Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ

Την κεφαλή της αριστεράς επί πίνακι παρέδωσε χθες μιλώντας μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος των Ελλήνων ο Μίκης Θεοδωράκης. Ζητώντας την διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφασίσει "ο  ο κυρίαρχος λαός" και όχι οι κυβερνώντες που μας έφεραν στο παρόν αδιέξοδο πλήρους δυσαρμονίας μεταξύ λαού και κυβερνώντων. Με την φράση "είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπάντων την απατηλή μορφή του την αριστερόστροφη" ο Μίκης "άλλαξε την ιστορία" και κυριολεκτικά "παρέδωσε την κεφαλή της αριστεράς επί πίνακι" σε ένα πλήθος που τον άκουσε να λέει "εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν. θα παραμείνω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και την θυσία για το έθνος και την πατρίδα".
 Η αριστερά έχει πλέον απολέσει το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα αλλά και κάθε λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τραγούδι του Σαββόπουλου "Ας κρατήσουν οι χοροί" λέει "Είτε με τις αρχαιότητες, είτε με Ορθοδοξία, των Ελλήνων οι Κοινότητες κάνουν άλλον γαλαξία"! Όσοι ήμασταν χθες στο Σύνταγμα το είδαμε και το βιώσαμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική του ζωή, με τις χαρές και τις στεναχώριες του. Το μεγαλείο όμως είναι όταν βγαίνεις από την ιδιώτευση και πας στον δημόσιο χώρο, στην εθνική συλλογικότητα. Εκεί δεν έχει καμμία σημασία αν είσαι μορφωμένος ή αμόρφωτος, η κοινωνική σου θέση, το βιωτικό σου επίπεδο, αν έχεις οικογένεια, οι προσωπικές σου ενασχολήσεις. Εκεί, αυτό που μετράει, είναι ότι είσαι Έλλην ή Ελληνίδα, μέρος μία αδιάσπαστης βιολογικής και πνευματικής αλυσίδος. Πήρες την σκυτάλη από το χθες, για να την δώσεις στους Έλληνες του αύριο. Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί έσπασαν χθες στα Προπύλαια το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ που είχε ο Usain Bolt με 9,58'', όταν τους της έπεσαν κάποιοι με Ελληνικές σημαίες. Παρά τις διαφορές μας σύντροφοι, εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας προκειμένου να αναγνωρισθεί επισήμως το ρεκόρ που κάνατε. Με μία πρόχειρη εκτίμηση, κατεβήκατε τα 8''. Με λίγη ακόμη προπόνηση, δεν θα σας προλαβαίνει ούτε το φώτο φίνις...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω να βγαίνουν στα ΜΜΕ πολιτικοί π@π@ρες του ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώνουν, σαν οι πλέον ειδικοί ότι στο συλλαλητήριο ήταν τάχα 140000 χιλιάδες διαδηλωτές, (η άποψή μου είναι με αυτή, του πλέον ειδικού στις μετρήσεις, που είναι ο πρόεδρος των Τοπογράφων Μηχανικών ο οποίος υποστήριξε ότι οι διαδηλωτές ήταν πάνω από 500000 χιλιάδες). Τώρα το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τα σαΐνια του ΣΥΡΙΖΑ,
ότι πάνε η εποχές του Ανδρέα Παπανδρέου που στις ομιλίες του συγκέντρωνε 1.500.000 κόσμο, τώρα είναι η εποχή και θα το δείτε στις προσεχείς εκλογές, η μεν Ν.Δ με αυτή την άνοδο που έχει η κεντρική της ομιλία θα γίνει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρητικότητας 14.500 θεατών και ο ΣΥΡΙΖΑ (με όλες τις παροχές και προσλήψεις που θα κάνει την τελευταία στιγμή) στο κλειστό Γυμναστήριο του Tae Kwon Do χωρητικότητας με τα βίας 4.οοο θεατών.

Ανώνυμος είπε...

2 Απριλίου 1997
Ο Μίκης Θεοδωράκης δίνει συναυλία στα Σκόπια υπέρ της φιλίας των δύο λαών.
Στη συναυλία είχε δώσει το "παρών" και ο τότε πρόεδρος των Σκοπίων Γκλιγκόροφ με την κόρη του.
Σε συνέντευξη του μετά στην εφημερίδα "Εξουσία" ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το θέμα "της ονομασίας θα ξεπεραστεί" γιατι δεν έχει "καμμία σημασία".

Ανώνυμος είπε...

11,16 και τώρα που η αριστερά έγινε εξουσία και έπραξε το ιστορικό της καθήκον απέναντι στα αφεντικά της, την αποκεφάλισε και την έστειλε στα αζήτητα της ιστορίας. το ίδιο έκανε και ο σύντροφος Στάλιν με τους αριστερούς του Μάρκου που έχασαν το εμφύλιο το 1949.Τους έστειλε στα γκούλαγκ για καταναγκαστικά έργα μέχρι την εκτελεσή τους.Σκληρός και αμείλικτος ο αριστερόστροφος φασισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΎΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ...ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΎΟ ??

