Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Ψηφοφόρος εντυπωσιασμένος από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αναμενει με αγωνια την χριστουγεννιατικη  γαλοπούλα. Άλλο ένα τεράστιο έργο . Γελάνε παρανομες περγκολες. Ξεκαρδιζονται  παράνομες ταμπέλες


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρέλαση στο γραφείο του Ακράτητου θα κάνουνε οι ψηφοφόροι του 1 κατεψυγμένη γαλοπούλα και 5 κιλά πατάτες θα λάβουνε

Ανώνυμος είπε...

Ρε Δημητράκη κάποτε κτυπαγες το χέρι στο τραπέζι και φώναζες στον συνονόματο σου να διώξει τα λαμογια Τωρα που έγινες αντί τα ξέχασες και είσαι αγκαλιές και φιλιά. Μια παροιμία λέει δειξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι Τώρα με τους καινούργιους φιλους σου καταλάβαμε ποιος εισαι... συ πας

Ανώνυμος είπε...

26 Απριλίου 2020 αρχίζει το ραμαζάνι.
Καλό θα είναι να ετοιμάζονται οι αρμόδιοι για ανάλογες εκδηλωσεις.
Σε λίγο καιρό θα έχουν και εκείνοι δικαίωμα ψήφου.
Ας μην το ξεχνάτε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Καλεσ γιορτεσ

Ανώνυμος είπε...

Καλες κονομες στα παιδιά
Κειθε στον δημο και περιξ αυτοου γινονται ολα νομιμα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΥΔΡΑΣ, ΣΠΕΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλβανία συγκέντρωσε και απέστειλε ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης και τη συνδρομή του Λεούσειου Ιδρύματος.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, οι Ενεργοί Πολίτες Αίγινας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «Ο Καποδίστριας», ο Σύλλογος «Αίγινα Εθελοντής», ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Αλώνων, Μεσαγρού, ο κ. Ηρακλής Καλογεράκης, ο οποίος συντόνισε ό,τι απαιτήθηκε στην εν λόγω προσπάθεια, ο κ. Γιώργος Πέππας, καθώς και η μεταφορική εταιρεία του κ. Παναγιώτη Λαδά για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η προσφορά πολιτών αλλά και επιχειρήσεων είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση τριών παλετών με τρόφιμα και κουβέρτες ώστε να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας στην γείτονα χώρα που πρόσφατα επλήγησαν και δοκιμάζονται ακόμη, από τον καταστροφικό σεισμό.
Η μικρή αυτή προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας που θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη, πνεύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και απεστάλη στην Αρχιεπισκοπή Αλβανίας ώστε με την εγγύηση του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστάσιου, να φθάσει στους αποδέκτες της.

Με την ευκαιρία των Άγιων ημερών που έρχονται ευχόμαστε στο λαό της Αλβανίας υγεία και ταχεία επούλωση των πληγών που η φυσική καταστροφή άφησε.

Ανώνυμος είπε...

1,14 Γαλοπούλες για τους χειραφετημένους Γενίτες, ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες Αλβανούς