Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ, "ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Κατόπιν προσκλήσεως του δημάρχου Δημήτρη Μούρτζη στις 27-9-2017 οι κάτωθι 14 δημοτικοί σύμβουλοι (μέλη της παράταξης ) υπέγραψαν το πρακτικό διαγραφής του Νίκου Οικονόμου από την παράταξη.
Οι 14 υπογράφοντες είναι οι
Μούρτζης Αντώνιος, Σκαλτσιώτης Γεώργιος, Ζορμπάς Ιωάννης, Γεννίτσαρης Κωνσταντίνος, Μούρτζης Γεώργιος, Λορέντζος Αθανάσιος, Πάλλης Στυλιανός, Θεριανός Στυλιανός, Δέδες Ευάγγελος, Σαλπέα Στάθη Αικατερίνη, Μαρμαρινός Σταμάτιος, Μαρμαρινός Παναγιώτης, Τσούρης Ανάργυρος και ο Καραγιάννης Δημήτριος.
Στο υποβληθέν από τον δήμαρχο πρακτικό που υπέγραψαν οι ανωτέρω, αναφέρεται ρητά ..."η ηθική, η εντιμότητα, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια,...τα κρατάμε πολύ ψηλά και δεν συγχωρούμε καμία απόκλιση / παρέκκλιση από κανέναν.
Στην περίπτωσή μας ο λόγος είναι συμβόλαιο και ο λόγος μου ευαγγέλιο και κανείς δεν θα με κατηγορήσει για ανακολουθία λόγων και έργων.
Δεν κρύβω την πικρία μου για αυτή την συμπεριφορά (του Νίκου Οικονόμου) και είναι κάτι που δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που πιστεύει σε εμένα όπως έλεγε και με παρότρυνε πιεστικά να κατέβω στις εκλογές.
Η συναναστροφή (του Νίκου Οικονόμου) με ανθρώπους που ουσιαστικά είναι απέναντι στις ηθικές αξίες που υπηρετούμε και στρέφονται εναντίον της δημοτικής αρχής (μηνύσεις -κακές συμπεριφορές - συκοφαντίες κ.α. ) είναι απαράδεκτο και έξω από κάθε όριο λογικής ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (Νίκος οικονόμου) να συντρώγει μαζί τους (κακές παρέες) και να τρέχει σε κάθε κάλεσμά τους με αποτέλεσμα να μας εκθέτει όλους μας.
Για αυτά και άλλα πολλά κύριοι συνάδελφοι εισηγούμαι την διαγραφή του κυρίου Οικονόμου από τον συνδυασμό μας και βέβαια επιφυλάσσομαι για τις όποιες ενέργειες θα πράξω σε ότι θα ακολουθήσει.
Με εκτίμηση ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτριος Μούρτζης.
Αυτό το συμβόλαιο αποδέχτηκαν και υπέγραψαν οι 14 δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της παράταξης.
Επειδή μας προβλημάτισε η αιτιολογία της διαγραφής και με δεδομένο τον ξυλοδαρμό πολιτών από δημοτικό σύμβουλο παρουσία του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη, προκαλέσαμε δημόσια με ανάρτησή μας τον διαγραφέντα Νίκο Οικονόμου να ομολογήσει ότι αυτός ήταν ο "μεσογειακός τύπος" που χειροδίκησε κατά των δύο συμπολιτών μας. Θεωρήσαμε ότι η αναφορά του δημάρχου στο πρακτικό διαγραφής για  ηθική , εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπειας είχαν σχέση με την συμπεριφορά των δημοτικών αρχόντων απέναντι στους πολίτες.
Αποδεχόμενος την πρόκλησή μας ο Νίκος Οικονόμου στο αμέσως επόμενο συμβούλιο ζήτησε από τον δήμαρχο να πει αν αυτός ήταν ο "μεσογειακός τύπος" που χτύπησε τους πολίτες. Η απάντηση του δημάρχου ήταν αρνητική.
Άρα ο Νίκος Οικονόμου δεν διαγράφηκε επειδή χτύπησε πολίτες αλλά επειδή συν έτρωγε με κακές παρέες και εξέθετε την παράταξη.
Με την τοποθέτησή του αυτή, ο δήμαρχος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η βιαιοπραγία κατά των πολιτών από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΔΕΝ είναι κατακριτέα. Η συναναστροφή με κακές παρέες τιμωρείται με διαγραφή.
Εδώ να τονίσουμε ότι κανένας από τους υπογράφοντες δεν διαχώρισε την θέση του. Κανένας δεν καταδίκασε την χρήση βίας. Κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν ομολόγησε ότι αυτός είναι ο "μεσογειακός τύπος". Ανάληψη ευθύνης από κανέναν. Καταδίκη της βίας από κανένα. Πλήρη συγκάλυψη. Πλήρης αποδοχή . απόλυτη συνενοχή.
Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι αρχές, οι πολίτες του νησιού πολύ δε περισσότερο αυτοί που εχθρεύονται τις "κακές παρέες".
Δεν είναι λοιπόν παράξενο να υπάρξουν φαινόμενα βιαιοπραγίας κατά αυτών που ο δήμαρχος αποκαλεί "κακές παρέες" Οι επιθέσεις εναντίον τους έχουν την έγκριση του δημάρχου, των 14 υπογραψάντων το πρακτικό διαγραφής του Νίκου Οικονόμου και την ανοχή των αρχών.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κατά τον δήμαρχο "κακές παρέες" Σκλάβαινας, δέχτηκε χθες στις 8 το βράδυ επίθεση από άτομο που απολαμβάνει την εύνοια της δημοτικής αρχής και την ανοχή των αρχών. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σκλάβαινας έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Όταν δεχτεί επίθεση δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτός που τον χτυπάει γνωρίζει ότι μπορεί να υποστεί σοβαρή σωματική βλάβη, ακόμα και να προκληθεί ο θάνατός του.Όποιον χτυπάει έναν άνθρωπο σε αυτή την κατάσταση λειτουργεί με δόλο και εκ προμελέτης. Αν τώρα ο Σκλάβαινας πήγαινε στο ΑΤ να δηλώσει τον ξυλοδαρμό του, θα βρισκόταν στο αυτόφωρο. Χιλιοπαιγμένο το έργο. Καμία εμπιστοσύνη.
Αλλά ο  Σκλάβαινας δεν είναι ο μόνος που δέχεται επιθέσεις.
Οι κακές παρέες πρέπει να πεθάνουν. Δεν ήταν τυχαία η εγκληματική ενέργεια κατά του Νίκου Οικονόμου. Προειδοποίηση ήταν.
Κύριοι της δημοτικής αρχής. Σπείρατε ανέμους. Ετοιμαστείτε να θερίσετε θύελλες. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών. Ο όρος συνέργεια και ηθική αυτουργία θα έπρεπε να σας είχε προβληματίσει.
Έτσι δεν λειτουργούν οι δημαρχίες κύριοι.
Η ζωή πολλών πολιτών βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Καλούμε τις εισαγγελικές αρχές και την αστυνομική διοίκηση πρωτευούσης να μας προστατεύσει.
32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθική εντιμότητα σεβασμός αξιοπρέπεια τι εννοεί ο ποιητής;
1.Κατεβασμα της πέργκολα Τογια;
2.Την λειτουργία από αντιδήμαρχο, ανταγωνιστή του Τογια, επιχείρησης από τότε εν ενέργεια αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο χωρίς άδεια;
3,Την ανάληψη δημοτικών έργων από την ίδια επιχείρηση;
4.την λειτουργία της Μονής χωρίς άδεια και με 39 πολεοδομικες και άλλες παραβάσεις από συγγενή πρώτου βαθμού αλλού αντιδήμαρχου;
5.Την λειτουργία επιχείρησης ενοικίασης μοτοποδήλατο χωρίς άδεια μέσα στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας;
6.Την μη εφαρμογή της απόφασης της αντιπεριφερειας που η ίδια η δημοτική αρχή κοινοποίησε στην ενδιαφερόμενη για αφαίρεση των πινακίδων από κτίριο όπου στεγάζεται η ίδια επιχείρηση, με το πρόσχημα της βλάβης του ανυψωτικού μηχανήματος εδώ και 17 μήνες;
Εντελώς βέβαια τυχαία στο εν λόγω κατάστημα κάνει σχεδόν καθημερινά αισθητή την παρουσία του ο ίδιος αντιδήμαρχος και αλληλοχφησιμοποιουνται σαν μάρτυρες στις αντιδικιες με άλλους επιχειρηματίες.
7.Την εξαφάνιση εγγράφων που απαιτούν την αφαίρεση αδειών από άλλες υγιειονομικου ενδιαφέροντος;
8.Την κατεδάφιση της Αυρας με το πρόσχημα της συνεναισης των επιχειρηματιων και την οικονομικής τους καταστροφής;
9.την επιχείρηση σφραγίσματος της Καβουρινας για δήθεν παράνομη πέργκολα, λες και οι υπόλοιπες είναι νόμιμες;
Πόσα άλλα να γράψω που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες μου αράδες;
Αυτή είναι και η απάντηση σε αυτούς που ψάχνουν απαντήσεις στην προηγούμενη ανάρτηση σου.

