Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ DUENTE ΡΕΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΦΑΝΤΟΙ«Με τη βοήθεια της τακτικής ανακρίτριας Πειραιώς κ. Ακτύπη και της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών κ. Νικολάου προσπαθήσαμε αμέσως μετά την προσωρινή κράτηση του Θρασύβουλου Λυκουρέζου να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το τρομερό έγκλημα της Αίγινας. 

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων μας και ήδη έρχονται με επίσημο και διαβλητό τρόπο οι πρώτες απαντήσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν την υποψία των επιβαινόντων, αλλά και των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους ότι το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και το Λιμεναρχείο της Αίγινας προσπάθησαν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την αποκάλυψη της αλήθειας, αφού η πρώτη απάντηση από την πρώτη έρευνα – ανάλυση των στοιχείων του DNA στο σκάφος Duente αποκαλύπτει ότι ούτε ο Λυκουρέζος λέει την αλήθεια, ούτε η Λιμενική Αρχή έκανε τίποτα για να την αποκαλύψει. 

Και το κυριότερο είναι ότι στο σκάφος επέβαιναν άγνωστα πρόσωπα, των οποίων το DNA βρέθηκε και τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αποκαλυφθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη». Τάδε έφη Κούγιας 
Με βάση τα νέα στοιχεία κανείς από τους εμφανισθέντες επιβάίνοντας στο duete δεν οδηγούσε το σκάφος. Στην ανάρτησή μας στις 3 9 2016 "η τραγωδία της Αίγινας ως θεωρία συνομοσίας" είχαμε αναφέρει ότι στο σκάφος πέραν των εμφανισθέντων στο λιμεναχείο επέβαιναν ένας νεαρός άνδρας και δύο νεαρές γυναίκες οι οποίοι μέτα το ατύχημα φουντάρισαν στην θάλασσα τις αποσκεύεστους και εξαφαν'ιστηκαν μέσω  νήσου Μονής. Το γιατί ο Θρασύβουλος ανάλαβε την ευθύνη μπορεί ίσως να εξηγηθεί σε "άλλη θεωρία συνομοσίας"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το DNA ανήκει στην κυρά- Τασία....

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό ο σύζυγος της κυρά Τασίας ήρθε σφαίρα για το συμβάν. Ολα εξηγούνται τώρα και θα την πληρώσουν ακριβά αυτοί που φυγάδευσαν την κυρά Τασία...

Ανώνυμος είπε...

Μετά το δημοσιευθέν πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων με το οποίο δεν βρέθηκε το DNA του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στα χειριστήρια του Duente αλλά αγνώστου ατόμου, ακόμα και ο επιθεωρητής Jacgues Clouseau θα καταλάβαινε ότι για να πάρει επάνω του την αναλογούσα έστω ευθύνη του δυστυχήματος ο Θρασύβουλος με το ενδεχόμενο της φυλάκισής του σημαίνει ότι πάει να καλύψει το πλέον προσφιλές του πρόσωπο το οποίο είναι ....... θα το βρει χωρίς μεγάλο κόπο σίγουρα ο Κούγιας.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η Κυρά - Τασία; Διαφωτιστε και τους μη συχναζοντες στα καφενεία...