Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΝΟΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Τα  αποτελέσματα σύμφωνα με τους ψήφους
Ψήφισαν 45. Έλαβαν
1.ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 43  (ΤΑΜΕΙΑΣ)
2.ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 40  (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
3.ΚΛΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 33
4.ΣΤΑΘΗ ΜΑΡΓΩ 32 (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
5. ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 30
6. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 25
7. ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 24
8. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 21
9. ΓΙΩΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 15
10. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 14
11. ΤΣΑΡΔΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5
ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 32
2. ΑΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ 26
3. ΣΙΝΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ 22
4. ΚΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ AEGINA PORTAL OΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΣΤΟ Α.Τ.?

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε ΑΙΑΚΕ δεν κανεις και εσυ μια επισκεψη σήμερα στο εργο για να ενημερωθουμε αληθινα για το εαν εργαζονται στο εργο. Στο τέλος-τέλος μονο έτσι θα καταλάβουμε το ποια sites μας λένε την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Μας ενδιαφέρει σαν Αιγινήτες που πονάμε και αγαπάμε τον τόπο μας: Μετά από όσα πληροφορηθήκαμε από την μεριά του τούρκου γιλντιρίμ σχετικά με όσα έγιναν στις βραχονησίδες ''Ανθρωποφάγοι'' και τις διευκρινιστικές εξηγήσεις του πονηρούλη τσιτσιδοκέφαλου κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι δηλαδή η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το συμβάν (το θέμα είναι έγινε το συμβάν κύριε ΤΙΠΟΤΑ ή δεν έγινε), έχω να πω στην εδώ τοπική εξουσία που ασκεί διοίκηση (Δήμος,Λιμεναρχείο κλπ) να προσέξει (κάνω έκκληση) μην τυχόν κάποιος ανεγκέφαλος συντοπίτης μας πάει και βάλει καμιά Τοπική ή Ελληνική σημαία στα ξερονήσια, Υψηλή, Κουρμουλούς, Μολάδα, Σταχτορρόη, Πλατειά, Κορδελιάρη, Μακρόνησο, Λαούσα, Γάιδαρο, Μετώπη, Μονή, Κυρά, Δωρούσα και προκαλέσει την μήνη των εξ ανατολών τραμπούκων τούρκων και μας μαζευτούν εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ AEGINA PORTAL δεν εγραψε τους ψήφους γιατί άραγε; Μήπως δεν ήθελε να εκθέσει τον κύριο Νίκο γιατί του έχει υποχρέωση

Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωση για την θεμελίωση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού Αίγινας, ζητά η Δημοτική Παράταξη ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, με το παρακάτω δελτίο τύπου:


Ο υποθαλάσσιος στην τελική φάση – Να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο
Δέκα χρόνια από την οριστική δρομολόγηση και την ουσιαστική «θεμελίωσή» του, το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέσει την Αίγινα με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στη Σαλαμίνα, έχει εισέλθει στην τελική του φάση, στη φάση της κατασκευής.
Πιστεύουμε πως η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών γι’ αυτό το εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο από την ανάδοχο εταιρεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, είναι απαραίτητη και πολλαπλά χρήσιμη.
Προς τον σκοπό αυτόν, στείλαμε στη διοίκηση του Δήμου την επιστολή που παραθέτουμε παρακάτω, ζητώντας τη σχετική συζήτηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε πως η διοίκηση του Δήμου θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημά μας αυτό.
Η επιστολή:
Αίγινα, 16 Απριλίου 2018

Προς
– κ. Δημήτριο Μούρτζη, Δήμαρχο Αίγινας
– κ. Στυλιανό Θεριανό, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού
Καθώς το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού έχει εισέλθει στη φάση της κατασκευής και με αφορμή τη συνέντευξη του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Δ. Κωνσταντινίδη στον ιστότοπο Aegina Portal στις 10/4/2018, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση και συζήτηση σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Στο Συμβούλιο αυτό να προσκληθούν ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας καθώς και οι λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς.
Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση αυτή θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη και αναμένουμε την πραγματοποίησή της το συντομότερο δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

παντως τωρα τελευταια πολλη αφρικανικη σκονη ερχεται στην αιγινα, μηπως ειναι για να θολωνει τα διαφορα αποτελεσματα;