Ανώνυμος είπε...

Quiz: Ποιος δημοτικός σύμβουλος σύμβουλος είχε εμβολίσει το περιπολικό του ΑΤ και μετά "ξαφνικά" αρρώστησε για να αποφύγει το αυτόφωρο;

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος δήμαρχος γλεντάει τις καθημερινές με τον παράνομο έρωτα του και τα Σαββατοκύριακα το παίζει οικογενιαρχης. Η βόμβα ποτέ θα σκάσει;!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εδώ που τα λέμε Αιακέ , τι ηθελε να παραστήσει και ο Νίκος Οικονόμου με αυτές του τις απαράδεκτες συναναστροφές, δεν ήξερε ότι είναι σε μια παράταξη που διακατέχεται, στην ατάκα που έλεγε ο αξέχαστος Βασίλης Αυλωνίτης « ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ». Ορθά λοιπόν έπραξε όλη η ομάδα του Μουρτζη που τον απέπεμψε, για να μην μολύνει με την παρουσία του και τις ενέργειες του, το υγιές κομμάτι της παράταξης.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί οι κάδοι των σκουπιδιών στους δρόμους προς Σουβάλα και Πέρδικα ήταν υπερπλήρεις και τα σκουπίδια πεταγμένα έξω από τους κάδους σχηματίζοντας σωρούς από σακούλες. Μια εικόνα γνωστή αλλά το παράδοξο είναι το εξής:. Το απορριμματοφόρο πήγε στη Πέρδικα και άδειασε μόνο τους κάδους του λιμανιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ένα φορτηγό-σκουπιδιάρικο του Δήμου με οδηγό τον προιστάμενο της καθαριότητας. Ποιός τους έστειλε στην Πέρδικα είναι γνωστό αλλά γιατί δεν πήραν τα σκουπίδια από τους κάδους που γειτνιάζουν με τις άλλες πλαζ είναι άγνωστο. Τι έχει να μας πει ο Αντιδήματρχος καθαριότητας;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 2 40.ΕΝΑ CHIVAS ΔΙΠΛΟ ON THE ROCKS.

Ανώνυμος είπε...

Όταν 6.43 εμβολισε το περιπολικό ήταν ηθικό και τίμιο, αλλιώς ο παντελονάτος, όπως και ο οποίος σέβεται τα παντελόνια του, θα τον είχε διαγράψει για αναρμοστη συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Για τα κομμένα δεντρα στη Κολώνα κουβέντα, για τις μιζες του νερου , της πισσας και του τσιμέντου τιποτα. Ολα καλα, μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το χέρι του!

Ανώνυμος είπε...

10,52 Δεν τον χτύπησε καλά αυτή την φορά. Έζησε.

Ανώνυμος είπε...

Τον άφησε να ζήσει για να μπορέσει να απολαύσει τα χειρότερα !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ '' ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ''

Ανώνυμος είπε...

12,27 Φάγανε τον Στέλιο και άφησε τρία ορφανά.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να καταγγείλω την απαράδεκτη στάση των υπευθύνων του μπάρ Fyki στην Αιγινίτισσα. Δεν ξέρω σε τίνος το όνομα έχει βγεί η άδεια, αλλά δεν μπορεί να κλείνουν όλη την παραλία με ρεζερβέ ξαπλώστρες! Σήμερα το πρωί μας έδιωξαν επειδή δεν είχαμε κράτηση! Δεν υπήρχε ούτε μια ξαπλώστρα χωρις ταμπελάκι ρεζερβέ! Πρίν απο εμάς έδιωξαν άλλη μια παρέα κ φεύγοντας είδαμε να διώχνουν άλλες δύο κυρίες κακείν κακώς! Ντροπή, έγινε κ η Αίγινα Μύκονος; δεν ξέρω αν το κατάστημα κινείται εντός νομιμότητας, αλλά σίγουρα κινείται καταχρηστικά κ κακώς ο Δήμος δίνει άδειες σε τέτοιους ανθρώπους

Ανώνυμος είπε...

