Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ

Μικροτραυματισμοί επιβατών, υλικές ζημιές και εκτεταμένες ζημιές στην προβλήτα, ήταν το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχηματαγωγού ΑΧΑΙΟΣ στην προβλήτα της Σκάλας Αγκιστρίου σήμερα το πρωί. Παρασκευή και 13 Απριλίου 2018 σήμερα , στο νησί γιορτάζει η  Ζωοδόχος πηγή και η κίνηση είναι αυξημένη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγκιστρίου κ Γιάννη Αθανασίου, κλιμάκιο θα έρθει στο Αγκίστρι αύριο για να εξετάσει τις ζημίες στην προβλήτα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτάκης=Moύρτζης

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος θα ταφεί αύριο στην Ελληνική γη, στο χωριό του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, σε υψόμετρο 780 μέτρων. Είναι σίγουρο ότι ο Διαφωτισμός δεν έφθασε ποτέ σε αυτό το χωριό, για αυτό και έβγαλε τέτοιους Έλληνες. Εξακολουθούν να πιστεύουν στο χωριό του ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, δεν έχουν μάθει ότι τα έθνη τα έφτιαξε η νεωτερικότητα και η αστική τάξη τον 18ο αιώνα. Μετά την κηδεία πάντως, καλό είναι να τους στείλουμε τον Ράμφο για ένα σεμινάριο...

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος θλιβερός κλόουν στο υπουργείο (πρώην) Εθνικής Αμύνης, βγήκε και είπε "Ο θάνατος του πιλότου μας δεν έχει σχέση με αναχαίτιση, καθώς αναχαίτιση δεν έγινε, διότι τα τουρκικά αεροσκάφη είχαν ήδη φύγει για την Τουρκία"! Καταλάβατε, οι Τούρκοι δεν φέρουν καμμία ευθύνη. Απλώς ο Μπαλταδώρος, αφού αναχαίτιζε επί 45' στο Αιγαίο τους Τούρκους, έπαθε ένα vertigo, άνευ λόγου και αιτίας και έγινε το κακό. Και εμείς όταν οδηγούμε στον μποτιλιαρισμένο Κηφισό για 45' δεν το παθαίνουμε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Κι ενώ τα site μιλούν για ελαφρύ τραυματισμό επιβατών που εξήλθαν του νοσοκομείου, ένας επιβάτης παραμένει στο νοσοκομείο με σπασίματα και χτύπημα στο κεφάλι. Βέβαια, σε αυτή χώρα πρέπει να περνούν όλα στα "ψιλά", να μην κατηγορηθεί κανείς, να μην χάσουν οι εταιρείες, να μην ελεγχθούν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των επιβατών.

Ανώνυμος είπε...

Για το ατύχημα του Αχαιός φταίει ο δήμαρχος Αγκιστρίου γιατί εάν είχε κάνει την απαραίτητη επιχωμάτωση θα υπήρχε παράκαμψη και δεν θα χρειάζονταν το πλοία.Ρωτα τον δήμαρχο Αίγινας που έχει KNOW HOW.

Ανώνυμος είπε...

Η σύνδεση του Αγκιστρίου θα γίνει μέσω παράκαμψης που θα ξεκινά από την Πέρδικα θα περνά από την μόνη και θα τελειώνει στο Αγκίστρι.Εαν υπάρχουν κάποιοι που έχουν το know how των επιχωμάτωσεων βρίσκονται στην Πέρδικα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ! ο δημαρχος μολις παυσει απο τα καθηκοντα του, εχει ηδη προσκληση απο αμερικανικα πανεπιστημια για εδρα καθηγητου γεωλογιας σχετικα με τις επιχωματωσεις σε βαλτωδεις περιοχες και αντιμετωπιση κατολισθησεων (βλεπε βροχεια).

