Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ

"Χθες έκλεισε σήμερα άνοιξε" η εικονιζόμενη παράνομη παράκαμψη στην εκβολή του ρέματος της Σκοτεινής. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες 12 Ιουλίου 2018 18,10 μμ "άγνωστο φορτηγό" ξεφόρτωσε τα εικονιζόμενα μπάζα και έκλεισε η παράκαμψη. Το νέο για το κλείσιμο της παράκαμψης διαδόθηκε αμέσως καθώς τα αυτοκίνητα αναγκαζόντουσαν να γυρίζουν πίσω. Μέχρι και αυτοψία ακούστηκε ότι έγινε από έναν από τους 14 υπογράψαντες το πρακτικό της διαγραφής οικονόμου μέλος της δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 7,50 πρωινή, "άγνωστος φορτωτής" ξανάνοιξε την παράνομη παράκαμψη.
Παρατηρήσεις.
Η παράνομη παράκαμψη που κατασκευάστηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας έγινε από "άγνωστο". Ίσως αυτός ο άγνωστο δεν πληρώθηκε και ήρθε χθες και έριξε μπάζα και έκλεισε την δίοδο. Ενημερώθηκε η δημοτική αρχή για το κλείσιμο. Σήμερα η παράνομη παράκαμψη ξανάνοιξε.
Συμπέρασμα
Το αδίκημα είναι συνεχές και θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχετε αφησει τον εισαγγελεα αφραγκο,αφου καθε τοσο πληρωνει εισητηρια για να ερχεται στην Αιγινα και να ελεγχει τις βλακιες που γραφεται !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς 2.57 η εισαγγελεια εχει ενημερωθεί έχουν γίνει 3 μηνυτηριες αναφορές έπεται και συνέχεια και δεν είμαι ο Αιακος

Ανώνυμος είπε...

Όχι,είσαι ο κρατικοδίαιτος τρόμπ@ς με τα γυαλιά.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου κυρ εισαγγελεα με την τζενη την ωραια!!!!