Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Συνηθισμένο το φαινόμενο οι πολίτες να εμπιστεύονται τους πολιτικούς κυρίους αυτούς που κρύβονται πίσω από λαϊκό προσωπείο. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο δικός τους άνθρωπος μπορεί να είναι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας προσγειώνει. Οι δημοκρατικές διαδικασίες φέρνουν στην εξουσία τέρατα από τα οποία μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να μας απαλλάξει.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Zublick (μεταξύ άλλων) μια "ακραία ταινία τρόμου" που παρουσιάζει την Hillary Clinton και την Huma Abedin να βιάζουν και να ακρωτηριάζουν ένα κοριτσάκι  κατά την διάρκεια σατανιστής τελετής, κυκλοφορεί στον σκοτεινό ιστό, Το βίντεο, με το όνομα Frazzledrip, κυκλοφορεί στο σκοτεινό δίκτυο από τη Δευτέρα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που είδαν το υλικό και επιβεβαίωσαν ότι το περιεχόμενο είναι "χειρότερο από οποιονδήποτε εφιάλτη". "Οι άνθρωποι  που βλέπουν αυτή την ταινία, μετά την προβολή της,  δεν είναι ακριβώς οι ίδιοι". Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο λόγω της τρομακτικής φύσης του περιεχομένου. Κάποιοι έκαναν εμετό και  όλοι έκλαψαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα
Στο βίντεο, οι δύο πρωταγωνίστριες βιάζουν το κοριτσάκι και το υποχρεώνουν σε στοματικό έρωτα. Στην συνέχεια  αφαιρούν το δέρμα από  το πρόσωπό της ενώ είναι ζωντανή. Έπειτα φορούν το δέρμα του προσώπου του κοριτσιού   σαν μάσκα με σκοπό να   τρομοκρατήσουν  το νεαρό κορίτσι, προκαλώντας εσκεμμένα το σώμα του παιδιού να απελευθερώσει  αδενοχρωμάτη στην κυκλοφορία του αίματος πριν το αιμορραγήσουν και πιουν  το αίμα της κατά τη διάρκεια μιας σατανικής τελετουργικής θυσίας . Το αδρενοχρόμετρο είναι προϊόν οξείδωσης της αδρεναλίνης (ηεφρεφρίνη, νορεπινεφρίνη) που εξάγεται από το επινεφρίδιό του ζώντος δότη. Σύμφωνα με τους γνώστες, μέσω αυτής της  διαδικασίας , η παιδόφιλη ελίτ εξασφαλίζει  έντονα και εξωτικά συναισθήματα.
 Έχει γίνει γνωστό ότι  το συγκεκριμένο αρχείο ανακτήθηκε από το φορητό υπολογιστή του Anthony Weiner, που βρίσκεται στο φάκελο με την ονομασία "Ασφάλεια ζωής". Ο Antony Weinner, είναι σύζυγος της Huma Abedin που είναι το δεξί χέρι της Hilary Clinton.
Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση παιδοφιλίας pizzagate η αποκάλυψη της οποίας έγινε το φθινόπωρο του 2016 και στην οποία εμπλέκονται το Δημοκρατικό κόμμα, ο Bill ClintonHilary Clinton, δημοκρατικοί γερουσιαστές και γενικότερα όλοι οι υποστηριζόμενοι από τον George Sorros στις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Με την υπόθεση ασχολούνται η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης, το υπουργείο δικαιοσύνης και το FBI σε μια προσπάθεια εξασφάλισης της καταδίκης των εμπλεκομένων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος και Αντιπεριφερειάρχης εθεάθησαν στο ρέμα της σκοτεινής χωρίς την συνοδεία Μεσογειακών τύπων.Αναμενεται ενημερωση από το Aegina Portal.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σήμερα είδαμε και την σοβαρή πλευρά του δημάρχου. Αφού κατάλαβε εστω και τωρα στο τελος του εργου ότι μόνο με την αρμονική συνεργασία με την Περιφέρεια μπορεί να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καλό του νησιού. Ο κ. Χατζηπέρος με τις οξυδερκεις δηλώσεις του ουσιαστικά είπε σε όλους μας μηδενός εξαιρουμένου ότι εάν δεν σπάσουμε αυγά δεν κάνουμε ομελέτα.Κλεινοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην απουσία κάποιων κακών, κατά την άποψη μου, ετεροφωτων συμβούλων, που τον εκθετουν καθε φορά.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.