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟ ΤΗΣ ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Κ/Χ ΧΩΡΩΝ 2018

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι προς το παρόν δεν είναι δυνατή η παραχώρηση των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων για το έτος 2018, καθώς η υπ’ αριθμ. 234/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία όλοι οι χώροι που είχαν παραχωρηθεί το 2017 καθορίστηκαν ως παραχωρούμενοι για τα επόμενα έτη, ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μετά από προσφυγές που υπέβαλαν ζητώντας την ακύρωσή της: όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δήμου πλην της κ. Ε. Κουτουζή, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και εννέα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Μητροπόλεως.
Η Απόφαση ακυρώθηκε για καθαρά τυπικούς λόγους (επειδή την είχαν ψηφίσει σύμβουλοι της πλειοψηφίας που οι ίδιοι ή συγγενείς τους έχουν καταστήματα που κάνουν χρήση κ/χ χώρων και επειδή δεν είχε προηγηθεί εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής) και ήδη έχει ξεκινήσει η ψήφιση όλων των απαιτούμενων νέων Αποφάσεων, ώστε οι παραχωρούμενοι χώροι να εγκριθούν εκ νέου.

Με βάση τα παραπάνω, οι επιχειρηματίες ενημερώνονται για τα εξής:
1. Μέχρι τον εκ νέου καθορισμό των προς παραχώρηση κ/χ χώρων και την έκδοση των ατομικών Αποφάσεων παραχώρησης, κάθε χρήση κ/χ χώρων του Δήμου μας από καταστήματα είναι τυπικά παράνομη.
2. Προκειμένου να μην επικρατήσει αναρχία, ο Δήμος ενημερώνει ότι θα διενεργεί ελέγχους για αυθαίρετη χρήση σε κάθε κατάστημα που θα τοποθετήσει τραπεζαρίες ή άλλα στοιχεία σε χώρο που δεν του είχε παραχωρηθεί το 2017.
3. Στα καταστήματα που κάνουν χρήση μόνο των χώρων που είχαν παραχωρηθεί το 2017 δεν θα γίνει κανένας έλεγχος από τον Δήμο, ο οποίος παρακαλεί επίσης και το Α.Τ. Πόρου να απέχει από τέτοιους ελέγχους μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα που έχει προκύψει.
4. Οι παραχωρήσεις κ/χ χώρων στα καταστήματα ιδιοκτησίας ή εκμετάλλευσης δημοτικών συμβούλων ή συγγενών τους έως β΄βαθμού, θα εγκριθούν με ξεχωριστές Αποφάσεις των αρμοδίων Οργάνων, κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου της τήρησης όλων των παραμέτρων της νομοθεσίας, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο αποδοχής νέων προσφυγών

Ανώνυμος είπε...

10:19 μ.μ. προς ενημερώση εχει γίνει προτάσεις στην Φτερού, στον Κουτάλια και ερευνάται αν ζει ο Διπλαράκης για να του γίνει πρόταση. Ο Γιώργος μάλλον δεν ασχολείται με αυτά

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημενοι φιλοι,ρωταω 'Υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ασχολουνται με τα βρωμοκομματα που εχουν φερει την Ελλαδα σε αυτο το καταντημα Μακρια Μακρια και ακομη ποιο μακρια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.58 μ.μ. η Χιονάτη έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις των συζητήσεων

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο "ιδεολογικές" εφημερίδες. Η Δημοκρατια του Φιλιππάκη υπερασπίζεται την Ελληνική ιστορία και εκφράζει μια καθαρή πατριωτική στάση. Τα βιβλια που προσφέρει ειναι γροθιά στο στομάχι της ηγεμονευουσης αριστεράς. Αυριο δίνει το βιβλιο του Χατζηδακη για την πορεία του Γεωργίου Παπαδόπουλου έως την 21η Απριλίου. Και το Documento του Βαξεβάνη, με ξένα χρήματα, που υπερασπίζεται την αριστερή και κομμουνιστική προπαγάνδα. Αυριο δίνει ένθετο για το κομμουνιστικό πραξικόπημα στον Ελληνικό στρατό στην Μέση Ανατολή το 1944! Για πρώτη φορά όμως η αριστερά δεν παίζει στο γήπεδο, άνευ αντιπάλου...

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο πιλοτος μηπως δεν ηξερε μπανιο;