Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ

Στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες για το σημερινό χάλι των σκουπιδιών, ακούστηκαν αλήθειες που τους καίνε όλους. Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να παραδέχεται ότι "βοηθηθήκαμε από τις ελεημοσύνες των άλλων δήμων"..."ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν πήρε πιστοποιητικό πυρασφάλειας και χωρίς αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει" ...."είμαστε στο στάδιο της περιβαντολογικής αξιολόγησης".Με άλλα λόγια ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν έχει άδεια και η αποκομιδή σκουπιδιών είναι στο έλεος του πρώτου καταγγέλλοντα. Αυτό από μόνο του αποτελεί παράβαση καθήκοντος. Όσο για το τι καλό έπραξαν οι νυν μέχρι στιγμής και οι προηγούμενες διοίκησης στο παρελθόν, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η απάντηση είναι "πράμα". Το νησί βρίσκεται στο έλεος...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aιακέ γερά γερά πάρτους τα μυαλά

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 11 Αυγούστου θυμήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σκαλτσιώτης να καθαρίσει τα φύκια από την πλαζ της Αύρας. Δεν περίμενε 5 ημέρες ακόμα που θα φύγει ο κόσμος και να μη ξοδευτεί και το Λιμενικό Ταμείο; Σε μια πλαζ 50 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι. Και μετά ζητάμε και τουρισμό...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα περιμέναμε κατι παραπάνω απο τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου.. μια απ τα ίδια και χειρότερα. Και έχουμε ακόμη δυο χρόνια για να λήξει η χειρότερη δημοτική αρχή μακράν!

Ανώνυμος είπε...

11:48π.μ. που να καταλάβεις εσύ την αξιοσύνη και την προνοητικότητα του προέδρου Σκαλτσιώτη. Τα φύκια βρε τα καθάρισε σαν προετοιμασία για το επόμενο καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

Ποιά πλαζ ρε παιδιά. Καθάρισε τη μισή μπροιστά στο ΕΛΠΙΑΝΑ και το κομμάτι που γίνονται οι συναυλίες της Μπακοπούλου. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι ξένο, εκεί δεν κολυμπάνε, εκεί δεν βλέπουν αν ελίναι καθαρές οι ακτές μας, εκεί είναι για τους εξωγήινους με τα βουναλάκια από τα φύκια. Ντροπή!!

Ανώνυμος είπε...

Στο Λιμενικό Ταμείο απασχολούνται αυτη τη στιγμη οι περισσότεροι υπάλληλοι απο ποτε και όμως εχει την μικρότερη παραγωγικότητα απο ποτέ. Στην αρχη της θητείας παρέλαβε ταμείο γεμάτο, με έτοιμο εγκεκριμενο προυπολογισμό και κωδικούς για έργα και δράσεις.
Το συμπέρασμα είναι ότι οσους υπαλλήλους και να έχεις και όση έτοιμη και στρωμένη δουλειά να βρεις, αμα ο πρόεδρος ειναι κατώτερος των περιστάσεων το αποτέλεσμα ειναι μηδεν στο πηλικο.
Βέβαια ορισμένοι εκλεκτοί ημέτεροι εχουν καθε λογο να είναι ευχαριστημένοι γιατι τσιμπάνε δουλίτσες..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι να πρωτοπρολάβει ο πρόεδρος να κάνει; Πόσα κομμάτια να γίνει; Τρέχει απο το πρωί μεχρι το βράδυ για την Επαγγελματική, για το Λιμενικό Ταμείο, για την Οικονομική Επιτροπή, την επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ενω έχει και Δημοτικά Συμβούλια. Μην ξεχνάτε ότι έχει και μαγαζια που πρεπει να σχοληθει. Εδω να σκεφτείται οτι δεν προλαβαίνει να πάει ουτε στο καφενείο να βρέξει λιγο το λαρύγγι του. Και στον πάγκο της ψαραγοράς που παει να χαλαρωσει κανα 3ωρο καθε μερα κι αυτο πολυ είναι.

Eimakaioman Guy είπε...

