Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ

Εάν για παράδειγμα ο Τόγιας έκανε επισκευή σε κτίριό του, όπως η εικονιζόμενη επισκευή που γίνεται αυτές τις μέρες στον ΝΟΑ (σε περίοδο αργιών), αυτός, για παράδειγμα που τον κατήγγειλε στην πολεοδομία (σχετικό αριθμ. πρωτ. Π1698/17/2-3-2017) για την πέργκολα επί της πλατείας εθνεγερσίας, θα τον είχε καταγγείλει. Η πολεοδομία θα είχε έρθει αμέσως για την αυτοψία και το πρόστιμο θα είχε ήδη κοινοποιηθεί. Επιπλέον το λιμεναρχείο θα είχε πράξει το αυτονόητο και ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι θα είχαν βρεθεί στο αυτόφωρο. Οι άνθρωποι του κατεστημένου υπερήφανοι που θα είχαν πράξει το καθήκον τους θα πανηγύριζαν το επίτευγμά τους ενώ οι ανταγωνιστές θα γελούσαν κοροϊδευτικά για το πάθημά του. Όταν στοχοποιείται και πλήττεται ο εχθρός είναι όλα καλά.
Στην παρούσα περίπτωση όμως, που το λιμενικό ταμείο έχει αναλάβει την επισκευή, δεν μιλάει κανείς. Γιατί πολύ απλά αυτή είναι δουλειά του κατεστημένου. Το κατεστημένο το υπηρετούν όλοι. Διοίκηση, συμπολίτευση, αντιπολίτευση, αρχές,"όργανα" με ερείσματα σε πολιτικά γραφεία. Είναι "όλοι μαζί, ενωμένοι δυνατοί" ή τουλάχιστον έτσι αισθάνονται. Το πόσο δυνατοί είναι, θα το δείξει ο χρόνος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένες εξαιρετικά οι σοφές κουβέντες του Σοφοκλή
«Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως.»
«Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ"ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΗΘΙΚΗ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ

Ανώνυμος είπε...

10:27 π.μ. εχουμε παντελονατους που μας διοικουν

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε παντελονατους με στριγκάκια.... χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

2.28Εναν μονο μπορεις να μου ονομασεις μονο εναν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανενας παντελονατος ΚΑΝΕΝΑΣ!!