Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Η ΑΥΡΑ ΠΕΘΑΝΕ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ

Όταν οι πολίτες δίνουν την λαϊκή εντολή σε κάποιον δήμαρχο και σε κάποια ομάδα ανθρώπων που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο, τους εμπιστεύονται τις τύχες τους. Αυτή είναι η έννοια της δημοκρατίας. Ο κάθε πολίτης μπορεί να άρχει με την προϋπόθεση ότι έχει κατά νου το συμφέρον των πολιτών, την ευημερία της πόλης και την προστασία όλων. Η ίση μεταχείριση, η ισονομία και η ευκαιρία σε όλους να γευτούν τα καλά της ευημερίας του τόπου, είναι κάτι το αυτονόητο.
Σε καμία περίπτωση δεν περνάει από το μυαλό των πολιτών ότι οι γλυκομίλητοι που ζητούν την ψήφο τους και τους υπόσχονται τα καλύτερα είναι ομάδα κρυφοδάγκωτων λύκων που μοναδικό σκοπό έχουν τον σφετερισμό της δημόσιας περιουσίας, και την εξασφάλιση των δικών τους και μόνο συμφερόντων. Σε καμία δε περίπτωση οι πολίτες δεν επιλέγουν εκπροσώπους που για να τους "φάνε" την επιχείρηση θα οργανώσουν την οικονομική αλλά ακόμα και την φυσική τους εξόντωση. Είναι αδιανόητο ακόμα και για τον τελευταίο πολίτη να διανοηθεί ότι αυτοί που εξέλεξε να τον διοικήσουν θα τον εξόντωναν για να ωφεληθούν οι ίδιοι άμεσα ή έμμεσα ωφελώντας τρίτους.
Τραγική η περίπτωση της περιοχής ΑΥΡΑ. Εκεί ήταν το πεδίο της μάχης. Με πρόσχημα την "νομιμότητα" σχετικά με αυθαίρετες κατασκευές, δηλαδή πέργκολες, καταγγέλθηκε ο Τόγιας. Μας έδειχναν μια "παράνομη πέργκολα". Στόχος ήταν η εξόντωση όχι της πέργκολας αλλά του Τόγια και η δημιουργία μονοπωλίου σε "παρασκευή και πώληση σκυροδέματος".
Ποιος ωφελήθηκε?
Αργότερα αφαιρέθηκαν οι άδειες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής ΑΥΡΑ. Οι καλόπιστοι καταστηματάρχες χρηματοδότησαν την επιχείρηση κατεδάφισης των "παράνομων πέργκολων" που ήταν χτισμένες σε δημόσιο χώρο. Οι επιχειρήσεις της περιοχής έκλεισαν. Ανεργία και οικονομική καταστροφή.
Ποιος ωφελήθηκε?
Και στην πρώτη περίπτωση ο δήμος έσπευσε να κατεβάσει την πέργκολα του Τόγια. Όχι γιατί εμπόδιζε κανέναν αλλά γιατί επάνω της υπήρχε μια ταμπέλα "Rent a Car".
Στην δεύτερη περίπτωση έγινε πάλι ολόκληρη επιχείρηση για να κατέβει και δεύτερη ταμπέλα "Rent a Car".
Ποιος ωφελήθηκε?
Γιατί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που έχει την αρμοδιότητα δεν έπαιρνε μια απόφαση να κατεβάσει τις "παράνομες ταμπέλες"?. Γιατί έπρεπε να καταστραφούν οικογένειες, να νεκρώσει μια ολόκληρη περιοχή για να κατέβουν δύο ταμπέλες "Rent a Car".
Ποια συμφέροντα του δήμου θίχτηκαν.
Γιατί έπρεπε να θυσιαστούν οικογένειες καλόπιστων ανθρώπων για δύο άχρηστες ταμπέλες?
Ποιος ωφελήθηκε
Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο.
Αν ο δήμαρχος ή κάποιος από τους 14 που υπέγραψαν το πρακτικό διαγραφής του Νίκου Οικονόμου ενοχλούνται από τα γραφόμενά μας, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μπορούν να μας πουν "ποιος έκανε καταγγελία στον Τόγια" για να μάθει και ο τελευταίος πολίτης αυτού του τόπου τι συμφέροντα υπηρετούν.
Καλούμε τον εισαγγελέα να παρέμβει πριν θρηνήσουμε νεκρούς.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κουκουλικοί όταν διοικούσαν είχαν δικά τους μέσα ενημέρωσης με αιχμή δόρατος την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ προσπάθησαν να έχουν υπό τον έλεγχο τους τις τοπικές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτά ήταν τότε τα δυο μεγάλα κόμματα, και την επαγγελματική ένωση. Σήμερα έχουμε τον γάμο των κουκουλικών και των αίγινα για όλους οι οποίοι ελέγχουν την τοπική της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τοπικά ΜΜΕ φυσικά έχουν στον έλεγχο τους την επαγγελματική ένωση. Όλα αυτα είναι η μετεξέλιξη του κουκουλισμού σε νεοκουκουλισμό .
Ο νεοκουκουλισμός είναι η χειρότερη μορφή του κουκουλισμού γιατί σε αυτόν υπάρχουν άτομα χωρίς κουλτούρα , ήθος και χωρίς πνευματικό επίπεδο. Αυτά είναι πλέον τα νέα ήθη και έθιμα της Αίγινας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά να κάνουμε ένα μπαζαρ στο λαογραφικό για την οικονομική ενίσχυση του καντίλι ερως . Το παιδί βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση.Απο 200 κιλά που είναι έχει χάσει 100 γραμμάρια και έχει γίνει 199 κιλά και 900 γραμμάρια.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια δήμαρχε, δεν μας λες το πια είναι η άποψη σου σήμερα για την ψαραγορα; Όπως βλέπεις σιγα-σιγα σε αδειαζουν. Να σου θυμίσουμε την τιτάνια προσπάθεια σου να τους καλύψεις, όπως τον μεσογειακο τύπο, αλλά αυτοί σε κρέμασαν.Πολυ απλά θα μείνεις στην ιστορία, όχι ως αποτυχημένος, αυτό είναι σιγουρο, αλλά ως ο προστάτης τραμπούκων και εκβιαστων αλλά και ως άφιλος(μάλλον δεν ήξεραν μπάνιο).