Ανώνυμος είπε...

Προς Ενημέρωση
Ο Πρόεδρος της Ενωσης Δημάρχων Αττικής ο κος Παύλος Καμάρας ήταν στο συλλαλητήριο. Πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο ύστερα απο εισήγηση Δημάρχου ψήφισε κατα πλειοψηφία την συνδρομή του Δήμου με 1600 ευρώ στην Ένωση Δημάρχων Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι κομμουνιστές; Ποιοι φασίστες; Ποιοι εθνικιστές; Ποιοι οι μπαχαλάκηδες; Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ή όχι η Νέα Δημοκρατία, ή η Φώφη, ο Ποτάμης, ο Λεβέντης, ή ο Φράγκος και ο άφραγκος εγκέφαλός του;

Δεν νομίζω να απασχολούσε ή να απασχολεί κανέναν από το πολιτικό, υπηρετικό προσωπικό της Ε.Ε., το Μακεδονικό, η Θράκη, η Ήπειρος, το Αιγαίο ή η Γαύδος.

Συνεχίζουν την ίδια τακτική η οποία δυστυχώς έχει βρει ευήκοα ώτα σε μία μικρή ελπίζω και πιστεύω μερίδα πληθυσμού.

Το Κ.Κ.Ε., δεν κατέβηκε διότι θα κατέβαιναν χρυσαυγήτες και δεν ήθελε να είναι μαζί τους.

Στην βουλή βέβαια δεν πειράζει αυτή η συνύπαρξη. Στο συλλαλητήριο δεν θα τους έδινε άλλωστε κανείς δέκα χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν. Αφήστε που θα ήταν σαν να παίρνει θέση και ως γνωστόν το Κ.Κ.Ε. δεν έχει πουθενά ξεκάθαρη θέση, εκτός από το κλασικό πλέον: Για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, ο καπιταλισμός και... εχθροί των λαών Αμερικάνοι.

Ο ιμπεριαλισμός των άλλων εναντίον μας δεν ενοχλεί. Ο άκρατος καπιταλισμός των τραπεζιτών της Ε.Ε επίσης, καθώς αρνείται πεισματικά την έξοδο. Όσο για τους Αμερικάνους δώστε μου ένα παράδειγμα Αμερικανονατοϊκών συνθηκών που δεν υπηρετεί αυτό το κόμμα. Επίσης είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελληνική βουλή με δύο εκπροσώπους .Έναν εντός και έναν εκτός, τον Μπογιόπουλο.

Οι χρησαυγήτες ήρθαν για διαφήμιση και μόνο, απευθυνόμενοι στους αφελείς. Οχτώ χρόνια μνημόνια, ούτε μία κουβέντα εναντίον των Γερμανών. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει (Πλάτωνας συμπόσιον: Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει. Λαϊκίζουμε απλά διότι μας περνά ακόμη. Όσο δε απαίδευτος παραμένει ένας λαός τόσο πιο εύκολα χειραγωγήσιμος είναι( τα μνημόνια είναι ευλογία=Πάγκαλος).

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία.

Όσο για τον Μίκη και τα λάθη που έχει κάνει ή του προσάπτουν. Συμφωνώ έχει κάνει πολλά λάθη. Επίσης όμως γνωρίζω πως τα έχει πάρει στην πλάτη του και τον ακολουθούν, αλλά δεν τα ακολουθεί.

Κατ' αρχάς μιλούν εναντίον του αυτοί οι οποίοι με μία υπογραφή τους παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας, ενώ αυτός δεν υπέστειλε ποτέ σημαία.

Ένα δεύτερο και επίσης σημαντικό γεγονός είναι πως έκανε τα όποια λάθη του βάζοντας εμπρός τα στήθη του και το όνομά του. Δεν κρύφτηκε πίσω από κάποιο πρόσωπο ή κομματικό μηχανισμό.

Και στα λάθη του πρωτοπόρος ήταν.

Ποιος από όλα αυτά τα σκουλήκια δεν θα ήθελε να του μοιάσει;

Και πάμε στο γεγονός που απασχολεί ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.
Για ποιό λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος των αριθμών; Μα γιατί τρέμουν.

Και εξηγούμαι.

Ανακοινώνοντας 140.000 αμέσως πείθουν τους αφελείς πως ούτε τώρα ο Έλληνας ξεσηκώθηκε. Άρα καθόμαστε ξανά στον καναπέ και περιμένουμε το μοιραίο. Προσπαθούν να πείσουν πως δεν μπορούμε να σταθούμε όρθιοι μπροστά στο υποτιθέμενο θηρίο και πρέπει να υπακούμε στις εντολές του.