Μια χαρά πρόλαβε να κόψει το δεντράκι που του έκοβε τη δουλειά του φαρμακείου και επίσης να αντικαταστήσει εν μία νυκτί το περίπτερο του αδερφού του ψαραγορίτη με μεταλλικό, πράγμα που απαγορεύεται ρητά. Αλλά τι να λέμε; Υπάρχει πλέον έστω και ένας δημοτης αυτού του ταλαίπωρου νησιού, έστω και ένας επισκέπτης, περαστικός ή τακτικός, που να έχει ζήσει την Αίγινα σε χειρότερη κατάσταση από τη σημερινή; Η ρεμούλα είναι ο σκοπός μας λαμογιά ο συμμαχός μας. Ορίστε έτοιμο το σύνθημα για την παράταξη των αρίστων, με αρχηγό τον κύριο Τίποτα ή εισοδηματία ή οικονομιμένο άεργο. Που θα πάει, θα τον καμαρώσουμε και αυτόν άλλωστε από το καλό βλ. Μούρτζης υπάρχει το καλύτερο 😂😂😂😂😠

Ανώνυμος είπε...

Οταν ηταν κιαυτος απέξω απο το χορό ήξερε πολλά τραγούδια. Τωρα που ήρθε η ωρα να δειξει τι πραγματικά αξίζει και απέδειξε την ανικανότητα του θα μάθει να ακούει τη κριτική των άλλων. Οι αυλοκόλακες του που τόσα χρόνια τον ξεζουμίζουν ας τον βοηθήσουν ώστε να μη μείνει στην ιστορία ως ένας κύριος τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως λειτουργουν τα πραγματα σήμερα στην Αίγινα, οι κατεχοντες θεσεις διοίκησης δεν έχουν άγχος οτι κάποιος θα τους πάρει τη θέση. Δεν νοιώθουν ούτε εσωτερικό ανταγωνισμό ούτε πίεση απο την αντιπολίτευση. Σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι η θητεία τους είναι μακρόχρονη σε σχεση με το παρελθόν, νοιώθουν ασφαλείς και εύκολα παρασύρονται σε αδράνεια και κωλυσιεργίες. Ξέρουν δε, ότι όσο και άχρηστοι να αποδειχτούν την κατάλληλη στιγμή ξέρουν πως να κανουν τον κόσμο να τους ξαναψηφίσει. Θα φτιάξουν ενα κατάλληλο συνδυασμό με νεροκουβαλητές-θύματα και αυτοί θα ξεχωρίσουν. Κι αν κερδίσουν θα είναι πάλι μόνοι τους αυτοί οι 4-5 για τις διοικητικές θέσεις χωρίς αντίπαλο και με τους άλλους γλαστρες. Και θα μας λένε κι απο πάνω ότι τι να κάνουν αναγκάζονται να αναλαβουν θεση γιατι οι άλλοι δεν είναι κατάλληλοι..

Ανώνυμος είπε...

11.40 π.μ. εγώ και κάποιοι ακόμη της παράταξης που διοικεί δεχτήκαμε να ειμαστε υποψήφιοι με την υποσχεση ότι θα μπούμε με τη σειρά σε έμμισθες θέσεις. Φάγαμε το παραμύθι, τρέξαμε για ψήφους και στο τέλος μας λένε εμμέσως πλην σαφώς οτι ειμαστε άχρηστοι και γιαυτο δεν αλλάζουν τους εκλεκτούς. Έχετε δικιο να μας λέτε γλάστρες, κότες, και όλα τα συναφή και το μονο που μπορώ να σας πω είναι ότι ευτυχώς ο καιρος περνάει γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

3:23 μ.μ. όλα όσα αναφέρεις σαφώς και ισχύουν για αρκετούς της παράταξης που διοικεί. Θα μου επιτρέψεις όμως να αμφισβητήσω κάτι: ο τρόπος γραφής και η πολύ καλή ορθογραφία και σύνταξη του σχολίου σου, δεν δείχνει άνθρωπο που θα μπορούσε να ανήκει σε αυτήν την παράταξη, πόσο μάλιστα να πειστεί ότι υπάρχουν εν έτει 2014 έμμισθες θέσεις που θα μοιραστούν σαν ανταμοιβή για την στήριξη του.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά συνήθως αυτοί που πείθονται απο τέτοιες υποσχέσεις δεν είναι σε θέση να συγγράψουν καλογραμμένα σχόλια (αν μπορούν να γράψουν καν).

Ανώνυμος είπε...

και οι αρχες του τοπου τι κανουν ρε γιωργο;η αστυνομια που ειναι κρυμμενοι;