Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

ΑΥΡΑ. Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣΟ Χριστός υποσχέθηκε να ξαναχτίσει τον ναό του Σολομώντα σε τρεις μέρες. Η δημοτική αρχή Μούρτζη, εμποτισμένη από το πνεύμα του ΝεοΚουκουλισμού που έφερε την Αίγινα στο σημερινό αδιέξοδο, υποσχέθηκε να γκρεμίσει τις αυθαίρετες κατασκευές στην Αύρα και να παραδώσει το θαύμα σε τέσσερις μέρες.  Πέρασαν όχι τέσσερις μέρες αλλά περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία.
Το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει. Η σαιζόν χάθηκε και η περιοχή είναι παραδομένη στην . Παρακμή, στην θλίψη και στην  απελπισία.
Όλες οι στην περιοχή δραστηριοποιούμενες επιχειρήσεις κλειστές. Επιχειρηματίες κατεστραμμένοι. Εργαζόμενοι άνεργοι. Αλλά ποιος νοιάζεται. Ο Νεοκουκουλισμός νίκησε. Τα σύμβολα του εχθρού γκρεμίστηκαν. Το σύμβολο των "κακές παρέες" κατακρημνίστηκε.
 Με άλλα λόγια, η ταμπέλα του Σκλάβαινα έπεσε. Ο (κατά δήλωση του δημάρχου εχθρός του ) "κακές παρέες" χτυπήθηκε.
Τελικά ο  καυγάς ήταν και είναι "για το πάπλωμα"?
 Μέχρι και τον αγαπημένο του σύμβουλο Νίκο Οικονόμου, θυσίασε ως άλλη Ιφιγένεια ο δήμαρχος για να πετύχει τον στόχο του.
Η τελετή της διαγραφής του επιστήθιου του δημάρχου Νίκου Οικονόμου έλαβε 13 υπογραφές των συναδέλφων του. Δεν ήταν τυχαία η ενέργεια αυτή. Αποτέλεσε δήλωση ομοψυχίας, σύμπλευσης και απόλυτης ταύτισης απόψεων πάνω σε συγκεκριμένη πολιτική. Έδειξε καθαρά τι είναι αυτό που ενώνει τον δήμαρχο με τους υπογράφοντες. Αυτοί, "όλοι μαζί" απέναντι στις "κακές παρέες". Όποιος έχει παρτίδες με τις "κακές παρέες" αποβάλλεται. Δεν μετέχει της κοινής τράπεζας. Αποτελεί ξένο σώμα. Η παρουσία του εγγυμονεί κινδύνους.
Μόνο που για να γκρεμοτσακιστεί η ταμπέλα του Σκλάβαινα, το σύμβολο "Rent a car" της "κακής παρέας" μπορούσε πολύ απλά να πάρει μια απόφαση η καθ ύλην αρμόδια Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Γιατί άραγε δεν το έκανε.? Γιατί η δημοτική αρχή επέλεξε να ανακαλέσει  τις άδειες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής Αύρας, να τους υποσχεθεί ότι αν γκρεμιστούν όλες οι απέναντι αυθαίρετες κατασκευές θα τους δοθούν νόμιμες άδειες και εντός τεσσάρων ημερών θα είχαν νέες άδειες, με ανάπτυξη ομπρελών και τραπεζοκαθισμάτων στην θέση που ήταν οι αυθαίρετες πέργκολες. Γιατί τους έπεισε να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τις εργασίες κατεδάφισης, όχι μόνο τις δικές τους αλλά και όσων δεν συμφωνούσαν με την ενέργεια Σκλάβαινα και ΑΥΡΑ. Γιατί τους είπαν ότι αν δεν δράσουν τώρα οι ίδιοι θα έρθουν τα συνεργεία το καλοκαίρι και θα χάσουν την σαιζόν?
 Οι καλόπιστοι άνθρωποι του μόχθου τους πίστεψαν.Τώρα περιφέρονται άνεργοι ακούγοντας και ελπίζοντας σε νέες υποσχέσεις.  Αλάς, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Η ταμπέλα Rent a Car του "κακές παρέες" Σκλάβαινα έπεσε με χρέωση και ενέργεια των επιχειρηματιών της περιοχής.
Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.
