Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Τουριστικό νησί η Αίγινα. Δέχεται επισκέπτες το καλοκαίρι και τον χειμώνα ερημώνει. Άλλο να μαζεύεις σκουπίδια το καλοκαίρι και άλλο τον χειμώνα. Δεν είναι τυχαίο που η νυν (εκ της προηγούμενης γεννημένη δημοτική αρχή) δεν δέχτηκε την πρόκληση να αναλάβει την καθαριότητα τον Αύγουστο. Άνευ ουσίας οι κομπασμοί για "καθαρό πρόσωπο της Αίγινας". Θα σας δούμε τον Αύγουστο.
Καθόλου αισιόδοξος για την νέα δημοτική αρχή ο κ. Κουκούλης. Αποκαλυπτικοί οι όροι που χρησιμοποιεί στην συνέντευξή του στο Saronic Magazine του Δεκεμβρίου 2019. Θεωρεί τον τρόπο διοίκησης της νέο-παλαιάς δημοτικής αρχής συγκεντρωτικό με προοπτική στασιμότητας και οπισθοδρόμησης. Θεωρεί ότι ο νέος δήμαρχος "ανέλαβε καθήκοντα χωρίς καμία προετοιμασία, χωρίς να έχει στο μυαλό του πως να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ή τα μικρά προβλήματα του νησιού. Δεν κάθισε να σκεφτεί ούτε μετά την εκλογή του. Έδειξε πως δεν έχει έτοιμο κάποιο σχέδιο δράσης , κάποιες προτεραιότητες. Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος και της προηγούμενης διοίκησης, και είχε γνώση όλων των θεμάτων, όλα πάνε Βλέποντας και Κάνοντας"
Εν κατακλείδι. Ο κ. Κουκούλης εντόπισε ότι η δημοτική αρχή με δείγμα τις πρώτες 100 μέρες είναι θνησιγενής.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ
Καιτούλα γράφει ο Γιώργος σου, ναι αυτός που έσκιζες τα ιμάτια σου για πάρτυ του, στο μπλογκ του το εξής κείμενο
Στην αίθουσα "Γωγώ Κουλικούρδη" στο ισόγειο του κτιρίου του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας δημιουργήθηκε ένας πολύ όμορφος και ζεστός γιορτινός χώρος που θυμίζει σκηνικό θεατρικής παράστασης. Ένα αστικό σαλόνι με αντικείμενα, τραπεζάκια, πολυθρόνες, καναπέδες, καρέκλες, κάδρα και χαλιά που πρόσφεραν ιδιώτες δημιουργούν το κατάλληλο ντεκόρ και την ατμόσφαιρα όπου μέσα σε αυτήν θα φιλοξενηθούν οι θεματικές Χριστουγεννιάτικες βραδιές που διοργανώνει η ΚΕΔΑ.

Οι όμορφες ιδέες πιάνουν τόπο και πραγματοποιούνται από τη φίλεργη πρόεδρο κ. Μαίρη Κουκούλη που δέχθηκε την ιδέα της κ. Λίνας Μπόγρη - Πετρίτου και την υλοποίησε.

Ήδη σύμφωνα με το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδιά με έθιμα Χριστουγέννων από την κ. Λ. Πετρίτου - Μπόγρη σε συνεργασία με την κ. Μ. Σταυρίδου και θα ακολουθήσουν και άλλες βραδιές μέχρι των Θεοφανείων.

Σε απλά ελληνικά σε άδειασε .
Ο Γιώργος σου είναι το μακροβιότερο μέλος της ΚΕΔΑ , η Μαιρούλα η Πρόεδρος τα τελευταία 5 χρόνια μέλος της και με την Λίνα έπινες καφέδες στο Αιάκειο δεν μπορούσαν στα δύο χρόνια της θητείας σου να σου δώσουν αυτή την ιδέα; ερώτηση κάνουμε . Εκτός αν δεν τους συμβουλεύτηκες ποτέ και άκουγες μόνο την Μαρθούλα οπότε το δίκιο είναι με το μέρος τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα κ. Αιακέ, είμαστε σοβαροί; Τό'παμε μιά, τό'παμε δυό, τό' παμε τρεις: Τους είδαμε και τους μορφωμένους, αυτούς θ' ακούμε πάλι; Τα σχέδια δράσης μας λείπανε...

Ανώνυμος είπε...

η μαρθουλα ειναι το αγκαθι της κεδα, αν ημουν προεδρος η πρωτη που θα εφευγε θα ηταν αυτη!

Ανώνυμος είπε...

11:10 μ.μ. η Καιτούλα είχε το βλέμμα και τα αυτιά της στο τι θα πει η Μάρθα σιγα μην τους άκουγε κουμάντο δυο χρόνια έκανε η Μάρθα και όχι η Καιτούλα όπως λες. Οι διαγωνισμοί της ΚΕΔΑ είναι στον αέρα επι διοίκησης Καιτούλας , με την Μαιρούλα όπως λες δεν είχαν επαφές , τον Γιώργο της τον είχε από κοντά για τους ψήφους για την Λίνα δεν ξέρω αν και είναι κολλητή του άλλου Γιώργου. Στην ΚΕΔΑ υπάρχουν πολλοί σκελετοί στα ντουλάπια της κάποιος πρέπει να τα ανοίξει για να βγούν οι σκελετοί