Διαβάστε τώρα την αλήθεια.

Δεν ήταν 1.500.000 το πλήθος αυτό. Δεν ήταν καν 1.000.000. Ήταν τουλάχιστον 5.000.000. Ναι φίλοι και εχθροί μου.
Όσοι κατέβηκαν στο συλλαλητήριο και ιδιαίτερα όσοι ταξίδεψαν, άφησαν πίσω ολόκληρες οικογένειες αντιστοίχως σκεπτόμενες .
Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες ήταν πολλαπλασιαζόμενος με τον πατέρα του, την μητέρα του, τον αδερφό ή την αδερφή, τα παιδιά του.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί φοβήθηκαν, γιατί τρέμουν;
Έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον μισό πληθυσμό της χώρας.

Όσον αφορά την διοίκηση της αστυνομίας, σε τι να διαφέρει από τις υπόλοιπες δοτές εδώ και χρόνια ηγεσίες που καθοδηγούν ευθεία προς το βάραθρο την πατρίδα και τον λαό της.
Το θέμα τους λοιπόν δεν είναι η Μακεδονία.
Το θέμα τους ΕΓΙΝΕ η Μακεδονία.

Να γιατί δεν έκανε λάθος αυτήν την φορά ο Μίκης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Μίκη,

Λιγόστεψε και μίκρυνε το ανάστημα της αριστεράς στις μέρες μας. Ξέπεσε. Δεν είναι αυτό που γνώρισες στην νεότητά σου. Συλλογίζομαι την θυσία εκείνων των ρομαντικών νέων, που σε άλλους καιρούς, τους άλεσαν οι μυλόπετρες στον βωμό μιας πίστης, που οι διαταραγμένες ηγεσίες ψεύτισαν και πρόδωσαν.

Ευτυχώς όμως, σηκώθηκε και έδειξε το ανάστημά του ο ελληνικός λαός, όπως το κάνει κάθε φορά που νοιώθει ότι κινδυνεύει το Γένος.
Γι αυτό μην πικραίνεσαι που ασχημονούν και σε υβρίζουν. Αυτό τους έχει απομείνει. Τα άλλα τα ξεπούλησαν και τα πρόδωσαν. Δεν τους βλέπεις; Καβάλησαν με χιλιάδες ψέματα την εξουσία, μοιράστηκαν αξιώματα και θέσεις και κορδώνονται σαν γύφτικα σκεπάρνια. Τι ντροπή. Τους μιλάς για πατρίδα και καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν, γιατί την μισούν. Λοιδωρούν και συκοφαντούν ως εθνικιστές τον Σολωμό, τον Κάλβο, τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη, τον Ελύτη , τον Σεφέρη, εσένα, τον Χατζιδάκι, περιφρονούν, διακωμωδούν την παράδοση, την μνήμη, την ιστορία, την αρχαία σκέψη, τα πάντα.

Δυστυχώς δεν τα γνώριζε ο κόσμος αυτά, όταν τους ψήφιζε. Το έκρυβαν. Το ερώτημα είναι, τους δέρνει κάποιος βλακώδης εξυπνακισμός , ή μήπως κάποιοι από δαύτους είναι συνδεδεμένοι - με το αζημίωτο- με διεθνή βρώμικα κέντρα που τους κατευθύνουν;
Όπως και να έχει σε λίγο θα αποτελούν θλιβερό παρελθόν για τον βίο του τόπου. Θα σβήσουν στην ντροπή και στην περιφρόνηση . Ελπίζω όμως να μην προλάβουν να φέρουν κάποια μεγαλύτερη καταστροφή στο τόπο.

Εσύ, δεν θα πάψεις ποτέ να ακτινοβολείς στους αιώνες, με Φως, Ευγένεια και Ήθος Ελληνικό. Γιατί η Ελλάδα, πάνω απ΄όλα ταξιδεύει στον χρόνο, παρά τις περιπέτειες και τις τραγωδίες που μας βρήκαν, ως αξεπέραστη, διαχρονική ΙΔΕΑ, που συμπυκνώνει όλες τις αρετές και τις αγωνίες του κόσμου. Αισθητικές, πνευματικές, πανανθρώπινες, εμποτισμένες με το αίσθημα του ανθρωπισμού και της καλοσύνης. Μην τους παρεξηγείς , είναι έξω από τα μέτρα τους αυτά. Δεν τα καταλαβαίνουν.
Βέβαια τα αισθάνεται και τα νοιώθει βαθιά ο ελληνικός λαός, που τελευταία ξεσηκώνεται και αυτό έχει σημασία.

Αγαπητέ μου Μίκη,
Νοιώθω περήφανος που είμαι συνάδελφός σου , που με τιμάς με την φιλία σου, όπως υπερήφανη για εσένα, είναι ολόκληρη η ΕΛΛΑΔΑ.

Με αγάπη
Ηλίας Ανδριόπουλος