Πάλι χωρίς νερό η μισή πόλη της Αίγινας και ο Νταβάς να σφυρίζει αδιάφορα στην ψαραγορά κάθε πρωί. Που θα πάει αυτό το κορδόνι κι ακόμα δεν φτάσαμε στο κέντρο του καλοκαιριού. Ο Δήμαρχος τι κάνει; Βλέπει τα πράγματα και σιγοσφυρίζει κι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο.Ε ΓΙΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 11 – Ιουλίου – 2018 και ώρα 11.00΄π.μ
Posted on 7 Ιουλίου 2018 by admin
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ- ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προς:
κ. Πτερούδη Νικόλαο. κ. Ζορμπά Ιωάννη. κ. Μούρτζη Γεώργιο. κ. Σκαλτσιώτη Γεώργιο. κ. Μαρμαρινό Σταμάτη. κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη.
Δημοτικούς Συμβούλους – μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Οινώνης 3) – 1ος όροφος την Τετάρτη 11 – Ιουλίου – 2018, και ώρα 11:00΄ π.μ για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

3. Εξέταση αιτήσεων των α) Καραγιάννη Δημητρίου και β) …………… με τις οποίες ζητούν την μείωση των μισθωμάτων των δημοτικών καταστημάτων Ιχθυαγοράς που μισθώνουν στην πόλη της Αίγινας και που καταβάλλουν στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δημοτικός Σύμβουλος ζητάει μείωση μισθώματος απο τον Δήμο;

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος του δρόμου κάνει πίπ@ες ο Νικόλας Οικονόμου.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλα εδώ πληρώνονται σ 'αυτή την ζωή. Θυμάστε τις απειλές του Αλέκσης, από το βήμα της βουλής στους πολιτικούς του αντιπάλους, που τους έλεγε, '' δεν θα τολμάτε να βγείτε έξω από τα σπίτια σας ''. Τώρα δες τε τον άνδρα που δεν τολμά να πάει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έτσι και στις 4/7 στην τετραμερή σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας- Σερβίας δεν τόλμησε να πάει στην πόλη, αλλά πραγματοποίησε την διάσκεψη δίπλα στο αεροδρόμιο, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency, επιστρατεύοντας και παρατάσσοντας τρία (3) χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο, κλούβες των ΜΑΤ, αστυνομικούς μέτρων τάξης, και τροχαία που είχε διακόψει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων της οδού που διέρχεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου. Την ίδια τακτική του πολιτικού χέστη, εφαρμόζει και σήμερα, που στις 19.00 θα μιλήσει για την οικονομία στην γενική συνέλευση Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), πάλι στο ίδιο ξενοδοχείο. Επί τη ευκαιρία, από πότε έχει να δει Βορειοελλαδίτης αυτή την ψυχή, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά?

Ανώνυμος είπε...

EAN ΜΕΙΏΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ.
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν η ψαραγορά ζητάει μείωση των ενοικίων τότε είναι υποχρεωμένη να μειώσει και τις τιμές στα ψάρια. Δεν μπορεί να αγοράζει τον γαύρο από τον Πειραιά 1,5 ευρώ και να τον πουλάει 6, το μπαρμπούνι 8 και το πουλάει 18. Γιά όνομα του ΘΕού. Και κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί να αναγράφουν την προέλευση του ψαριού

Ανώνυμος είπε...

Η ψαραγορά μπορεί να ζητάει μείωση των ενοικίων αλλά εδώ θα δούμε το θα πράξουν οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι...

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ότι αποφάσισε η ποιότητα ζωής την υποχρεωτική διαμόρφωση 1,5 μέτρου δια την διέλευση των πεζών.Ξεχασανε να εξαιρεσουνε από το μέτρο αυτό την περιοχή της ψαραγορας.Εκει επικρατεί άλλο καθεστώς.

Ανώνυμος είπε...

