Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Διαγραφές δημοτικών συμβούλων έχουν γίνει και στο παρελθόν από προηγούμενες δημοτικές αρχές. Αξιοσημείωτη ήταν η διαγραφή του Φίλιππου Χατζηπέρη το 2010 από μέλος της παράταξης "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης". Ως αιτία της διαγραφής ο τότε δήμαρχος Π Κουκούλης επικαλέστηκε την "καταψήφιση από τον κ Χατζηπέρη  της πρότασης δανείου, την άρνηση του να  συμμετέχει στην λειτουργία της παράταξης και την άρνηση του να συμμετέχει στην διοίκηση του δήμου με τρόπο συλλογικό, δημοκρατικό και σύμφωνα με τις βασικές αρχές της παράταξης"
Στην περίπτωση Οικονόμου το 2017 ο δήμαρχος Δ Μούρτζης στην επιστολή του προς τον Ν Οικονόμου ως αιτία της διαγραφής αναφέρει "δεν άλλαξες την στάση σου και την συμπεριφορά σου πράττοντας όλα αυτά που είχες δεσμευτεί ενώπιόν (των άλλων δημοτικών συμβούλων της παράταξης)...οι διακριτές συμπεριφορές έναντι των συναδέλφων σου δημιούργησαν μεγάλα κενά ως προς την συνοχή της ομάδας...η αδιάλλακτη στάση σου ...ήταν μάλλον παρακινούμενη....οι όψιμοι και από την απέναντι πλευρά δήθεν φίλοι μας είναι προσωρινοί και οι όποιες μεθοδεύσεις επιχειρούν έχουν σύντομο τέλος...οι ξαφνικοί μεθοδευμένοι εναγκαλισμοί είναι όσο κρατάει και ένα παιχνίδι...".
Ο δήμαρχος Κουκούλης στήριξε την διαγραφή στην ουσία του προβλήματος. Η δημοτική αρχή έχει ένα πλάνο και μια πολιτική η οποία πρέπει να εφαρμοστεί και όποιος διαφωνεί δεν έχει θέση στην παράταξη.
Ο δήμαρχος Μούρτζης στήριξε την διαγραφή στην  δυσαρέσκεια που προκαλούσε η συμπεριφορά του Ν Οικονόμου στους άλλους δημοτικούς συμβούλους.
Ο δήμαρχος Κουκούλης στήριξε την απόφασή του στην εφαρμογή της  πολιτικής της διοίκησης. Ο δήμαρχος Μούρτζης στήριξε την απόφασή του στην ισορροπία σχέσεων μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του .
Ο κ Κουκούλης λειτούργησε ως δήμαρχος, ο κ Μούρτζης ως Πόντιος Πιλάτος.
Για την υπεράσπισή του ο κ Χατζηπέρης δημοσίευσε την "συμφωνία κυρίων" που είχε υπογράψει ο ίδιος με τον κ Κουκούλη προ των εκλογών στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 βάση της οποίας δέχθηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης".
Ακόμα περιμένουμε τον κ Οικονόμου να αναπτύξει την δική του υπερασπιστική γραμμή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣ ΜΟΥΡΤΖΗ?ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

8:59 π.μ αφού είναι γνωστό ότι εκτός των 4-5 ατόμων που ασκούν διοίκηση τους υπόλοιπους ο αρχηγός τους χρησιμοποιεί σαν γλάστρες για να ψηφίζουν ότι φέρνει στα Δημοτικά συμβούλια. Τι δεν καταλαβαίνεις.