Οι επιχειρηματίες έχουν καταστραφεί και οι εργαζόμενοι έχουν μείνει άνεργοι.
Η περιοχή έχει οικονομικά νεκρώσει.
Έχουν όμως ωφεληθεί άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις στην άλλη πλευρά του λιμανιού και αλλού.
Όποιος διαφωνεί με τις διαπιστώσεις μας ας προβάλει τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά του.
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.
Ο "κακές παρέες" Σκλάβαινας ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα και νοικιάζει αυτοκίνητα.
Από την στιγμή που η δραστηριότητα που ασκεί ΔΕΝ έχει καμία σχέση ούτε πουθενά εμποδίσει τις δραστηριότητες της δημοτικής αρχής, η τελευταία γιατί τον πολεμάει?
Γιατί έχει εξαπολύσει σταυροφορία εναντίον του?
Ποιόν θίγουν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες?
Τι συμφέροντα θίγονται και τι σχέση έχουν αυτά με τις δραστηριότητες του δήμου?
Πως εξηγείται η στάση και η θέση της διοικούσας παράταξης του Δήμου?
Γιατί καρατομήθηκε ο επιστήθιος του δημάρχου Νίκος Οικονόμου επειδή έκανε "κακές παρέες" με τον Σκλάβαινα?
Γιατί θυσιάστηκαν τόσες επιχειρήσεις, γιατί τόσοι άνθρωποι βρέθηκαν στον δρόμο χωρίς δουλειά?
Τι πραγματικά συμβαίνει?
Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο και ποια η σχέση του με την δημοτική αρχή?
Μήπως τελικά κάτι άλλο συμβαίνει?
Συμπέρασμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα αυτά τα ερωτήματα και άλλα θα απαντηθούν στον εισαγγελέα.
 Η αλήθεια πρέπει να λάμψει.
Ο βούρκος πρέπει να αποστραγγιστεί για το καλό όλων μας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε Αιακε θα μου επιτρεψεις να πω οτι οι καταστηματαρχες τις Αυρας ειναι εθελοντες ΑΝΕΡΓΟΙ. και εξηγουμαι. Οπως αναφερεις και εσυ στο αρθρο σου, απο την αλλη πλευρα της παραλίας ομοειδεις επιχειρησεις αναπτυσουν τραπεζοκαθισματα εντος του αιγιαλου.
Αυτο ακριβως επρεπε να κανουν και οι επιχειρησεις της ΑΥΡΑΣ. Στην περιπτωση που τους γινοταν καταγγελια τοτε πραγματικα θα μιλουσαμε για καταχρηση εξουσιας.
Τωρα ομως με τις αδειες να εχουν ανακληθει, τι μπορουν να κανουν. ΤΙΠΟΤΑ.
Και θυμιζω οτι ολα εγιναν με την συνδρομη τους.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς.Ολα έγιναν με την συγκατάθεση τους μόνο που όλοι σε αυτή τη χώρα έχουν μάθει να μεμψιμοιρούν και να ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους.Τόσα χρόνια δεν ήξεραν;ΗΞΕΡΑΝ αλλά προσπαθούσαν με χρήματα κάτω από το τραπέζι να αναστείλουν τις εκάστοτε αποφάσεις αντί να ψάξουν να βρουν τη νόμιμη οδό.Εμενα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η εικόνα της παραλίας με τραπεζάκια στην άμμο και δάδες με φως κεριών να συνοδεύουν το φαγητό μου.Όσον αφορά τον Οικονόμου ήξερε που έμπλεκε.Πρόδωσε τον μέντορα του ηθελημένα για λίγα ευρώ ως άλλος Ιούδας Ισκαριώτης και τώρα προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια κάποιων απληροφόρητων πολιτών με δήθεν τσαμπουκάδες.Ούτε ένας από εσάς δεν θέλει να πάει το νησί μπροστά,αλλά θα πάει,με το ζόρι.