Τα σαμάρια σας και δυο παΐδια,τυχαίοι παραλιούχοι.Απολαμβάνουμε τον αλληλοφαγωμό σας και την αλληλορουφιανιά που ρίχνει ο ένας στον άλλον και ευφραίνεται η καρδιά μας.ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ...ερπετά.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη εβδομάδα κάλεσε ο δήμαρχος τους της παράταξης του και τους κοινοτάρχες οι οποίοι ο μεσογειακός τύπος απών ο ψαραγοριτης. το ίδιο Γενίτσαρης ομοίως Φαρμακοποιός το ίδιο τρεις και ο κούκος ήταν από τους τοπικούς μόνο της Κυψέλης οΜανωλακης δεν έχει χρόνο μόνο αν είναι για κάνα ρουσφέτι τρέχει με τον δήμαρχο αγκαζε Γρυπαιος ομοίως Αμαφης άστα να πάνε του κάνει ονταβας τις δουλειές του και εκείνος απών Θεριανος έκανε την δουλειά του γιατί να τρέχει τώρα το παιδί ρε λαμόγια γι'αυτό σας ψηφίσαμε;

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ '' Αρχή άνδρα δείκνυσι'' όταν λοιπόν ένας κόσμος ψηφίζει έναν άνθρωπο που στερείται παιδείας να διαχειριστεί τα κοινά του τόπου και αυτός με την σειρά του (γιατί τόσο του κόβει) τοποθετεί σε νευραλγικές θέσεις ανθρώπους χειρότερους απ ' αυτόν, τότε τι περιμένεις για την μοίρα και την πορεία του τόπου.
Επεξήγηση: Επειδή είναι κατανοητό ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς που αναφέρομαι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει νευραλγική θέση, τους λέω ότι σημαίνει τη θέση εργασίας (το πόστο) που κατέχει κάποιος σε μια δουλειά, από την οποία θέση αυτή, εξαρτώνται πολύ σημαντικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πάλι σήμερα στην τηλεόραση βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κομπορρημονούν που έχουν κατορθώσει λέει με αυτή την πολιτική τους να έχουν στα κρατικά τους ταμεία αυτό το ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ και ο δημοσιογράφος να τους αφήνει να λένε αυτές τις παπαριές χωρίς καμιά ερώτηση. Εγώ θα τους έθετα μια απλή απλουστάτη ερώτηση, πως πρέπει να λέγεται κύριοι μια κυβέρνηση που παρακρατεί το επικουρικό ασφαλισμένου από το 2015, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (γιατί συμμετέχουν ασφαλιστικά ΜΟΝΟΝ οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι). Αν λοιπόν εγώ σας έλεγα πολιτικούς λωποδύτες, θα είχα άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη προσεύλεση ξεκίνησε χθες το 6ο Saronikos Summer Basketball.

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ μας άφησες με την αγωνία έγινε μείωση του ενοικίου στον πρόεδρο ?Ό άνθρωπος παρατάει την δουλειά του και τρέχει ολη μέρα για τις υποθέσεις του Δήμου οσο να πείς μια μείωση ενοικίου την δικαιούται.

Ανώνυμος είπε...

Χ

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις αυτός ο Καραγιάννης εκτός από πρόεδρος του διαμερίσματος Αίγινας είναι πρόεδρος της ΝΔ Αίγινας, ταμίας στην επαγγελματική Αίγινας, αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΑ , μέλος στο λιμενικό ταμείο και μετα απορουμε γιατι δεν παει μπροστα ο τοπος Ειναι ντροπη που ζηταει μειωσει ενοικιου ο βολεμενος, Δεν ντροπονται που τον έχουν μελος στα συμβούλια αυτός την πάρτυ του κοιταει ο βολεψακιας Περιμενει η ΝΔ με τετοια στελεχη να κυβερνησει ΣΥΡΙΖΑ και παλι ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό αγαπητέ συντοπίτη 6:30 μ.μ ότι σε μια ομάδα-σε μια παράταξη πάντα υπάρχουν οι βλάκες που βέβαια είναι ανίκητοι λόγο πείρας και τους οποίους βάζοντας τους μπροστά τους εκμεταλλεύονται οι πονηροί που είναι εκ του ασφαλούς πάντα πίσω, για να κάνουν όμορφα τις δουλειές τους.