Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ?


"Δύο αντιδήμαρχοι και συγκεκριμένα της ύδρευσης και της ποιότητας ζωής, Αντώνης Μούρτζης και Κωνσταντίνος Γεννίτσαρης αντιστοίχως καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αίγινας Δημήτρης Καραγιάννης φέρονται σύμφωνα με τα έγραφα που έχουμε στην διάθεσή μας να έχουν φεσώσει τον δήμο με κάποιες χιλιάδες ευρώ καθώς δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς τους για την κατανάλωση νερού". Αυτά αναφέρει το εικονιζόμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Εν Πειραεί.
Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, πρόκειται για επτασφράγιστο μυστικό της δημοτικής αρχής το οποίο βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποπομπή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Οικονόμου. Προφανώς ο κ Οικονόμου αποφάσισε να πληρώσει τον δήμαρχο με σκληρότερο τρόπο. Εκτός παράταξης ο Οικονόμου εκτός δήμου οι τρεις Ηρακλείδεις του δημάρχου.. Η υπηρεσία του δήμου σε εμπιστευτικό έγγραφο (1/2017 της 19 Απριλίου 2017) αναφέρει ότι σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 30 του νόμου 3563/2006 περί ασυμβίβαστου των αιρετών εξαιτίας οφειλών τους, προβλέπεται έκπτωση από το αξίωμα.  Στις 9 Αυγούστου 2017 η οικονομική υπηρεσία επιβεβαίωσε την οφειλή των ανωτέρω. Κατά συνέπεια οι ανωτέρω πρέπει να εκπέσουν από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Αυτό θα είναι ένα βαρύ πλήγμα για την δημοτική αρχή ιδιαίτερα μετά και την έκπτωση από το αξίωμα τριών δημοτικών συμβούλων λόγω απουσιών. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο νόμος πρέπει να ισχύει και η εφαρμογή του να είναι καθολική. Έχουμε λοιπόν την απαίτηση όπως ίσχυσε ο νόμος σε εμάς να ισχύσει και για τους ανωτέρω. Ότι ισχύει για τους πολίτες πρέπει να ισχύει και για τους αιρετούς. Η αποκεντρωμένη διοίκηση οφείλει να εφαρμόσει τον νόμο και να εκπέσουν από το αξίωμά τους οι τρεις προαναφερόμενοι  εφόσον υπάρχει και η υπ αριθμό 84360/30012 της 9/10/2017 καταγγελία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα εφαρμόσεις τον νόμο παντελονατε ή θα το κανεις πάλι γαργαρα?
Τελικά ποσο πολύ σε κρατανε?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ξενοδοχείο ταβέρνα και κυλικείο δεν του φθάνουν να πληρώσει το νερό και το καταλαβαίνουμε όλοι αλλά να χρωστάς χιλιάρικα να παραμένεις δημοτικός σύμβουλος και να κόβεις το νερό για να κανεις επίδειξη;
Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς του φραπεδοκαναπέ που δυσανασχετείτε και καταγγέλλεται υπό τύπου κουτσομπολιού, γιατί δεν πάει ΚΆΠΟΙΟΣ σε έναν εισαγγελέα να τα καταγγείλει για να δούμε επιτέλους το κράτος ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ή ΟΧΙ??
Αυτές οι ΛΑΜΟΓΙΟΡΟΥΦΉΧΤΡΕΣ γι'αυτό ασχολούνται με τα κοινά, για να μας πίνουν το αίμα και να καλύπτουν τις βρωμιές τους, όποιες και αν είναι...
Οι ΨΑΡΑΓΟΡΊΤΕΣ λοιπόν, είναι η ομάδα του ΣΚΙΏΔΗ ΔΉΜΑΡΧΟΥ που τρύπωσε υπό τύπου ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ, στο συνδυασμό του Μύθου και τον διέλυσε, είναι αυτοί που διαφεντεύουν κατόπιν εντολών του ΤΡΎπΩΝΑ... Είναι αυτοί που θα σας το παίξουν πάλι μεσσίες του Νησιού και θα σας ΞΑΝΑΖΗΤΉΣΟΥΝ την ψήφο σας.
Εσείς τους δεχτήκατε, εσείς τους ψηφίσατε και εσείς τους τρώτε τώρα στη ΜΆΠΑ...
Το μείζων θέμα είναι ένα...
"ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΙ ΦΤΑΊΓΑΜΕ" ??

ΑΝΩΝΥΜΟΑνώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Προβλεπω νεες διεργασιες στον δημο.θα πρεπει να βρουμε νεο αντιδημαρχο υδρευσης και νεο προεδρο τοπικης Αιγινας.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογω οτι αδικησα τον κ. Δημαρχο.με εναν σμπαρο (Οικονομου) πετυχε τρια τρυγονια(γεννιτσαρη μουρτζη καραγιαννη).Η λογικη λεει οτι ο Δημαρχος γνωριζε την αντιδραση που θα ειχε ο Οικονομου (καταγγελια).Επομενως την καθαιρεση του Μουρτζη και του Καραγιαννη δεν θα την κανει αυτος αλλα η Αποκεντρωμενη.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν υπάρχει καθολου τσιπα πια σαυτο το δήμαρχο ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος και δεν αντιδρά? Τους έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια , όλος ο Πειραιας και όχι μονο μιλάει για τις λαμογιες των αντιδημάρχων και λοιπών του Δήμου,, έχουν κυκλοφορήσει παντού αδιαμφισβήτητα έγγραφα για όλα αυτά που κναονικα θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί απο μόνοι τους και να έχουν κρυφτεί και αυτοί αντι αυτού συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον κοσμάκη κατα το δοκουν. Αυτά που ζούμε θα το ζήλευαν ακόμη και στη Κολομβία... για να ξεμπερδεύουμε θα πρέπει η αντιπολίτευση να αναλάβει τις ευθύνες της και να καλέσει άμεσα παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών και του εισαγγελέα. Αν βέβαια είναι και αυτοί καθαροί και δεν τους κρατάνε στο χέρι τα λαμόγια.. θα δειξει.

Ανώνυμος είπε...

Τους πήρε στο λαιμό τους ο Τρυφωνας που τους καθησύχαζε ότι δεν τρέχει τιποτα και προχωράτε κανονικά. Τωρα δεν μπορώ να καταλάβω αν το έκανε απο βλακεία ή για να εκθέσει το Μητσο με τον οποίο εχει παληους ανοικτούς λογαριασμους και τους συνδέει λυκοφιλία.