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι παραλιακοί καταστηματάρχες άρχισαν να εφαρμόζουν τον νόμο που τους επιτρέπει τα θερμοκήπια να τα διατηρήσουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Λίγοι όμως προσπάθησαν να πάρουν και ολιγοήμερη νέα παράταση για την εορτή των Θεοφανείων. Να μείνουν μια μέρα ανοικτά και να κερδίσουν τί; Δεν ντρέπονται καθόλου.
Εμαθα ότι σιωπηρά θα μπορούν να μείνουν έτσι μέχρι τα Θεοφάνεια αν όμως δεν τους κάνει κανένας καταγγελία. Ε, λοιπόν φίλοι μου αρκετοί θα είναι αυτοί που θα το καταγγείλουν το θέμα έτσι για να πληρώσουν το πρόστιμο οι παράνομοι πλεονέκτες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΡΟΖ ΚΑΛΤΣΕΣ

Γ: Πάντα ονειρευόμουνα ένα ανοιχτό τζιπάκι
κ: μόνο αυτό μας έλειπε τώρα τι να σου πω
Γ:πάντα γκρινιάρα ήσουνα κι αγύριστο κεφάλι
Κ: κι εσύ είχες την απαίτηση να σε υπηρετώ
Γ:Ήθελα στην ντουλάπα μου να υπάρχει μια τάξη
Κ: ήθελα στην ντουλάπα μου να γίνεται χαμός
Γ: παλιές φωτογραφίες μου θα 'θελα να 'χες κάψει
Κ: μπροστά στους ξένους θα 'θελα να 'σαι πιο σοβαρός

Πόσο άλλαξες πόσο άλλαξα
Γ: τα όνειρά μου κόκκινα
Κ: τα όνειρά μου άσπρα
ΝΤΟΥΈΤΟ: ρούχα μαζί που πλύθηκαν
κι έχουνε γίνει ροζ

Κ: Ήθελα στα γενέθλια να μου 'φερνες λουλούδια
Γ: ήθελα στα γενέθλια μόνος μου να τα πιω
Κ: να με γλυκονανούριζες τα βράδια με τραγούδια
Γ: άσε με πήγε τέσσερις θέλω να κοιμηθώ

κ: Κοίτα καλέ που έμπλεξα θα σκάσω απ' το κακό μου
Γ: πάνω που ετοιμαζόμουνα το ίδιο να σου πω
Κ: βρε αν δε σ' ερωτευόμουνα θα 'κανα το δικό μου
Γ: εγώ να δεις τι θα 'κανα μα έλα που σ' αγαπώ

ΝΤΟΥΕΤΟ: Πόσο άλλαξες πόσο άλλαξα
Γ: τα όνειρά μου κόκκινα
ΝΤΟΥΕΤΟ: τα όνειρά μου άσπρα
ρούχα μαζί που πλύθηκαν
κι έχουνε γίνει ροζ

στα φωνητικά ήταν ο George και η Kathrin τώρα ο George είναι σε άλλη αγκαλιά το μόνο που του θυμίζει την Kathrin είναι τα ροζ ρούχα και δη οι ροζ κάλτσες

Ανώνυμος είπε...

Για να μην λέμε π@π@ριές χρονιάρες μέρες, η αλήθεια είναι ότι, όλοι όσοι έχουν διατελέσει Αντιδήμαρχοι καθαριότητος μηδενός εξαιρουμένου τον Χειμώνα στα καθήκοντά τους ήταν άψογοι (ίσως ο καλύτερος ο Γενίτσαρης και μετά ο Πτερούδης), την περίοδο όμως του Καλοκαιριού ήταν όλοι επιεικώς στα καθήκοντά τους απαράδεκτοι.

Ανώνυμος είπε...

H KATE

Από μικρός και αμούστακος
έμαθε να το κάνει
μα σαν φιλότιμο παιδί
δεν έβαλε φουστάνι

Τώρα άσπρισαν τα μαλλιά
πλαδιάρισε η σάρκα
μα δεν πτοείται η τσασλή
κουνιέται σαν την βάρκα

Κι αφού για χρόνια όργωσε
Κυψέλη και Σουβάλα
πήραν ποδάρι τα τεκνά
και έμεινε μπουκάλα

Σαν θυμιατό βουλγάρικο
όπως τον έχουν κάνει
ψάχνει παντελονόψαρο
τώρα με πυροφάνι

Παρών σε κάθε σύναξη
και σε όλες τις βεγκιέρες
και όλοι τον προσέχουνε
μην σπάσουν οι ζαρτιέρες

Το παίζει πολυπράγμωνας
έχει πολλά να δώσει
για ρήματα ανώμαλα
και ας έχει ξεχειλώσει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μη κλαίτε τη Καιτούλα... θα τη βρει την άκρη τγς.

Ανώνυμος είπε...

δεν λετε που μπηκε η μαιρη στην κεδα και οταν ανοιξει το στομα της ξερει να μιλησει και να μπορει ο ακροατης να καταλαβει τι λεει, ενω η χιονατη πεταγε ασχετα πραγματα και λεγαμε τωρα τι ειπε;

Ανώνυμος είπε...

Kathrin κοιμήσου δε θα στείλει ρούχα ούτε όνειρα , είναι με άλλη στο σαλόνι του Λαογραφικού και βγάζουν φωτογραφίες.