Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΗΜΕΣ Η ΣΥΜΠΟΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ τ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Για συμπλοκή στο γραφείο του δημάρχου με τον δήμαρχο και αιρετό και την μεταφορά τους  στο κέντρο υγείας,  ήταν η πληροφορία που είχαμε. Τελικά η πληροφορία ήταν εν μέρη σωστή. Συμπλοκή μεταξύ του δημάρχου και αιρετού δεν υπήρξε αλλά δημοτικό σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου ήταν στο κέντρο υγείας στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας .Σύμφωνα με τον κώδικα αρχών που είχε αναπτύξει ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι στα πλαίσια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους μπορούν να παρανομούν γιατί ο ίδιος δεν είναι υπέρ του κλεισίματος επιχειρήσεων. Το γεγονός ότι ο δήμαρχος δίνει την ευλογία του δεν σημαίνει ότι οι σύμβουλοί και οι αντιδήμαρχοι του μπορούν να παρανομούν, να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους κατά τρόπο παράνομο ή ακόμα  και να προβάλουν αντίσταση κατά της αρχής. Ο κύριος δήμαρχος όφειλε να γνωρίζει ότι η μία καταγγελία μπορεί να φέρει χίλιες και όταν στηρίζεις τον αρχικό καταγγέλλοντα στις επαγγελματικές του διενέξεις, ενδέχεται να πληρώσεις ακριβά τις συνέπειες, ακόμα και το βάρος του σε χρυσό. Δυστυχώς, τις συνέπειες τις πλήρωσε όλο το νησί , τις πληρώνει και θα συνεχίσει να τις πληρώνει μέχρι τέλους. Έτσι φτάσαμε στην καταγγελία για το ΚΤΕΟ των απορριματοφόρων, στις καταγγελίες που έφεραν στην επιφάνεια την απαγόρευση  μεταφοράς σκουπιδιών μαζί με επιβάτες, στην καταγγελία αντιδημάρχου για παράνομη  ανάθεση της περισυλλογής σκουπιδιών από τον δήμαρχο σε ιδιώτες με αποτέλεσμα τον διασυρμό της Αίγινας στο Πανελλήνιο.  Πικρό το ποτήριο αλλά όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος "δεν πρόκειται να κάνει πίσω". Ούτως ή άλλως, τώρα είναι πλέον πολύ αργά.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο για την ΜΟΝΗ και τον παραλιαρχη δεν ισχύει η αυτόφωρη διαδικασία.Επιδειξη δύναμης του αλλού αντιδημάρχου.

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ-ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ VS ΔΗΜΑΡΧΟΣ = 1-0. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ... ΜΟΥΡΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αιακέ θα μας τρελάνεις ; Τι σημαινει " Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημάρχου είναι στο Κέντρο Υγείας στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας " .

Ανώνυμος είπε...

Τον ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ πήρε σήμερα η μπάλα.Πριν λίγο καιρό τον υποδιοικητή.Αδικα νομίζετε πήγαν τα τραπεζωματα?Ο Κωστακης ο γαμπρός νομίζει ότι κάνει κουμάντο αλλά ο αντιδήμαρχος παίζοντας σε διπλό τριπλό ταμπλό κάνει ότι θέλει και κυρίως κρατάει το κυρίως πιάτο για πάρτι του.Αν δεν μιλήσει και τώρα ο τέως τότε σημαίνει ότι κάπου τον κρατάνε γερά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΚΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΥ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚ:Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΘΕΡΑΠΑΙΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ

Ανώνυμος είπε...

Ρόμπες ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
20:00 ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ.ΑΣΩΜΑΤΩΝ
Αφιέρωμα στον Ν. Καζαντζάκη
Η ζωή και η φιλία του Καζαντζάκη με τον Ζορμπά
Ομιλητής: Κατερίνα Σαλπέα Στάθη Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 9 ου Φεστιβάλ Φιστικιού
«Ο Καζαντζάκης και η Αίγινα»
Ομιλητής: Μαίρη Στενάκη

Ανώνυμος είπε...

Μητσαρα πιστεύω τωρα να το εχεις για καλα εμπεδώσει το, " ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος ".

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ :
Φίλε μου τι σου έκαναν σε ξεφτίλησανε δεν σεβαστηκαν τον αγωνα σου σε 15 μέρες να δεις τι θα τους κανω δημόσια εσυ δεν χρειαζεται να μιλήσεις δεν χρειαζεται να εμφανιστεις θα κανονισω εγω για εσενα
ΤΕΩΣ :
Αυτό το παλιόπαιδο φταίει με έφαγε για να παραμείνει στην καρέκλα του θα δει όμως

μην θέλετε και τα υπόλοιπα του διαλόγου τα κρατάμε για την συνέχεια μια γεύση δόθηκε και όχι ο ακριβής διάλογος. Υπάρχουν και άλλα.

Το απόσπασμα του διαλόγου ειναι απο σήριαλ και δεν έχει καμιά σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις που τυχόν να πηγαίνει το μυαλό σας ατιμούληδες

Ανώνυμος είπε...

Ο διοικητής με τόσες καταγγελίες για την Μονή πότε σκοπεύει να πάει τον Νοεμβριο?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξερεις 9:10 π. μ ότι εδώ ήρθε ο άνθρωπος να υπηρετήσει και να περάσει καλα σύμφωνα και με την νοοτροπία του Δημοσίου υπαλλήλου. Τωρα εσύ τι θέλεις να τον πνίξουμε τον ανθρωπο ; . Δεν γνωρίζεις ότι οι καιροί άλλαξαν και μπορεί ο άνθρωπος να ξεκινήσει με μπουνάτσα και στην διαδρομή να βγάλει κανα καθουρι και τότε τι γίνεται , δεν είναι αμαρτία να παει αδικοχαμένος ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Νοοτροπία δημοτικού υπαλλήλου θες να πεις10.42 αφού ότι του λένε οι δημοτικοί άρχοντες κάνει.Τωρα όμως ο ένας έφυγε κακή κακώς και μετά και τα χθεςινά θα ανοίξει το στόμα του και προς τα πάνω και όποιον πάρει π χάρος και έτσι τον βλέπω ούτε υπάλληλο.