Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Με την αντικατάσταση του Ν Οικονόμου από την ΚΕΔΑ, την επιτροπή παιδείας,και  την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ασχολείται μεταξύ άλλων το δημοτικό συμβούλιο σήμερα. Ήδη έχει αλλαχθεί η κλειδαριά της ΚΕΔΑ ώστε να κλειστεί έξω ο κ Οικονόμου ακόμα και πριν την αντικατάστασή του. Το μένος και η εμπάθεια χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή απέναντι στο αγαπητό τέκνο του δημάρχου. Μόνο που στην ιστορία, ο Βρούτος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δήμαρχε μας είπατε για τον Γιακουμάτο ότι χρωστάει και δεν μπορεί να πληρώσει. Μόνο που ο κυριος Γιακουμάτος μίλησε για ένα δάνειο που έχει πάρει από την τράπεζα και δεν μπορεί να το αποπληρώσει λόγω της κρίσης. Πάμε τώρα στα δικά μας κυριε Δήμαρχε. Εσείς δεν μας είπατε αν οι δυο αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της κοινότητας χρωστάνε στον δήμο. Δεν μας ενδιαφέρει αν χρωστάνε σε τράπεζες αλλά μας ενδιαφέρει αν χρωστάνε στον δήμο και δεύτερον δεν μας είπατε αν σύμφωνα με τον Καλλικρατη οι ως ανω σύμβουλοι σε διάστημα δυο μηνών όπως προβλέπει ο νόμος είχανε τακτοποίηση τα χρέη τους. Σε περίπτωση που δεν τα είχανε τακτοποίηση τα χρέη τους με τι ηθικό ανάστημα έκοβαν το νερό σε συμπολίτες μας από την στιγμή που δεν πλήρωναν το δικό τους . Πάντως οι χρόνοι ενασχόληση σας με τα κοινά σας έχει ακονίσει το μυαλό εκμαιεύσατε μια απάντηση απο την αποκεντρωμένη διοίκηση σύμφωνα με τα θέλω σας και επειδή διακρίνεστε για το χιούμορ σας και για να μην γελάσετε δωσατε στην γραμματεα να διαβάσει το έγγραφο σε αυτό το σημείο σας βγάζουμε το καπέλο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο βρε Μουζάλα, ωραία τα λες "Τα παιδιά δεν έχουν εθνικότητα, τα παιδιά είναι παιδιά". Θα κατεβάσω το βιντεάκι των δηλώσεών σου και όταν κάνω ταξίδι στο εξωτερικό με τα παιδιά μου και με σταματήσουν στο αεροδρόμιο να μου ζητήσουν τα διαβατήριά τους, θα τους πω "τι λέτε ρε ρατσιστές, ποια διαβατήρια μην φέρω τον Σκάι, τα παιδιά δεν έχουν εθνικότητα". Και τσακ το video. Να ξέρεις από τι ταλαιπωρία με γλίτωσες, συν τα 84€ του παραβόλου ανά παιδί. Πρώτη φορά αριστερά και "γραφειοκρατία" τέλος...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΤΙΛΙΕΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΥΘΜΗΣΗ:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ:Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ:ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαστε τη κουρελου απο το παραθυρο της αιθουσας του δημοτικου συμβουλιου η αλαξτε θεση στη καμερα φωναζω τρια χρονια ουτε αυτο ημαρτον.φτιαξτε μετα το ελικοδρομιο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά χρωστάνε ή δεν χρωστανε?
Και αν χρώσταγαν και τρία χρόνια τώρα δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους τι λέει ο νόμος?
Για να μοιράζουν τσάντες κρέατα και γαλοπούλες είχαν λεφτά για να πληρώσουν το νερό δεν είχαν;

Ακόμα περιμενουμε απάντηση παντελονατε

Ανώνυμος είπε...

Εχθές οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης ζητούσαν τους πραγματικούς λόγους αποπομπής του κυρίου Οικονόμου. Δυστυχώς ο λόγος είναι απλός αλλά μη ανακοινώσιμος. Ο κύριος Οικονόμου εξελέγη τον Μάϊο για περιορισμένη θητεία έως τον Σεπτέμβριο για οικονομικούς λόγους. Ο Σεπτέμβριος ήρθε αλλά ο κύριος Οικονόμου απαιτούσε να μείνει μέχρι τέλος του έτους. Και εμείς οι υπόλοιποι Σύμβουλοι αφού δεν καταφέραμε να τον μεταπείσουμε προχωρήσαμε στην διαγραφή του.

Ανώνυμος είπε...

