Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Η ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ

Η υδροφόρα ήρθε στην Σουβάλα να φέρει νερό αλλά η Σουβάλα νερό δεν είδε. Τι να το κάνεις το νερό όταν το δίκτυο σου είναι κατεστραμμένο. Εκτός αν ο στόχος σου είναι καθαρά επικοινωνιακός. Μετά την ανάρτηση- καταγγελία που κάναμε, η δημοτική αρχή θυμήθηκε την Σουβάλα. Και ενώ μέχρι τότε οι παρακλήσεις των κατοίκων έπεφταν στο κενό, ξαφνικά βλέπουμε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο ύδρευσης στο πόρταλ να ανακοινώνουν από κοινού την επικοινωνιακή επίλυση του προβλήματος με την έλευση υδροφόρας στο λιμάνι της Σουβάλας. Μόνο που η υδροφόρα νερό δεν έφερε. Ξύπνησε όμως μνήμες των δύο αδικοχαμένων ψαράδων, αυτών που έδεναν το καΐκι τους μπροστά από το παλιό αντλιοστάσιο που θα έδινε νερό η υδροφόρα. Βλέποντας την υδροφόρα οι Σουβαλιώτες θυμήθηκαν την στάση που κράτησε ο δήμαρχος απέναντι στους αδικοχαμένους παιδικούς του φίλους. "μάλλον δεν ξέρανε  κολύμπι και πρέπει να πνίγηκαν " είπε στο enikos.gr και ως κριτής και άρχων του τόπου έκρινε την έκβαση εναντίον τους βυθίζοντας τους συγγενείς τους στην απελπισία. Επικοινωνιακά χειρίστηκε το θέμα τότε με το ατύχημα  ο δήμαρχος, επικοινωνιακά χειρίστηκε  την έλλειψη νερού σήμερα. Μόνο που από τότε που ανέλαβε τον δήμο η Αίγινα μετράει ναυτικές τραγωδίες, είναι γεμάτη σκουπίδια και το καλοκαίρι δεν έχει νερό. Συνδυασμός χρονιζόντων προβλημάτων που μόνο επικοινωνιακά δεν λύνονται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος του είπε ότι δεν ήξεραν κολυμπι?? Τα θύματα η τα μέλη του πληρώματος της υδροφόρας?Η ήταν μπροστά στο δυστηχημα και το διαπίστωσε ο ιδιος?

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίνει να έχω ακούσει όλη την συνέντευξη στο enikos.gr και ειλικρινά θλίβομαι τόσο για τους αδικοχαμένους ψαραδες αλλά περισσότερο για την μετά αντιμετώπιση τους τόσο από τοπικούς αρχοντες του τόπου μου οι οποίοι αντιπροσωπεύουν και εμένα τον απλό αιγινητη πολίτη αλλά και μέλη του πληρώματος της υδροφορας.
Το σχόλιο μου σε ότι έχει να κάνει με την συνέντευξη του δημάρχου στο enikos είναι πως δυστυχώς δεν έμεινε μονο στο μάλλον δεν ήξεραν κολυμπι σε μόλις 1:30 είπε πολλα
Όπως σήκωναν τα δίκτυα,μάλλον τα δίκτυα σηκωνανε,τους σφύριξε ο καπετάνιος εδώ του αιγινα δεν ακούγανε οι πληροφορίες μου είναι συγκεχυμένες.
Τους σφύριξε να φύγουνε για να περάσει,Δεν τρέχει βέβαια η υδροφορα πάει πολύ σιγά απλά ήταν να γίνει το ατύχημα οι άλλοι μάλλον δεν ξέρανε μπάνιο μου λένε τώρα εδω(Ποιος στο λέει τώρα εκεί να πεις ότι δεν ξέρανε μπανιο)κρίμα πολυ κριμα......

Ανώνυμος είπε...

Ντροπήηηηηη ρε ντροπήηηηη....με τι θράσσος εμφανίστηκε????θα μου πείτε εδώ είπαν "δεν ήξεραν μάλλον μπάνιο"ποιοί δεν ήξεραν?????οι 2 ανθρωποι ψαράδες που απο 5 χρονων μεγάλωναν μαζι με την θάλασσα????οι 2 αδικοχαμένοι ανθρωποι που έβαζαν τα εγγονια τους στο καϊκι????οι 2 ανθρωποι που ειχαν φαει την θαλασσα με το κουτάλι????ΤΙΜΩΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Με την ανάγνωση των σχολίων κινδυνεύουμε με Εξώδικο???
Η μόνο αν εκφράσουμε γραπτώς τα παράπονα μας και τα στραβά που βλέπουμε στον τόπο μας?
Ευτυχώς που δεν έχει στρατό το νησί μας και τεθωρακισμένα.
Όσο για την εν λόγω συνέντευξη δεν θα σχολιάσω κάτι δεν αξίζει άλλωστε κριτές οι συντοπίτες μας και η συνείδηση μας σε όποιους από εμάς έχουμε..
Το πιο σωστό όμως θα ήταν να σταλεί στο λιμάνι της σούβαλας και στο σάπιο αντλιοστάσιο η υδροφορα του δυστυχήματος και αν κατάφερναν να τροφοδοτήσουν τελικά την περιοχή με νερό να έβγαζαν και όλοι μαζί τότε μια φωτογραφία και να την προωθούσαν στα τοπικά ΜΜΕ με τίτλο η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο.