Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΑ

Η Αίγινα σήμερα στα γιορτινά της. Στολισμένη με σημαίες, τα θερμοκήπια στην θέση τους και σε δεσπόζουσα θέση, τα σύμβολα της δημοτικής αρχής. Ο θηραιός του "Rent a Car" αποτελεί το σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής. Αν εκλάβουμε τα θερμοκήπια ως το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ταμπέλα "Rent a Car" είναι το άστρο στην κορυφή του δέντρου. "Κορώνα στο κεφάλι μας" όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν κατάλαβα: Ο θηραιός -που λέτε- είναι για να θηρεύει πελάτες;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης μας έκανε έξυπνες κινήσεις καθάρισε και σουλούπωσε την Πλατεία Εθνεγερσίας, στόλισε την Αίγινα στα κεντρικά σημεία ώστε να υπάρχει χριστουγεννιάτικο χρώμα. Οι εκδηλώσεις και ο στολισμός του Πύργου Μάρκελου είναι καλύτερες από την εποχή που ήταν η Καιτούλα πρόεδρος στην ΚΕΔΑ.
Μπράβο Γιάννη μας

Ανώνυμος είπε...

Και ο Γιαννάκης είχε κάνει πρόεδρος στην Κεδα 9,57 μαλλον έχεις μνημη χρυσόψαρου

Ανώνυμος είπε...

Άσε που έχει αρχίσει και τις απευθείας αναθέσεις για να ξεχρεώσει και τις προεκλογικές δεσμεύσεις στους υποστηρικτές...
Αμα μπείτε στην διαύγεια γίνετε πάρτυ. δεν εχει γίνει ούτε ένας διαγωνισμός για τίποτα απολύτως. όλα με απευθείας αναθέσεις.
και ακόμα είναι αρχή....

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να δούμε τι γίνεται στολισμοί κοινοτήτων Κουκουλης! Στολισμός παραλίας Κουκουλης! Λιμενικό ταμείο Κουκουλης!Ένας για όλα ! Γιαννάκη κανένας άλλος δεν έκανε αίτηση συμμετοχής! Χαχαχα Μην στραβωνεις Κουκούλη με τα σχόλια στα καφενεία δίνεις δικαιώματα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκανε έξυπνες κινήσεις απλά η Καίτη κοιμόταν όρθια και νόμιζε πως ήταν η Χιονάτη τους!Όσο για το Γιαννάκη όταν ήταν στην Κεδα ήξερε τι έκανε τα μαζεύε για να τα ξοδεύει τώρα!