Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Μιας και οι "φίλοι της Αίγινας" ζητούν την μεταφορά της προτομής του Καζαντζάκη ένα δόκιμο σημείο είναι αυτό από το οποίο εξεφώνησε τις καταγγελτικές ομιλίες του ο δήμαρχος ώστε να έχει την ίδια θέα. Πέραν του συγκεντρωμένου πλήθους ο δήμαρχος έβλεπε τα παράνομα θερμοκήπια έργο της δημοτικής αρχής που εκπροσωπούσε ο αντίπαλος συνδυασμός την μαρτυρία των πράξεων του της οποίας κατήγγειλε και κέρδισε τις εκλογές. Ας δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία και στον Καζαντζάκη να δει την σημερινή Αίγινα του κιτς της αυθαιρεσίας και της παρανομίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσμή οικονομικού σκανδάλου αναδίδεται με τη μεταφορά του νερού στην Αίγινα και οδήγησε σε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Κατά την περίοδο 2010-2012 παρατηρήθηκαν αποκλίσεις στις καταγραφείσες ποσότητες νερού μεταξύ του σημείου υδροληψίας και υδροδότησης. Από τις 10/7/2010 ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης Αγής Μαρμαρινός ενημέρωσε το δήμαρχο για τις διαφορές στους μετρητές της ΕΥΔΑΠ και τους αντίστοιχους στο Λεόντι. Ταυτόχρονα με αυτοψία στη Σαλαμίνα αποκαλύφθηκε πως οι μετρητές της ΕΥΔΑΠ είχαν βλάβη και οι καταμετρήσεις γίνονταν κατά εκτίμηση. Μάλιστα αντικαταστάθηκαν με ηλεκτρονικό μετρητή αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Με εντολή του δημάρχου συστάθηκε επιτροπή ελέγχου για να καταγράψει τι συμβαίνει, υπό τον πραγματογνώμονα Κωνσταντίνο Σταματάκη, που κατέληξε σε πόρισμα.
Βάσει αυτού υπάρχει διαφορά 436.113 κυβικών μέτρων που κανείς δεν ξέρει αν μεταφέρθηκαν ή όχι. Το θέμα μπήκε σε ημερήσια συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ερωτήσεις πολιτών με τη στήριξη της αντιπολίτευσης και του συνόλου των δημοτικών συμβούλων (Σακιώτης, Τζίτζης, Δελής).

Όλοι ζήτησαν να πάει το θέμα σε ειδικό νομικό ώστε να διεκδικηθούν τα ανάλογα ποσά που μπορεί να φτάσουν και τα 800.000 ευρώ αν επαληθευτούν οι διαφορές. Επίσης να σταλεί εξώδικο προς τον υδρομεταφορέα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα για να προασπίσουν το έννομο συμφέρον. Να σημειωθεί πως τα ποσά έχουν προπληρωθεί για τη συγκεκριμένη τριετία στις ανάδοχες εταιρείες.

Η επάρκεια του νερού στο νησί επιχορηγείται από τη Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΠΔΕ και υπάρχει στα συρτάρια της σχετική μηνυτήρια αναφορά από τον τότε αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κατάληξη αυτής της υπόθεσης και θα την παρακολουθούμε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη μας αποκάλυψε πως η υπόθεση έχει αραχνιάσει και ο αρμόδιος αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά Νίκος Ποιμενίδης δεν έχει καλέσει κανέναν εμπλεκόμενο εδώ και τρία χρόνια.

Μάλιστα το όνομά του αναφέρεται και σε συνομιλία που εντάχθηκε στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου: πρόεδρος ΠΑΕ συζητάει με τον πρώην υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος τον ενημερώνει για αποφυλάκιση κρατουμένου μετά από «ενέργεια» του αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιά Νίκου Ποιμενίδη, όπως καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ.
Έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και συγκεκριμένα τα τιμολόγια που αποδεικνύουν τη διαφορά χρέωσης των κυβικών μέτρων στο δήμο Αίγινας και τη δημιουργία «τρύπας» στα οικονομικά του.
Έχουμε στη διάθεσή μας τα πρακτικά της συζήτησης που έγινε στις 27/10/2014 όπου καταγράφονται όλα τα γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε μας και για το 2013 2014 τι παίχτηκε μεταξύ υδρομεταφορεα και αντίδημάρχου,τους καταρράκτες της κυψέλης της διάφορες και μετά την τοποθέτηση του νέου ηλεκτρονικού μετρητή. Να μάθει ο κόσμος την επιστημονική προσέγγιση καιπροσφορά του κυρίου ΑΓΗ ΜΑΡΜΆΡΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ.