Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εθελοντές καθάρισαν τα παρτέρια και φύτεψαν λουλούδια με την ελπίδα ότι οι καταστηματάρχες που τα έχουν στην προβολή της πρόσοψής του θα τα ποτίζουν. Επικουρικά το λιμενικό ταμείο Αίγινας επιστράτευσε το έμψυχο (Δημήτρης) και άψυχο (κουβάς σφουγγαρίσματος) που διαθέτει για να φροντίσει ώστε τα άνθη θα διατηρήσουν την φρεσκάδα τους τουλάχιστον για τις μέρες του Πάσχα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τηλέφωνο χτυπάει μόνο για το αν υπάρχουν επιδόματα για το Πάσχα.
Στρατιές νεόπτωχων (και όχι μόνον) συμπολιτών μας ασχολούνται καθημερινά μόνον με ποιο επίδομα τρέχει-υπάρχει και τι μπορούν να κάνουν για να το πάρουν.
Ο εθισμός του ''όχλου'' στην οκνηρία και τον ''άρτον και θεάματα'' που προσφέρει το κράτος πατερούλης διαπερνά τη κοινωνία από άκρου εις άκρον.
Το ολικό πέρασμα στη μαύρη οικονομία λόγω φορολογικού αδιεξόδου-επιβάρυνσης πρέπει να ξεπερνά ποσοστά παλιών σοβιετικών καθεστώτων, σε άλλες εποχές και άλλες χώρες που κάποτε τις είχαμε για παραδείγματα προς αποφυγήν.
Ο απόλυτος εθισμός στη φτώχεια και την απόλυτη εξάρτηση από τη σίτιση και τις διαθέσεις του ''πατερούλη'' επίσης.
Επειδή είχα επισκεφτεί πολλές φορές χώρες του πρώην ανατολικού-σοβιετικού μπλόκ ,ειλικρινά δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Η κατάσταση στο τόπο μου θυμίζει ακριβώς τέτοιες καταστάσεις ,για να μη μιλήσω για τη νοοτροπία που έχει επικρατήσει και είναι ίσως ο χειρότερος εχθρός μας.
Το ''έγκλημα'' που έχει συντελεστεί και συντελείται ακόμη είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.
Αποτέλεσμα τα αντανακλαστικά των πολιτών και ολόκληρης της κοινωνίας όχι μόνο έχουν αδρανήσει αλλά μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε πως ο τόπος κι εμείς ζούμε την απόλυτη παρακμή.
Ειλικρινά αδυνατώ να προβλέψω που θα βγάλει αυτή η κατάσταση ,μιας και λόγω της διασωλήνωσης στην εντατική της χώρας και όλων ημών, δε μπορούμε να υπολογίσουμε ούτε το πότε θα υποκύψει ο ασθενής αλλά ούτε για πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η εντατική.
Τα οικονομικά στοιχεία βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενα ή αλληλοσυγκρουόμενα και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Μόνη ελπίδα οι εκλογές. Όχι πως θα άρουν το συνολικό αδιέξοδο αλλά μήπως δώσουν μια ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα ή αφυπνίσουν κάποιους!
Χωρίς βέβαια να είμαστε και σίγουροι πως δε θα πάμε ένα βήμα ακόμη χειρότερα ή με τους ίδιους οικονομικά αναλφάβητους.
Από τον Έλληνα όλα να τα περιμένεις.
1,7 εκατ. κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών κι αυτοί είναι ικανοί να ξαναψηφίσουν τους ίδιους ή ακόμη χειρότερους.
Βάλτος με κινούμενη άμμο που στο τέλος θα μας ρουφήξει όλους μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουμε αφού θέλαμε αριστερούς να μας κυβερνήσουν, λές και δεν τους ξέραμε, τι μπουμπούκια ήταν και είναι. Πιστεύω οι περισσότεροι να έβαλαν μυαλό και στις προσεχείς εκλογές - που θα γίνουν πιστεύω μέχρι τον Φθινόπωρο του 18- να τους στείλουν στον αγύριστο , βεβαίως θα βρεθούν και κάτι λίγα νούμερα που με ένα προεκλογικό αντίδωρο θα τους υποστηρίζουν, αλλά ότι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την πολιτική τους εξαέρωση δεν θα αποφύγουν.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα σχόλια των αναρτήσεων και παρακολουθωντας τα τοπικά πολιτικά δρώμενα έχω να επισημάνω ότι μέχρι τώρα αντιπολίτευση και κριτική κάνει ο Οικονόμου είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και από τα ΜΜΕ ο Αιακος πάλι είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο μεν Οικονόμου έδειξε ότι δεν είναι διαπλεκομενος και ο Αιακος ότι δεν παίρνει 20ρικα όπως τα άλλα ΜΜΕ. Περιμένω και περιμένουμε με αγωνία το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Λεουσης ως αρχηγός της αξιωματικης αντιπολίτευσης

Ανώνυμος είπε...

Δυσμιρε μυθακο τι σουμελε να νιωσεις, άλλοι τα κάνανε εσύ όμως θα πληρωσεις,παράκαμψη σου είπανε και έτρεξες να κάνεις όμως δεν κατάλαβες το κεφάλι σου που χώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Να που ήρθε η δικαίωση του ψαρογατου όταν είχε μιλήσει για την μεροληπτική στάση του Δημάρχου απέναντι του.Τον διαγραψανε γιατί έκανε κακές παρέες ενώ για τον σύμβουλο που κτυπησε γυναικα τον κράτησε.Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτή η επίθεση έγινε για συγκεκριμένο έργο.Οποτε θα πρέπει να μπει στον φάκελο και αυτό το στοιχείο.ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος φίλε μου!Με την αντίληψη που έχεις πρέπει να είχες κάνει αίτηση στη NASA για ... πύραυλος.

Ανώνυμος είπε...

αλλαζουν οι ελληνες ωρε; μονο με βουρδουλα στρωνουν! καλα κανουν τωρα οι γερμανοι και μας γ...ε μπας και βαλουμε λιγο μυαλο!

Ανώνυμος είπε...

10,25 μπορεί να ειμαι πύραυλος για την Νάσαι αλλά εσύ κάνεις για βλήμα του Καμένου και είσαι πολύ χρήσιμος τούτες τις μέρες πρόσεχε μην σε επιστρατεύει ο Καμένος