μπορεί το κράτος να επέμβει
Παραιτήσεις 0
Υπόθεση Γιαννουσσάκη - Καμενου
Κυβέρνηση
Υπαρκτές οι συνομιλίες αλλά προϊόντα υποκλοπής
Κοντονής μιλάει με την Εισαγγελέα μέσα από το κελί του ισοβίτη
Καμένος ζητάει απο τον ισοβίτη να δώσει τον Μαρινάκη ως εγκέφαλο για να κτυπήσει τον Μητσοτακη
Παραιτήσεις 0
Υπόθεση γραβάτας
Καμένος
Ο γιος μου πήρε το κινητό μου και έκανε την ανάρτηση
Κυβέρνηση πλήρης κάλυψη
Παραιτήσεις 0
Αίγινα
Σκάνδαλο νερού με χαριστική πράξη σε υπουργό της κυβέρνησης
Κόψιμο στον αέρα κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ του ρεπορτάζ την ώρα δηλώσεων του δημάρχου
Παραιτήσεις 0
Λειτουργία χωρίς άδεια επιχείρησης χωρίς άδεια από τον αντιδήμαρχο
Σύλληψη αντιδημάρχου
Παραιτήσεις 0
Άδεια σε επιχείρηση με 30 και πλέον πολεοδομικές παραβάσεις
Ιδιοκτήτης συγγενής αντιδημάρχου
Παραιτήσεις 0
Αίγινα
Διαγωνισμοί για παραχωρήσεις σε παραλίες χωρίς την τήρηση των νόμιμων προϋποθέσεων όπως η απομάκρυνση καντίνας και άλλες
Παραιτήσεις 0
Αίγινα
Τόπος διαμονής των ντόπιων αρχόντων
Τόπος ξεκούρασης πρωθυπουργού προέδρου Βουλης 7 υπουργών και άλλων αξιωματούχων
Παραιτησεις0
Συμπέρασμα
Πλήρης εναρμόνιση Κυβέρνησης και δημοτικής αρχής παρά τις πολιτικές τους αντιθέσεις
Αυτή είναι η πετυχημένη συνταγή διακυβερνησης κεντρικής και τοπικής εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα έσπαγαν οι σωλήνες του νερού λόγω μεγάλης ηλικίας του δικτύου. Από σήμερα σπάνε και τα bypass του νερού.
Αιακέ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάποιοι κάτοικοι ενοχλούνται από την προέκταση (bypass) του νερού στο ρέμα της σκοτεινής. Σήμερα αυτό το bypass βρέθηκε σπασμένο( τυχαίο;) και όλο το νερό χυνόταν άσκοπα. Αλήθεια ποιους ενοχλούσε το bypass στο ρέμα της Σκοτεινής;

Ανώνυμος είπε...

Τρέχει το νερό στο ρέμα της σκοτεινής αφού η επέμβαση που είχε γίνει στο δίκτυο για την εκτέλεση του έργου της διαπλάτυνσης της εκβολής του ρέματος έσπασε. Το πιο πιθανό είναι ο δήμος να μην προστάτεψε ορθά το λάστιχο, επί της δημοτικής οδού που βρίσκεται μέσα στο ρέμα, και κάποιος απρόσεκτος οδηγός να το πάτησε και να το έσπασε.
Και επειδή το νερό είναι πολύτιμο «ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ»

Ανώνυμος είπε...

δεν νομιζω οτι λεει μπαρουφες, δικιο εχει και ξερει πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν παραιτείται Καμένος Τόσκας Σταθάκης Μπαλαφας Τσακαλωτος και περιμένετε να παραιτηθουν δήμαρχος και αντιδήμαρχοι της Αίγινας;
Η καρέκλα είναι γλυκιά και αποδοτική δεν την αφήνουν εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

08:25 Σιγουρα καποιος ασυνειδητος οδηγος πατησε τη σωληνα,διοτι αυτη τη λεωφορο χειμαρου την χρησιμοποιουν πολλα οχηματα.Τωρα θα την τσιμεντοστρωσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποίος ακριβώς μιλάει για φοροδιαφυγή? Τι είναι αυτά που γράφεις βρε αιακε? Μήπως δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που πρέπει?

Ανώνυμος είπε...

ποσοι στην αιγινα δηλωνουν επαγγελματιες τυχοδιωκτες, (αερητζηδες) χωρις να ειναι και χαλανε τις δουλειες των αλλων που διατηρουν επιχειρησεις πληρωνουν τεβε κτλ. και καθονται, γιατι χτυπανε τις δουλειες ξεφτιλα και τους βγαζουν στην ακρη λογω κρισης.

Ανώνυμος είπε...

