Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

GAY PRIDE 2017 "ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ" ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠάνω από την οικονομία βάζει η αριστερά το gay pride κατά δήλωση του υπουργού οικονομικών Τσακαλώτου ο οποίος παρέλασε στην πρώτη γραμμή του "Αριστερού πλεονεκτήματος". ΄Κρίμα που οι δανειστές δεν συγκινήθηκαν από την "υπερήφανη" στάση της κυβέρνησης έναντι των ομοφυλόφιλων και δηλώνουν δημόσια ότι" Η Ελλάδα θα στεκόταν στα πόδια της αν η κυβέρνηση και ο Βαρουφάκης δεν είχαν πάρει λάθος πορεία το 2015" ΕΔΩ Δεν ξεχνάμε βέβαια την δήλωση του Βαρουφάκη για τους πρόσφυγες εισβολείς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διευκόλυνε την προσπέλασή τους στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος. Δηλαδή με τους λαθρομετανάστες και με τους ομοφυλόφιλους η Αριστερά πέτυχε, με την Ελλάδα και τους ¨Ελληνες απέτυχε αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούν το όλο πανηγύρι. Στην δεύτερη φωτογραφία η έκφραση του πιτσιρικά είναι η απάντηση στην "παιδεία" που θέλει να επιβάλει η αριστερά στα σχολεία  με τις έμφυλες ταυτότητες.
Την δε απάντηση στο gay pride της αριστερά την δίνει ο Τσέ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον κύριο δήμαρχο Καμίνη το πείραζε που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με δικά τους χρήματα αγόραζαν τρόφιμα και τα μοίραζαν στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, ετσι με το λεγόμενο ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ δεν έδινε άδεια να χρησιμοποιήσουν μια πλατεία για την τέλεση του έργου τους (λες και ηταν περιουσία του πατέρα του) , αλλα για εκδηλώσεις ομοφυλοφίλων " ότι θέλουν τα δικά μας παιδιά".

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι στα προεδρία των ομοφυλοφίλων μαζι με Τσακαλώτους - Καρανίκες του χρόνου να κάνουν τις εκδηλώσεις τους στην Τσετσενια που εκει θα βρουν συγουρο έδαφος και με την παρουσία του ίδιου του προέδρου Ramzan Kadyrov.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γεννιούνταν κάθε μέρα Τσε

Ανώνυμος είπε...

Στην ζωή και στην πολιτική δεν χρειαζεται εμπάθεια. Τι σημαίνει τι έκανε ο Τσακαλωτος στην προμετωπίδα του gay parade; Ο Ευκλείδης εχει πηδήξει ολους τους Έλληνες και Ελληνίδες. Μισθωτούς, συνταξιούχους, ελ. Επαγγελματίες, επιχειρηματιες, το σύμπαν ολόκληρο. Θα άφηνε στην απεξω τους ομοφυλοφιλους, που ειναι και "υπερήφανοι" για το πήδημα τους; Είπαμε, οχι εμπάθεια...

Ανώνυμος είπε...

αμα είναι προσοντούχοι να πανε στο ριαντ να τα κανουν