Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Τον ένα τον φάγαμε" φώναζαν στον αντίπαλό τους οι της δημοτικής αρχής των αρχών και βουλευτών της περιφέρειας την εύνοια, συμπαράσταση και αμέριστη στήριξη απολαμβάνοντες. Μετά τις ύβρεις τους προπηλακισμούς τα αυτόφωρα και τις στοχευμένες καταγγελίες στις αρχές ήρθε το μοιραίο. Και αντί λύπης και μετανοίας ακολούθησαν ιαχές θριάμβου. Αυτή κύριοι είναι η αντίληψη των ανθρώπων που διοικούν την Αίγινα. Ο όποιος αντίπαλος πρέπει με κάθε τρόπο να αποβάλλεται από το πεδίο δράσης των διοικούντων. Οι ύβρεις οι απειλές οι προπηλακισμοί οι μηνύσεις τα αυτόφωρα τα εξώδικα οι καταγγελίες τελικά έχουν σαν τελικό στόχο ακόμα και το θάνατο του όποιου αντιπάλου. Γιατί όταν μεθοδικά και στοχευμένα προπηλακίζεις τον καρδιοπαθή η με δυσβάστακτα πρόστιμα από ελεγχόμενες υπηρεσίες βομβαρδίζεις ένας με οικογενειακά και άλλα προβλήματα φορτισμένο άνθρωπο, ο στόχος δεν είναι άλλος από ακόμα και  την θανάτωσή τους.Μπορεί κύριοι με την στήριξη τις μεθοδεύσεις και τα μέσα που διαθέτετε εσίς και οι άνθρωποι που σας στηρίζουν να καταφέρετε να στείλετε στον άλλο κόσμο και άλλους από εμάς που βρισκόμαστε στο στόχαστρο σας. Άλλωστε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο το είπε ρητά "δεν πρόκειται να κάνω πίσω". Μπράβο σας. Αν πιστεύεται πως έτσι θα κερδίσετε κάτι συνεχίστε.Τα ορφανά σας χειροκροτούν. Όσο για αυτούς που δήθεν δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμιξη και ευθύνη λέμε τούτο... Το αίμα των αθώων σε σας και τα παιδιά σας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Θεία τιμωρία έρχεται.Καποιοι χθες στην κηδεία του Στέλιου ανοικτά μιλούσαν για την ευθύνη των δημοτικών αρχόντων που υποθάλπτουν τους παράνομους που οδήγησαν τον Στέλιο στο αυτόφωρο κάτι που του στοίχισε απίστευτα.Αν ο Δήμος δεν αφαιρέσει τις παράνομες άδειες και αν η Αστυνομία δεν ζητήσει την άμεση εφαρμογή του νόμου τότε στην μνήμη του αδικοχαμένου Στέλιου θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και θα σταματήσουν να πανηγυρίζουν και να εύχονται και τον θάνατο και αλλων ανθρώπων που οι ίδιοι βλάπτουν.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κύριε βουλευτή τι θα πείτε στην οικογένεια του που τόσα χρόνια σας στήριζε εσάς και τον πεθερό σας για τις δημόσιες τοποθετήσεις του προστατευόμενου σας?
Θα καταλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας για την υπόθαλψη των παρανομων?

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή σε όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν στον τόπο μας θα πρέπει να περνει θέση και η αντιπολίτευση αν υπαρχει αντιπολίτευση εεεεεε υπάρχει????::??
Αν τα περνάμε όλα στο ντούκου θα ξεφτιλιζομαστε όλο και περισσότερο σαν νησι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
Για τη ζημίά που πρόσφατα
Ο Δήμαρχος υπαίστει
Μπορεί να μήν ευθύνετε
Αλλά να φταίει η ζέστη

Φαίνεται ότι πύρωσε
Την γνώριμή του λόξα
Και ζήλεψε παριπαθής
Του Ερντογάν την δόξα

Αφού για τούτο το νησί
Τίποτα πιά δεν κάνει
Σαν τον Σουλτάνο σκέφτηκε
Και έβγαλε φιρμάνι

Μ’ εξώδικο και αγωγές
Απ’ όλους να ζητήση
Κανένας του υπήκοος
Μην τον αμφισβητήσει

Και δεν θα είναι μια ζωή
Δήμαρχος της δεκάρας
Άμα δεν γίνει Ερντογάν
Θάν’ ο Σουλτάν-πατάτας