Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΝΟΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STATUS QUO

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να διατηρηθεί το status quo. Στον ΝΟΑ επιστρατεύτηκε οπλοστάσιο αποτελούμενο από 45 ολόκληρους ψηφοφόρους για να εκλεγεί το 9 μελές συμβούλιο χωρίς αλλαγές.
Στην διατήρηση του  άλλου status quo οι μεγάλες δυνάμεις χρησιμοποίησαν, 32 τόννους από το καλύτερο οπλοστάσιο των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας, Τέσσερα βομβαρδιστικά τύπου Tornado GRH με δυνατότητα μεταφοράς βομβών 8 τόννους έκαστο υποστηριζόμενα από τέσσερα Typhoyns, ήταν η συμμετοχή της Βρετανίας. Με αεροσκάφη Mirage 2000  και  Rafale, τέσσερις φρεγάτες και 12 διηπειρωτικούς πυραύλους, συμμετείχε η Γαλλία. Με βομβαρδιστικά τύπου B-1B Lancer  το καταδρομικό Monterey κλάσεως Ticonderoga, το υποβρύχιο John Warner κλάσεως  Virginia  66 πυραύλους Tomahawk και 19 άλλους αέρος εδάφους , συμμετείχαν οι ΗΠΑ. Κανένα από τα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν δεν χρειάστηκε να μπεί στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Οι επιθέσεις  έγιναν από την Ερυθρά θάλασσα, τον Βόρειο Αραβικό κόλπο και από αέρος.
Οι τρεις στόχοι που επλήγησαν ήταν, Το Barzah κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στα περίχωρα της Δαμασκού, H Him Shinshor εγκατάσταση αποθήκευσης χημικών όπλων δυτικά της Homs, και η αποθήκη χημικών όπλων Him Shinshar.
Έχουμε να κάνουμε με προφανή επίδειξη ισχύος με μοναδικό σκοπό την διατήρηση του υπάρχοντος .

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για πολλοστή φορά ο Αφρικάνος έτρεχε μόνος του και βγήκε δεύτερος του έχει γίνει συνήθειο από τις εκλογές
Πρόβλεψη στις εκλογές της ΝΔ θα τρέξει μόνος του και θα βγεί δεύτερος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΞΕΡΟΥΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ πες μας αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΝΟΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν ζούσαν Δελαπατρίδης και Διπλαράκης, θα ήταν πιό σοβαροί από κάτι άλλους…
Δημήτρης Καπράνος

Σκέφτομαι μερικές φορές πόσο άδικος είναι ο κόσμος. Άνθρωποι με ποιότητα στην τρέλα ή τη μούρλα τους, άνθρωποι που είχαν λόγο και θέσεις, μέσα στην παλαβομάρα τους, αδικήθηκαν και έμειναν έξω από την κεντρική πολιτική κονίστρα, επειδή δεν υπήρχε η τηλεόραση ή τα «σόσιαλ μίντια»!
Ο Αρμάνδος Δελαπατρίδης (φωτό), όπως έχει γράψει ο θρυλικός Σκιαδάς, ήταν ένας από αυτούς. Επειδή, όμως, δεν τον γνώρισα (δεν είμαι δα και τόσον μεγάλος) θα σας μιλήσω για έναν άλλο ευπατρίδη, που γνώρισα στον Πειραιά, στα γυμνασιακά μου χρόνια, στη δεκαετία του ’60.
Ήταν ο «στρατηγός» Διπλαράκης, που κυκλοφορούσε στους δρόμους με μια τσάντα ασφυκτικά γεμάτη χαρτιά, κρατούσε μια ράβδο στρατηγού και στο σακάκι του είχε κρεμασμένα δεκάδες «παράσημα». Μπιχλιμπίδια, μετάλλια, ακόμη και καπάκια αναψυκτικών, αποτελούσαν τις αρμαθιές των παρασήμων που είχε καρφωμένα στο στήθος.
«Στρατηγέ, λόγο!» του φωνάζαμε και εκείνος σταματούσε, μας κοίταζε και έλεγε: «Καθίστε, μειράκια, και ακούσατε. Ούτως ή άλλως είστε το μέλλον της πατρίδος, αν και είστε κω…παιδα!«.
Τώρα, που θυμάμαι τί έλεγε και το συγκρίνω με όσα λέει, ας πούμε, ο πρόεδρος κόμματος της Βουλής, παρατηρώ ότι όσα έλεγε ο «σαλεμένος» Διπλαράκης, είχαν πολύ καλύτερο νόημα από τις «φόλες» που ακούμε κάθε τόσο, από τις «παρόλες», τις οποίες κάποια ΜΜΕ παρουσίασαν ως «σοφίες» και «ορθές πολιτικές εκτιμήσεις«.
Δηλαδή και ο Διπλαράκης «προέβλεπε» τα αυτονόητα και εκείνος μιλούσε για «ανάγκη εθνικής συνυπάρξεως» και εκείνος άρχιζε τις «καταγγελίες» περί «προδοτών» και «δωσιλόγων», όπως έκαναν και άλλοι, πριν ο ελληνικός λαός τους φέρει στη Βουλή ως «παντογνώστες».
Είναι βέβαιο ότι αν, εκείνη την εποχή, έβγαινε κάποιος στον δρόμο και εξαπέλυε άρες με καρκίνους και άλλες ανίατες ασθένειες κατά των πολιτικών ηγετών ή έλεγε ότι θα πληρώσει την Εφορία για επτά εκατομμύρια Έλληνες, θα τον είχαν πάρει «στο ψιλό».
Σήμερα, όμως, μαζεύονται πεντακόσια άτομα στην Τρίπολη για να ακούσουν τον Αρτέμιο Σώρα, να τους λέει ότι κατέχει ομόλογα -κάπου επί της Γης- αξίας εξακοσίων δισεκατομμυρίων ευρώ, με τα οποία θα πληρώσει τους δανειστές και θα απελευθερώσει τη χώρα από τα μνημόνια!
Τότε, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει το κατώφλι εφημερίδας ή ραδιοθαλάμου κάποιος από τους σημερινούς «Διπλαράκηδες». Σήμερα, όμως, στην εποχή της «πολυφωνίας» όλα είναι δυνατά.
Γι΄αυτό, φαίνεται ότι έπειτα από την ώρα του άρχοντα της Χαλκοκονδύλη και του «Καναλιού 67», «έφτασε η ώρα του παιχταρά του Σώρα«, όπως φώναζαν εν χορώ νεαροί σαματατζήδες Τριπολιτσιώτες, μεταξύ «κραξίματος» και επαίνου. Με το καλό…