Μάθε καλύτερα και μετά κάνε δημοσιεύσεις. Ποιος είναι αυτός που κατηγορεί και δημιουργεί θέματα και τσακωμούς? Γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα να πει αυτά που θέλει και να κληθούν και όσοι αναφέρει να πουν κι αυτοί την άποψη τους και να δούμε τελικά τι θα γίνει. Ξέρει που πέφτει ο εισαγγελέας οπότε γιατί δεν πάει;

Ανώνυμος είπε...

Καμμενος,τοσκας,σταθακης και αλλοι εχουν καμια διακοσαρια χιλιαρικα,οπως ο τσοχατζοπουλος για να πληρωσουν να βγουν,δημαρχος και αντιδημαρχος που θα τα βρουν εκτος εαν πουλησουν τη ΜΟΝΗ σε τουρκους επενδυτες.

Ανώνυμος είπε...

3.55 4.00 και 4.03 καλά τα γράφεις
Να τα έγραφες και επώνυμα να έπαιρνες απάντηση.Αυτος είχε μια παραλία παράδειγμα προς μίμηση πλήρωνε προκαταβολικά τον Δήμο και δεν χρώσταγε σε κανέναν.Την έπαιρνε σε υψηλές τιμές και πρόσφερε δουλειά σε κόσμο είτε εργαζόμενους είτε προμηθευτές.Βγηκε επώνυμα και έκανε τις καταγγελίες.Βγες και εσυ να τα πεις.Καθε χρόνο όλες οι υπηρεσίες έκαναν καθημερινά παρέλαση για ελέγχους που τις έστελναν κάποιοι ανώνυμοι σαν και εσένα.Αν θέλεις στοιχεία για φοροδιαφυγή λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια παράνομες ενοικιάσεις οχημάτων που δεν φαίνονται σε καμία κατάσταση στον ΕΟΤ και στην ΔΟΥ κλπ κλπ κλπ
Και τι ζήτησε να τον αφήσετε ήσυχο αλλά εσυ και οι όμοιοι σου τον χαβά τουσΑφου θέλεις να πάει στον Εισαγγελέα θα πάει αλλά με ένα τεράστιο φάκελο που ο δήμαρχος που δεν είναι δήμαρχος τώρα δεν θα σε ξανασωσει.
Για περισσότερα το ονοματάκι σου να δεις και τα άπλυτα σου στον αέρα!

Ανώνυμος είπε...

7.21 Εσύ που τα λες τόσο ωραία ποιος ακριβώς είσαι και τι ρόλο παίζεις τον προστάτη ποιοι αφού προφανώς δεν είσαι ο ίδιος αφού γράφεις επώνυμα και γράφεις στο τρίτο πρόσωπο; Ας μας πεις λοιπόν αυτός ο κύριος πόσες υπηρεσίες έστειλε; πόσες καταγγελίες εκανε;πόσους απείλησε και πόσους έβρισε; μήπως οι παραλίες είναι ιδιοκτησία καθενός και δεν το ξέρουμε; θεωρούσε την παραλία δική του για ποιο λόγο επειδή κάποιοι του την έδιναν αέρα και για ποια τεράστια ποσά μιλάς τις 12.000 ευρώ γιατί οι καλές παραλίες του νησιού πόσο δόθηκαν και σε πιο δύσκολες εποχές; Ας πάτε λοιπόν παρέα σε όποιον εισαγγελέα θέλετε κι ας κρίνει εκείνος, φάκελοι υπάρχουν πολλοί και ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ξεπεσμος εντελώς Γιώργο. Να πάει αμέσως στον εισαγγελέα ο κύριος με το πρόβλημα υγείας, να πάρει και τα πούρα του μαζί μήπως και τον καθυστέρηση. Άλλωστε τόσα χρόνια στο νησί πήγαινε για ψύλλου πηδημα στην Αστυνομία...

Ανώνυμος είπε...

12.49 αργά κοιμήθηκες και 6.23 ξύπνησες .Να το προσέξεις αυτό δημιουργεί νευρα Την παραλία την πήρε με υψηλό τίμημα όλες τις φορές και όχι τσάμπα που την εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι τα δυο τελευταία χρόνια.Μηνυσεις του έχετε κάνει δεκάδες χωρίς αποτέλεσμα.Κουραστηκε και αποσύρθηκε.Γιατι συνεχίζονται λοιπόν οι επιθέσεις και σε αυτόν και σε πρώην δημάρχους αντιδημάρχους κλπ Αυτό καταγγέλλει.Βεβαια από τον τρόπο γραφής σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις .Οσον αφορά προστασίες και λοιπές ασυναρτησίες μάλλον στον καθρέφτη σου τα έλεγες ή τα έχεις αναφέρεις στους προστάτες σου και μπερδεύτηκες.