Ανώνυμος είπε...

Ο φασίστας Σαλβινι ειναι εκτός ελέγχου στην Ιταλία. Εξέλεξε δήμαρχο και στην Τοσκάνη με 55%, σε μια πόλη που εκλεγει αριστερό δήμαρχο απο το 1945! Και μετα σου λένε οτι η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα...

Ανώνυμος είπε...

Σε μιά εποχή γενικής κρίσης και απέραντης υποκρισίας θα περιμέναμε από τους λεγομένους πνευματικούς ανθρώπους μιάν άλλη συμπεριφορά!Κι όμως,είναι χειρότεροι και από το λαουτζίκο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ !
Στις 9.55 ΜΜ θα ανεβει το ηχητικό ντοκουμέντο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Το ράδιο σκοπιά εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία μιλανε για μακεδονική Μουσική και έχουν προγραμμα ελληνικο για τους Μακεδόνες της Ελλαδος Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο! Ο Αλέξης χωρις ΤΣΙΠΑ ο ΚΟΤΖΙΑΣ ο μπούλης καμμενος είναι συνένοχοι στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα τετελεσμένα αφού ο Ζαεφ μιλάει και για μακεδονικό στρατό Ο διαστημικός Ν Πάπας που έχει ευθύνη για τις συχνότητες πως αφήνει και δεν μπλοκάρει το σταθμό άλλης χώρας που κάνει προπαγάνδα ;
Ο Σταθμός που ακούγεται μέχρι Αυστραλία χρηματοδοτήθηκε με λεφτά κυριως των Γερμανών και είναι δυναμικότητας 15000 κιλοβάτ Ακούστε και Φριξτε !!!!!!
Οι Έλληνες πατριώτες και όχι φασιστες που λένε οι συριζοτζιχαντιστες έχουν εξεγερθεί σε όλη την Ελλάδα Βεργινα Χανιά Ηράκλειο Θήβα Ρόδος Αλεξανδρούπολη όπου ο δήμαρχος Λαμπάκης σαμποτάρισε το συλλαλητήριο αλλά ο λαός έδωσε τεράστιο παρών και τον αγνόησε ! Όπως και ο Άθλιος Μπουτάρης που έκλεισε τα φώτα του μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί είχε κάει το ρελιε !!!!
Καμένο είναι το ρελιε του εγκεφάλου του Είναι ο ίδιος που στις 12 χθες και ενώ είχαν ανάψει τα φώτα συο άγαλμα μετά το κράξιμο τα έσβησε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΚΟΥΚΟΥΛΙΣΜΟΥ Ο ΚΑΝΤΙΛΙΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΡΟΛΣ ΡΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΧΕΖΟΥΒΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΣΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ

