Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μια μέρα μετά την καταστροφή, πολίτες καταθέτουν λίγα λουλούδια στα "αδικοχαμένα παιδιά" , θύματα μιας κοινωνίας που δεν βλέπει, δεν ακούει δεν μιλάει και μιας πολιτείας που ξέρει να χύνει κροκοδείλια δάκρυα ασελγόντας ακόμα και στην μνήμη των νεκρών θυμάτων της αδιαφορίας της.
Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα στο ΕΠΑΛ. Με μια ταινία μικρού μήκους προσπαθούμε να αφυπνίσουμε όλους όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Όποιος έχει αυτιά ακούει. Το τι θα πράξει άπτεται της δικής του συνείδησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχος βαρυς ακουεται πολλα προστιμα πεφτουν, Μήνα σε Τογια ρίχνονται; Μήνα σε άλλον πεφτουν; Ουδέ στο Τογια ρίχνονται, ουδέ σε άλλον πεφτουν. Ο Μουρτζης κανει πολεμο με του παραλιουχους, οι περγολες θα ξηλωθουν; για προστιμα θα πεσουν; Ενα πουλακι φωναξε απο ψηλη ραχουλα, παψε Μουρτζη τον πολεμο προς τους παραλιουχους, η πολεοδομια ερχεται μετρησεις για να κανει, θα σκισει κολους απατους μεγα ζημια θα γενει. Να μετρηθουνε τα παιδια να δουμε ποιος μας λειπει. Γιατι οι μερες δημαρχε ειναι πια μετρημενες. ολοι στο μεριστο, στο δημοτικο κτηριο την δευτερα στις 6 ωρα το απογευμα, ερε γλεντια.