Ανώνυμος είπε...

αλητες του οτε και εργολαβοι των εργων που εχετε κατασκαψει την αιγινα και κανετε μπαλωματα συνεχεια, κοντευαμε να σκοτωθουμε σημερα, καθηκια που να μεινουν αναπηρα τα παιδια σας απο κακοτεχνια αλλου εργολαβου να δω τι πειτε τοτε!

NIKOLAOS OIKONOMOY είπε...

6:46 μ.μ σε ότι αφορά εμένα κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κοτζιάς μας λέει πως δέχθηκε "μακεδονικό" κράτος, έθνος και γλώσσα αλλά νόμιζε πως ο στρατός τους θα ονομαζόταν Κογκολέζικος ή Στρατός των Οντεντότων. Να μας πει κι ένα ανέκδοτο με έναν συριζαίο, έναν σνοφίτη κι έναν Τσάμη δωσίλογο που θέλει "αποζημίωση". Αυτή, κ. υπουργέ, θα είναι μία από τις συνέπειες, αν εφαρμοστεί το κουρελόχαρτο των Πρεσπών. Γι' αυτό πρέπει να πάει στο καλάθι των αχρήστων η επάισχυντη συμφωνία κι όσοι την υποστήριξαν.

Ανώνυμος είπε...

Αλάς σημαίνει ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο αγαθός συναινεσάκιας-ισαποστασάκιας-συριζαίος με πολιτικά ξαναχτύπησε, θα ήθελα να του δώσω μια συμβουλή γιατί είμαστε ενήλικες άνθρωποι και όχι παιδαρέλια:

Στη ζωή αυτή, και ιδίως σε χώρες-χαμαιτυπεία όπως είναι η Κολομβία, η Βενεζουέλα, ή aspires να γίνει η χώρα του αλλοπαρμένου μετέφηβου, μπορείς να επιβιώσεις είτε σαν αδίστακτος survivor-επιτήδειος, είτε σκληρός παράνομος στην "άλλη πλευρά" (εσκομπαρ ή νυχτόβιος κλπ, βγάζουν λεφτά) είτε γλείφτης κάποιου ισχυρού.

Για σκληρό moth$#@%f*&er παράνομο με καραμπίνες, καμπαρτίνες και μούσκουλα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες όπως στις ταινίες δε σε έχω, θα γελάνε τα μάρμαρα του Συντάγματος.

Για επιτήδειο-survivor δε σε έχω. Θα ήθελες να ήσουν αλλά είσαι καλούλης, "διαβάζεσαι" εύκολα και δε διαθέτεις την σατανική γοητεία του Αλ6, ούτε τους πόρους ενός ολόκληρου κράτους να δίνεις στη νομενκλατούρα σου, οπότε δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανένα.

Οπότε πρόσεξε μη χαρακτηριστείς σαν γλείφτης με το άλογο που ποντάρεις. Και δε σου αξίζει.

Και πρόσεξε γιατί οι σιγανοί ποταμάκηδες και οι λοιποί επιτήδειοι έχουν καβάτζες. Εσύ δεν ξέρω αν έχεις. Ιδιαίτερος δεν είσαι, καλό παιδί ακούω ότι είσαι, τουλάχιστον πρόσεξε μην ξεχωρίσεις για κάτι από τη λάθος πλευρά τώρα που πάνε να γυρίσουν τα πράγματα.

Οι καιροί είναι πολύ πονηροί. Άσε τα σιγανά ποταμάκια να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά έτσι όπως τα έκαναν.

Φιλική συμβουλή. Λάθε βιώσας. Δεν είσαι για τέτοια.

ΚΚ2

Ανώνυμος είπε...


Επικίνδυνη κακοτεχνία στην Κυψέλη. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί.

απο το aeginaportal

καλα τα λεει ο 6,48

Ανώνυμος είπε...

6¨46 μ.μ γιατί στρουθοκαμηλίζεις και δεν λες την αλήθεια? Πες με θάρρος, εγώ ρε παιδιά μου αρέσει τα τραπεζοκαθήσματα των εστιατορίων να είναι αραδιασμένα στην αμμουδιά, ας είναι παράνομα, για τον λόγο του ότι, παρατήρησα όταν κάθομαι επάνω σε αγγουράκια και γενικά επάνω σε λαδερά φαγητά που έχουν πέσει στην άμμο από τα πιάτα των πελατών, να έχω μεγάλη βελτίωση στο πρόβλημα που έχω με τις αιμορροΐδες μου.

Ανώνυμος είπε...

περιμενω την ωρα που θα αδειασει ολη η παραλια απο τα ασχημα θερμοκηπια στη σειρα ολα γαρυφαλου μπαμπης μπιτς μεχρι την περδικα και μετα την μονη φυσικα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αν έχεις εσύ τέτοια προβλήματα να βρεις ένα σκουρόχρωμο αγόρι με ξυλάγγουρο να σε βοηθήσει

Ανώνυμος είπε...

Το ότι έχω αυτή την άποψη δεν σημαίνει ότι είμαστε ίσα κι όμοια. «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»