Ανώνυμος είπε...

TO (ΥΠΟΛΟΙΠΟ) ΠΕΥΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ Π.ΗΡΕΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πρέπει να γνωρίζεις 12:15 π.μ ΚΟΡΟΙΔΟ = Άτομο που από την φύση του εξαπατάται εύκολα. Επομένως......τον Μάιο του 19 που θα έχουμε Δημοτικές εκλογές, μην σου φανεί παράδοξο να δείς Δήμαρχο κάποιον με παιδεία ταβερνιάρη και λέπια.

Ανώνυμος είπε...

9 50 μην σου φανεί παράδοξο να δείς Δήμαρχο κάποιον με παιδεία
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ (ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ).

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είχαμε με τις πολιτικές παπαράτζες της κυβέρνησης, τώρα λέει ότι θα απελάσει και δύο Ρώσους διπλωμάτες γιατί λέει, έχει τις πληροφορίες ότι αναμείχθηκαν σε εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδος σχετικά με το Σκοπιανό. Βεβαίως αμέσως ήρθε η απάντηση από το Ρωσικό ΥΠΕΞ στα πολιτικά νούμερα της Αθήνας με το ''θα απαντήσουμε και εμείς στις απελάσεις των διπλωματών μας με το ίδιο νόμισμα ''. Το ερώτημα είναι, θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη ώρα ρε ΑΡΙΣΤΕΡΕ πολιτικέ νάνε να τα βάζεις και με την Ρωσία?

Ανώνυμος είπε...

Τα μαγαζιά της Αύρας ερήμωσαν. Τα μαγαζιά της Παναγίτσας θησαυρίζουν. Υπεύθυνη αυτής της πολιτικής η Δημοτική Αρχή και οι εθελοντές της καταστροφής της Αύρας. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.33

Το αριστερέ υποθέτω ότι το λες για πλάκα. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα δεν τους ενδιαφέρει κάνένα μακεδονικό, καμία λύση αλλά μόνο πως θα κάνουνε τα χατήρια των Αμερικάνων και των Γερμανών, προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους; Τσάμπα παίρνουν τόσα συγχαρίκια αφού πρώτα μας έχουνε ξεσχίσει;

Ανώνυμος είπε...

Εμείς σε πιστεύουμε Γιώργο!Φέρε και τα επίσημα Κρατικά Έγγραφα με ανάλογη χρονική διάρκεια που αποδεικνύουν την νομιμότητα όλων των θιγμένων Κυρίων που προσέβαλε ο Δήμος για να επικυρώσεις τα λεγόμενα σου και να καταλάβει ο τελευταίος πολίτης και επιτέλους να ξεστραβωθεί και ο φίλος σου ο εισαγγελέας που επικαλείσαι συνεχώς.

Ανώνυμος είπε...

