Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Φτάσαμε στο σημείο να λένε μπράβο στον οδηγό που κάνει την δουλειά του αυτοί που δεν κάνουν την δική τους. Κύριοι αποτύχατε. προσπαθείτε τώρα να φορτώσετε την αποτυχία σε κάποιον τον οποίο μέχρι χθες υποστηρίζατε και στηρίζατε με κάθε τρόπο. Για να φτάνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να καταγγέλλει τον δήμαρχο και ο δήμαρχος να μην τον στέλνει σπίτι του, σημαίνει ότι ο ένας κρατά τον άλλο σε κάτι. Όλοι αλληλοκαταγγέλλονται , αλληλοκατηγορούνται αλλά κανείς δεν παραιτείτε. Γιατί άραγε.Τι είναι αυτό που τους ενώνει? Τι είναι αυτό που τους κρατά δεμένους σε μία σχέση αγάπης μίσους? Σίγουρα όχι η αγάπη τους για την Αίγινα. Αν τα αισθήματά τους για την Αίγινα ήταν αγνά και ο σκοπό τους η προσφορά στον τόπο, τότε μετά από αυτόν τον δημόσιο διασυρμό η ευθιξία τους θα τους είχε οδηγήσει στην παραίτηση. Προφανώς η λέξη ευθιξία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των διοικούντων τον δήμο Αίγινας. Οι απειλές αποκαλύψεων μεταξύ των αιρετών δίνουν και παίρνουν. προφανώς αυτό είναι το συστατικό που τους ενώνει λίγο πριν την ολοκληρωτική κατάρρευσή τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους ενώνουν δεσμοί.... αίματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο οδηγός πληρώνεται για 8ωρο με 1 ρεπό και όχι για σερί 24ωρα χωρίς ρεπό.Η καλή θέληση πάντα θα ανταμείβεται επικριτικά.Δεν ξέρουμε βέβαια μήπως τελικά τον διώξει κι αυτόν ο Δήμαρχος και ο Συνεργάτης του..

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αιακέ, το βέβαιο είναι ότι θα τα βρούνε και τούτο γιατι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και εκτίμηση αυτο που βλέπεις είναι τα λεγόμενα ερωτικά καυγαδακια που δεν έχουν καμμία σημασία.

Ανώνυμος είπε...

2 μήνες δεν έβγαλε ο αντιδήμαρχος τα φορτηγά του να μαζέψουν σκουπίδια κ πνίγηκε το νησί..Για 2 ώρες τα έβγαλε προχθές κ φοβήθηκε ο Μητσάρας μην του πάρει τη δόξα..Ε ρε χάλια..