Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΡΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΊΣ.

Σημαδιακή, ίσως και καρμική  η ημερομηνία 31-12-2019 για την Αίγινα. Έληξε η προθεσμία αποξήλωσης των παράνομων πέργκολων από το παραλιακό μέτωπο και έληξε η σύμβαση μεταφοράς νερού με τους υδρομεταφορείς. Δυστυχώς η αποδεδειγμένως πλέον ανίκανη δημοτική αρχή, δεν έλαβε κανένα μέτρο να προστατεύσει τους επαγγελματίες, τον δήμο και κατ επέκταση τους πολίτες από τα βαρύτατα πρόστιμα που θα επιβληθούν εφόσον οι περισσότερες πέργκολες παραμένουν στην θέση τους. Η δήθεν παράταση μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020 είναι ακόμα ένα μύθευμα για να παραπλανήσει τους αφελείς. Καμία παράταση δεν έχει δοθεί και όποιος δεν εφαρμόσει το γράμμα του νόμου θα υποστεί τις συνέπειες.
Αυτό που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι κύριοι τη δημοτικής αρχής είναι ότι κανένας υδρομεταφορέας δεν είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει νερό όταν η σύμβασή του έχει λήξει. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλη οφειλή την οποία ο δήμος δεν είναι σε θέση να καταβάλει. Η σύμβαση με τους ιδρομεταφορείς έληξε σήμερα 31-12-2019 και οι κύριοι της δημοτικής αρχής ΔΕΝ φρόντισαν να την ανανεώσουν. Ίσως να νόμιζαν ότι ο υδρομεταφορέας θα έδειχνε φιλοτιμία και θα κάλυπτε την δική τους ανεπάρκεια. Δυστυχώς για μας έκαναν λάθος.
Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β για την υδροδότηση του νησιού. Όλα στον αυτόματο. Άνθρωποι ανίκανοι σε θέσεις ευθύνης.
Για ένα μόνο είναι ικανοί. Να διατηρήσουν μια παράνομη ταμπέλα στην θέση της.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. Αιακέ δεν υπάρχει σε τέτοιου τύπου συμβάσεις όρος που να δίνει υποχρέωση να συνεχίζονται οι υποχρεώσεις για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα; Για σας, που ξέρετε τις συμβάσεις, η απάντηση είναι εύκολη: Ναι ή όχι;

aiakosrex είπε...

7,32 Οι συμβάσεις έχουν όρους υποχρεώσεις και συγκεκριμένη διάρκεια. Όταν λήγει η σύμβαση παύουν και οι συμβατικές υποχρεώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα μερες πουειναι αφησανε τα σκουπιδια μεσα στη παραλια !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι πίστευαν ότι μπορούσαν να τον υποχρεώσουν τον μεταφορέα να φέρει τον επιθυμητό αριθμό κυβικών νερού που υπάρχει μέσα στη σύμβαση και να τον κρατήσουν όμηρο μέχρι τον Απρίλιο που θα γίνει η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ. Δεν ερμήνευσαν όμως καλά τους όρους της σύμβασης η οποία λήγει σήμερα και αν δεν υπογραφεί νέα το ταχύτερον δεν πρόκειται να δούμε νερό στο Λεόντι. Και μάλιστα τώρα θα υπογραφεί με τους όρους των υδρομεταφορέων γιατί δεν μπορούν να δεσμεύσουν τα πλοία τους μόνο για 45 μήνες με τα ίδια τα χρήματα που είχε μια ετήσια σύμβαση. Αναμένονται δύσκολες στιγμές για το νησί μας.
Συμβουλή: Κρατείστε νερό για λίγες μέρες για το καζανάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι γραφετε κουταμαρες ,η υδροφορα ηρθε κανονικα μολις επεσε ο καιρος !!!!

Ανώνυμος είπε...

9,59 η σύμβαση λήγει σήμερα. Αύριο?

Ανώνυμος είπε...

και αυριο και μεθαυριο και συνεχεια !!!!!