ποινές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση-συμμορία !
Επειδή τελευταία άνοιξε πάλι συζήτηση για τα λεγόμενα "ιδιώνυμα" εγκλήματα, ας εξετάσουμε το πιο γνωστό από αυτά : τη σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία-εγκληματική οργάνωση.
Ο όρος "ιδιώνυμο", ο οποίος έχει σίγουρα αρνητική χροιά και παραπέμπει σε παλιές εποχές πολιτικών-προσχηματικών διώξεων, αναφέρεται στο έγκλημα εκείνο, όπου ο "δράστης" -ουσιαστικά- δεν έχει κάνει κάτι ακόμα, αλλά τιμωρείται μία ορισμένη συμπεριφορά, που κρίνεται επικίνδυνη (και εδώ έγκειται ο ..κίνδυνος για την ελευθερία και τη δημοκρατία).
Για να έχουμε το εν λόγω αδίκημα, θα πρέπει να υπάρχουν, τουλάχιστον 3 άτομα, στην "οργάνωση" και να επιδιώκεται η διάπραξη συγκεκριμένων κακουργημάτων, τα σημαντικότερα των οποίων είναι : αρπαγή-απαγωγή, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, έκρηξη, ανθρωποκτονία, απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, τοκογλυφία, ναρκωτικά, αρχαία και όπλα !
Η προβλεπόμενη ποινή είναι κάθειρξη από 5 έως 10 έτη και με αυτή τιμωρείται όχι μόνον όποιος συμμετέχει, αλλά και εκείνος, που παρέχει υλικά μέσα ή πληροφορίες στη "συμμορία", ενώ για τον "εγκέφαλο", προβλέπεται επαυξημένη ποινή, από 10 έως 20 έτη !
Αν η εγκληματική οργάνωση, δεν επιδιώκει την τέλεση ενός από τα αναφερόμενα, στο Νόμο, κακουργήματα, αλλά κάποιο άλλο κακούργημα ή κάποιο πλημμέλημα, τιμωρείται η συμμετοχή σε αυτήν, ως πλημμέλημα, με ποινές φυλάκισης, από 3 μήνες έως 5 χρόνια.
Επομένως, κάποιος που μετέχει σε μία τέτοια εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, ως άνω, ανεξάρτητα από το αν τελέστηκε ή όχι το επιδιωκόμενο, από αυτήν, έγκλημα. Αν όμως δεν τελέστηκε, κρίνεται με επιείκεια ο "δράστης", ενώ επιβαρυντική περίσταση, συνιστούν η χρήση όπλων ή εκρηκτικών ή χημικών ή επιβλαβούς ακτινοβολίας.
Ειδικότερη περίπτωση, του εν λόγω εγκλήματος, συνιστά η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και προβλέπεται ότι όποιος διαπράξει ένα από τα αναφερόμενα στο Νόμο εγκλήματα, στο πλαίσιο τρομοκρατικής δράσης, τιμωρείται :
-Με ισόβια κάθειρξη, εφόσον για το τελεσθέν έγκλημα, προβλέπεται ισόβια κάθειρξη. Στην περίπτωση αυτή, κατ' εξαίρεση, το έγκλημα παραγράφεται στα 30 χρόνια και ο καταδικασθείς, δεν μπορεί να απολυθεί υπό όρους, από τη φυλακή, αν δεν εκτίσει 25 χρόνια !
-Με κάθειρξη από 10 έως 20 έτη, αν για το τελεσθέν έγκλημα, προβλέπεται ποινή από 5 έως 20 χρόνια και
-Με φυλάκιση από 3 μήνες έως 5 χρόνια, αν το τελεσθέν έγκλημα συνιστά πλημμέλημα.
Τα αμέσως παραπάνω, ισχύουν εφόσον τελέστηκε αδίκημα, αν τώρα δεν έχει τελεστεί κάποιο έγκλημα, μόνη η συγκρότηση και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τιμωρείται ως εξής :
-Με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη για τους συμμετέχοντες και από 10 έως 20, για τον "εγκέφαλο".
Αν η οργάνωση έχει συσταθεί για τη διάπραξη πλημμελημάτων, επιβάλλεται μειωμένη ποινή. Η κατασκευή, προμήθεια και κατοχή όπλων και εκρηκτικών, συνιστά επιβαρυντική περίσταση, ενώ η μη τέλεση κάποιου εγκλήματος, συνιστά ελαφρυντική περίσταση.
Με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη, τιμωρείται και όποιος διευκολύνει την τρομοκρατική οργάνωση, με παροχή κινητών ή ακινήτων πραγμάτων και άλλων μέσων ή με την παροχή ουσιωδών πληροφοριών.
Τέλος, με κάθειρξη από 5 έως 20 έτη, τιμωρείται όποιος διαπράττει ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου ή εκβίαση, προκειμένου να διευκολύνει την τέλεση αδικήματος, εκ μέρους της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεριανός πάντως μια χαρά ήταν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Όσοι έσπευσαν να τον υποτιμήσουν (χωρίς καν να τον δουν), τους αποστόμωσε όλους. Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτο που ειδαμε χθες λεγεται δημοτικο συμβουλιο , ε τοτε εγω ειμαι... αστροναυτης κι δεν το ξερω ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ναι κύριε /α 4:04 μ,μ με το κλου της υπόθεσης αυτο που ειπε ο Προεδρος στον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, που ο άνθρωπος κόντευε να μας μείνει απο τα γέλια,

Ανώνυμος είπε...

Ναι τον καμαρωσαμε!μονο που εχει δυο μουτσουνες και δεν ξεραμε ποια να πρωτοκοιταξουμε ειδες πως πιανει Νικολα το ρουφιανιλικη προεδρο σε κανει γληψε γληψε κατι καταφερε λεμε τωρα!

Ανώνυμος είπε...

νοσοκόμος είσαι 5,24

Ανώνυμος είπε...

1:15 μ.μ. αφού είσαι δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου; εκτός εάν είσαι παπαγαλάκι οπότε χαλάλι το 20ρικο

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 1:15 αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις τότε η Διοίκηση κορόιδεψε την Αντιπολίτευση αφού είχε προσυμφωνήσει πρόεδρο με εξάμηνη θητεία. Για μια διαδικασία μαιμού τον λόγο έχει η αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟΣ!!ΕΣΕΙΣ ΟΘ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΕΙΜΑ ΑΡΕ Λ.....Α