Το αριστερέ 12:29 μ.μ δεν το λεω για πλάκα , το λεω για κοροϊδία για τα χαλια που έχουν και τις κωλοτούμπες που κάνουν οι πολιτικοί της ξεφτίλας που για να μείνουν λιγο ακόμη στις καρεκλες τους έχουν καταντήσει πολιτικα νούμερα. Περιμένω οταν γίνουν οι εκλογές να δω εκτός απο τα δάκρυα των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα κατα ποτιστούν και θα πάνε σπίτια τους οι περισσότεροι άνεργοι και τα αληθινά δάκρυα που θα. ρέουν απο τα ματάκια και του Πιτσουνιού για χάσιμο των μεγαλείων της.

Ανώνυμος είπε...

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 11/2016 ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ:
Επικαιροποιεί την 104/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Περί εξέτασης τροποποίησης της παρ. 3 της υπ. αριθ. 303/2008 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου , περί απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή Λεωφ. Δημοκρατίας». Πιο συγκεκριμένα, για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (18, 19 και 20 Ιουνίου 2016) και μέχρι το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας επανέλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τους 2 φορείς, ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, εξαιρουμένων των ιππηλάτων τα οποία θα διέρχονται με βήμα, στην παραλιακή λεωφόρο Δημοκρατίας από εκδοτήρια μέχρι Παναγίτσα από 21:00΄ έως 00:30΄ όλες τις μέρες της εβδομάδας εκτός από Κυριακή, οπότε η απαγόρευση θα ισχύει από τις ώρες 22:00΄ (με την αναχώρηση του τελευταίου πλοίου από Αίγινα για Πειραιά) έως 00:30΄.
OΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ «στην παραλιακή λεωφόρο Δημοκρατίας από εκδοτήρια μέχρι Παναγίτσα»
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΡΩΤΩ, ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ (ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ) ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ) ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 2:05 μ.μ εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον εκεί μπαίνει το πρώτο απαγορευτικό ώστε να οχήματα να κατευθύνονται προς το δημοτικό πάρκινγκ των φυλακών και να μην δημιουργείται συνωστισμός στην Παναγίτσα πράγμα πιο ορθολογιστικός από τον θιγμένος εγωισμό σου.Και έτσι θέλουμε να παραμείνει.Οι «της Αύρας» ας κοιτούσατε να νομιμοποιήσετε τις κατασκευές όταν σας παρακαλούσαν και όχι να λαδώνετε κάτω από το τραπέζι.

Ανώνυμος είπε...

3:31 μ.μ. τα μαγαζιά στην Παναγίτσα είναι όλα νόμιμα; οι επιχειρηματίες δεν λαδώνουν;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 3 31 τα 20 χρόνια που λες δεν αντικαθιστούν την νομιμότητα.Πες μας τον αριθμό απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για να πειστουμε. Αλλιώς η τοποθετηση της πινακιδας είναι παράνομη.Να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες σε όποιον την βάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σας με την πινακίδα

Ανώνυμος είπε...

12 51 ακόμη δεν καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.Και σου κάνω πάλι το ερώτημα: Είναι νόμιμη η παράνομη;

Ανώνυμος είπε...

6,46 Άνθρωπος της δημοτικής αρχής είσαι. Σε ποιους αναφέρεσε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι νόμιμη η παράνομη;

Ανώνυμος είπε...