Ανώνυμος είπε...

Έχω "φάει" επί μέρες εγημερίδες, κανάλια και sites να μάθω πόσοι νεκροί ή τραυματίες υπήρξαν από την επίθεση με πυραύλους αλλά τίποτα! Αντιθέτως, έμαθα Και είδα (!!!) αμέσως λεπτομέρειες για νεκρούς και τραυματίες από την επίθεση με χημικά, που μεταδόθηκαν από περιοχή ελέγχου του Ασσάντ. Λεπτομέρειες;

Ανώνυμος είπε...

Το 2015 ψήφισαν 65 ατομα στον ΝΟΑ το 2018 ψήφισαν 45 ατομα . Ο μπαρμπα Νίκος το 2015 πήρε την 2η θέση πίσω από την Λίλυ Βογιατζή-Λεούση έχοντας έναν ψήφο λιγότερο. Το 2018 ξαναπήρε την αγαπημένη του 2η θέση με τρείς ψήφους λιγότερους αυτή την φορά βλέποντας την πλάτη του Νίκου Κρητικού. Συμπέρασμα το 2021 θα ψηφίσουν 31 και ίσως εκεί ο μπαρμπα Νίκος βγεί πρώτος. Μπίνγκο

Ανώνυμος είπε...


Λέγεται πως γκαντεμιά είναι όταν συμπίπτει η παρουσία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου με κάποια καταστροφή στο περιβάλλον που επισκέφτηκε. Όταν αυτό συμβαίνει διαρκώς βάση στατιστικών, τότε είναι μεγάλος γκαντέμης.
Αυτά για να καταλάβετε το πνεύμα μου καθώς θα πω τα παρακάτω:
Αυτή τη μαυρίλα της Αφρικανικής σκόνης δεν την είχαμε ξαναδεί ποτέ στην Ελλάδα. Μόνο επί Τσίπρα. Και κάθισα και έψαξα:
-Πήγε ο Τσίπρας για Πάσχα στην Τήλο και έκανε σεισμό. Έπεσε και το μιράζ στο Αιγαίο.
-Πριν 3 μήνες περίπου πήγε να φάει με τη Μπαζιάνα στο "Νεράντζι" και μετά από δυό μέρες το μαγαζί έκλεισε!
Θα το πιάσω από την αρχή όμως:
-Μόλις έγινε πρωθυπουργός, έπεσε μια μεγάλη γέφυρα στο χωριό του.
-Λίγο πριν κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας μπήκε σε πτήση της Aegean για να μιλήσει στα Ιωάννινα (17/1/15). Κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης του αεροσκάφους στην απογείωση από το Ελ. Βενιζέλος, παρουσιάστηκε ένδειξη για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα του αεροσκάφους. Το αεροπλάνο καθηλώθηκε και οι επιβάτες με τον γκαντέμη μαζί, άλλαξαν αεροσκάφος.
Το πάω και πιο πίσω:
-το 2008 έκανε διακοπές στο Λονδίνο 10 μέρες και συναντήθηκε με τον επί 8 χρόνια δήμαρχο, Κίνγκστον και «ήρωα» των εργατικών. Λίγες μέρες μετά έγιναν δημοτικές εκλογές και ο Κίνγκστον έχασε.
Τον Ιούνιο του 2011 είδε στη Γαλλία τον Μελανσόν. -και ο Μελανσόν δεν εκλέχτηκε βουλευτής
- στις 12 Ιουνίου του 2012 κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την ώρα που ξεκίναγε ο αγώνας με την Τσεχία ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική και φάγαμε 2 γκολ σε 5 λεπτά κάνοντας ρεκόρ σε αγώνες Euro.
- στις 30 Μαίου του 2012 ο μίλησε στην Κερατέα και ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που την επισκέφθηκε! Μερικές μέρες μετά μεγάλη πυρκαγιά κατάκαψε την Κερατέα
- τα Χριστούγεννα του 2012 συναντήθηκε στη Βραζιλία με τον πρώην Πρόεδρο Λούλα και λίγες μέρες μετά ο γενικός εισαγγελέας της χώρας διέταξε έρευνα για χρηματισμό και διαφθορά από τον Λούλα (φυλακή είναι αυτή τη στιγμή).
- Τα Χριστούγεννα του 2012 πήγε στη Αργεντινή και ξεκίνησαν λεηλασίες με 2 νεκρούς. Το κερασάκι στην τούρτα, εξερράγη και το ηφαίστειο Κοπαχούε μετά από 12 χρόνια
- Τον Φεβρουάριο του 2013 κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σημειώθηκε ολιγόλεπτο μπλακ άουτ
- Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει ταξίδι στη Ρωσία. Την επόμενη μέρα εξερράγη πάνω από το Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας ο μεγαλύτερος μετεωρίτης των τελευταίων 100 ετών προκαλώντας τον τραυματισμό 1500 ανθρώπων και προκαλώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ.
- Τον Απρίλιο του 2013 (2.04.2013) επισκέφθηκε την Εθνική Τράπεζα στον Γέρακα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους εργαζόμενους σημειώθηκε πάλι ολιγόλεπτο μπλάκ άουτ.
-Στις 13 Φεβρουαρίου του 2014 ο Ιταλός Πρωθυπουργός Λέτα παραιτήθηκε αφού έχασε την πλειοψηφία στη Βουλή. Λίγες μέρες πιο πριν είχε συναντηθεί με τον Τσίπρα, ο οποίος του εξέφρασε την υποστήριξή του για το ξεπέρασμα της κρίσης που μάστιζε την ιταλική κυβέρνηση
-Στις 7 και 8 Αυγούστου 2014 επισκέφθηκε το Άγιο Όρος. Λίγο μετά την αποχώρησή του άνοιξαν οι ουρανοί και οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην ΙΜ Μεγίστης Λαύρας.
-Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 επισκέφθηκε το Βελιγράδι και ένα κομμάτι πάγου έπεσε στο κεφάλι του Υπουργού Ενέργειας που ευτυχώς φορούσε κράνος.
-Στην Αργεντινή υποστήριξε την Κίρχνερ στις εκλογές, έχασε. Πήγε στη Βραζιλία, αγκάλιασε τη Ρούσεφ, τότε πρόεδρο της Βραζιλίας, βγήκε φωτογραφία μαζί της έχασε την προεδρία.
-Με τον Μαδούρο ξέρουμε τι σχέσεις είχανε, φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ κακό τέλος ο Μαδούρο, όπως πάνε τα πράγματα εκεί. Στις Αμερικανικές εκλογές στήριξε τη Χίλαρυ Κλίντον. Έβαλε τον Παπαδημητρίου υπουργό, για να έχει καλές σχέσεις με την επόμενη κυβέρνηση της Αμερικής, βγήκε ο Τραμπ.
-Στήριξε τον Πιτέλα για πρόεδρο της Ευρωβουλής, ήρθε από το πουθενά ο Ταγιάνι και του πήρε την εκλογή.
- Σουλτς. Πήγαινε από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση ολοένα και καλύτερα. Με το που βγήκε ο Τσίπρας και είπε ότι στηρίζει Σουλτς, με τη μία έπεσε δέκα μονάδες κάτω από τη Μέρκελ.
Συμπληρώστε αν αντέχετε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 3 22 καλά αυτά που μας λες αλλά δεν μας είπες τα σημαντικότερα.1.ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΕΝΦΙΑ 2.ΧΩΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ 3.ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ 4.GO BACK MRS MERCEL 5.ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

3:22 μ.μ. ξέχασες να γράψεις:
-κάνει παρέα με τον Μήτσο και διαλύθηκε ο συνδυασμός του
-του έκανε το τραπέζι ο πτερωτός και έχασε την αρχηγία του συνδυασμού του και βγήκε δεύτερος στις εκλογες του ΝΟΑ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ξεχάσατε να πείτε ότι ο Τσίπρας ονοματοδοσίας το παιδί του στην βίλα του φλαμπουραρη με τις πισίνες και του σπάσαμε οι σωλήνες του νερού.

Ανώνυμος είπε...

Επιλεκτικό το ενδιαφέρον του aegina portal για το έργο της σκοτεινής.Δημοσιογραφικα ορθά πράττει και πιέζει για την άμεση εκτέλεση του έργου κανοντας κριτικη προς την περιφερεια όμως δεν έπραξε το ίδιο και προς την πλευρά της Δημοτικής Αρχής όταν δεν έκαναν απαρτία στα δημοτικά συμβούλια με σκοπό την απώλεια του τεχνικού.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ PORTAL ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/01/2017 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. 882.ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.