Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΣΑΓΡΟΥ

"Μήτσου του τεμπέλη" παρόντος (ο μόνος από τους κατοίκους Μεσαγρού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου) ψηφίστηκε το κλείσιμο και η εκχώρηση του πνευματικού κέντρου Μεσαγρού για την στέγαση του αστυνομικού τμήματος με ψήφους 4 υπέρ και 1 κατά. Το επιχείρημα για την εκχώρηση ήταν ότι η πολιτεία δεν μπορεί να καταβάλει ενοίκιο 300 ευρώ με αποτέλεσμα ο γαλαντόμος  δήμος Αίγινας (που δεν μπορεί να μαζέψει ούτε τα σκουπίδια του χωρίς εξωτερική  βοήθεια) θα αναλάβει την δαπάνη μετασκευής του πνευματικού κέντρου αλλά και την δαπάνη των λειτουργικών εξόδων του χώρου. Μήπως τελικά ή καταβολή μισθώματος 300 ευρώ στο ειδικά διασκευασμένο κτίριο που μέχρι σήμερα στέγαζε το ΑΤ θα ήταν η συμφερότερη λύση;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΡΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΦΡΑΣΗ «Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή» ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗ «Εκεί που ανοίγει ένα ΑΤ, κλείνει ένα Πολιτιστικό κέντρο»

Ανώνυμος είπε...

βλέπω διαδικτικές επιθέσεις και στον πρόεδρο του δσ ποιους ενόχλησε ; θα καταφέρουν να τον φάνε; ή ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ . ΒΡΕΘΗΚΑΝ 670 ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟ .

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο σαλιαρης

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η "ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ Ή ΣΚΟΠΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.