Εσένα τώρα δηλαδή σε πήρε ο πόνος μετά από 20 χρόνια ;Αφήστε τα μικρόσυμφεροντα σας στην άκρη βλάχοι που συνέχεια θέλετε το νησί να πηγαίνει πίσω.Και αν δεν σας αρέσει μαζέψτε τα και πηγαίνετε αλλού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικε 2.22 ποιος εισαι εσύ που θα πεις βλάχους τους Αιγινητες? Ξαφνικά αγάπησες και νοιάζεσαι για το νησί μου ... αφου λοιπόν εμείς ειμαστε βλάχοι και εσύ απο μεγαλο τζάκι, να μαζέψεις τα κουρέλια σου και να πας στους αριστοκράτες συμπατριώτες σου.. αρκετά ανεχτήκαμε όλα τα μαζέματα και μας βρίζετε κιόλας.. δέχομαι ότι υπάρχουν ελλείψεις και αδυναμίες στο νησί αλλα φταίνε κυρίως οι επιλογές για την ανάδειξη της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Με όλον αυτο το συφερτο των ψεύτο νεόπλουτων και ψευτοκουλτουριάρηδων που με τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες τους αλλοιώθηκε η φυσιογνωμία της αρχόντισσας Αιγινας που την επέλεξαν και την αγάπησαν αυτή και τους κατοίκους της πνευματικοί άνθρωποι όπως ο Καζαντζακης,, Νικολαου, Καπράλος και πολλοί άλλοι και εισαι εσύ άξιος να μας προσβάλεις. Βρε ουστ αποδω μπουρτζοβλαχε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:39 πμ κακώς ξοδεύεις φαιά ουσία για να υπερασπιστείς την πατρίδα σου καθώς απευθύνομαι στα σκουπίδια που εσύ επιτρέπεις να ολιγαρχούν στον δικό σου τόπο από μη διοικητικές-αιρετές θέσεις μιας και δεν θα μπορούσαν να φτάσουν ως εκεί και για το λόγο αυτό λειτουργούν υπογείως με σπέκουλα,αποδιοπομπαίους τράγους και χτυπήματα στα μουλωχτά.Με το να μην αποκόπτεις-καταδικάζεις κάθε τέτοια ενέργεια γινέσαι κι εσύ έμμεσα Συνεργός του.Αλλά δεν ξέρεις πως αν κάποια μέρα σταθείς κι εσύ εμπόδιο στον δρόμο τους θα έχεις ανάλογη υποχθόνια αντιμετώπιση.Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

2.40 απο υποχθόνια αντιμετώπιση και απο ντόπιοιυς και απο μη ντόπιους εχω φάει με το τσουβάλι... αν δεν ξερεις λοιπόν μη λες.. εγώ ομως τα παίρνω με τους ξενόφερτους στην Αιγινα που την επιλέγουν για τους δικούς του λόγους και που βρίζουν και απαξιώνουν με διάφορους χαρακτηρισμούς τους αιγινητες... και σου ξαναλέω ναι υπάρχουν κακώς κείμενα λόγω των επιλογών στην ανάδειξη της εκάστοτε δημοτικής αρχής (όπου στην εκλογή συμμετέχουν και ντόπιοι και μη) ομως αυτο δεν σου δίνει το δικαίωμα να προσπαθείς να απαξιώνεις και να βρίζεις ανθρώπους... Γιαυτο και παραπάνω σε αποκάλεσα κομπλεξικό και θα προσθέσω και ρατσιστή, γιατι οι ανώτεροι άνθρωποι δεν προσβάλουν, δεν υποτιμούν, απλά εκφράζουν την άποψη τους... και πασχίζουν για το γενικό καλό. Θα ήθελα ομως να μάθω το πνευματικό και βιοτικό σου επίπεδο , καθώς την καταγωγή σου και το λόγο που επέλεξες να δραστηριοποιείσαι στην (φιλόξενη) Αιγινα.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές θυμήθηκαν ξαφνικά την Αίγινα και εκεί που τις βλέπαμε σκ πήραν την πρόωρη σύνταξη τους και είπαν να ξεμείνουν στο νησί μας μιας και εκεί που ήταν τα είχαν κάνει άνω κάτω όπως κατά την συνήθειά τους αυτό κάνουν και τώρα εδώ εχούν γνώμη και άποψη επί παντός επιστητού,έκαναν λοιπόν μαζί με το Μούρτζη την εμφάνιση τους, ανακατεύονται με την κοινά του νησιού για το καλό του λένε ξαφνικά ανακάλυψαν την Αίγινα! Αφήστε ήσυχο το νησάκι μας ξερολες!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός θέματος...