Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

9 11 2001


 10 Σεπτεμβρίου 2001

Το χρονικό της επόμενης μέρας (εδώ)

Το μεταναστευτικό είναι αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης στις 11 Σεπτ 2001 (εδώ)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γιώργος Στριγάρης ιδιοκτήτης του Aegina Portal είχε καταθέσει μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του κ. Νεκτάριου Λεούση, κατόπιν της πρωτοφανούς και απρόκλητης φραστικής επίθεσης του τελευταίου εναντίον του ιδιοκτήτη του Aegina Portal στην συνεδρίαση της 8ης Ιανουαρίου 2020. Οι αναληθείς και υβριστικές φράσεις που δέχθηκε ο κ. Στριγάρης, και μάλιστα κατά τη διάρκεια και ενώπιον σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ολόκληρης της Αίγινας μέσω της live βιντεοσκόπησης, δυσφήμισαν και προσέβαλαν βάναυσα την προσωπικότητα του και, όπως είναι λογικό, ακολούθησε τη νόμιμη, δικαστική οδό.

Ο κ. Νεκτάριος Λεούσης τελικώς απέστειλε, τον Ιούλιο 2020, επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Στριγάρη παραδεχόμενος ταυτόχρονα ότι χρησιμοποίησε αναληθείς φράσεις που σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή του κ. Νεκτάριου Λεούση, η οποία διαβάστηκε από την γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2020 αναφέρει τα ακόλουθα:

Κε πρόεδρε
Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 08/01/2020 υπήρξε ένα ατυχές περιστατικό μεταξύ εμού και του Γεωργίου Στριγάρη, ιδιοκτήτη - διαχειριστή της ιστοσελίδα του Aegina Portal.
Νιώθω την ανάγκη με την παρούσα δήλωσή μου να ζητήσω συγγνώμη και να ξεκαθαρίσω ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποίησα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω τον κο Στριγάρη τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι ως άνθρωπο και επαγγελματία. Στην προσπάθεια μου να προστατεύσω το υπέρτατο αγαθό της υγείας, χρησιμοποίησα αναληθείς εκφράσεις που σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ.

Παρακαλώ η παρούσα να αναγνωσθεί κατά τη διάρκεια του επόμενου δημοτικού συμβουλίου όποτε αυτό πραγματοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Απ' όσο γνωρίζουμε οι Αιγινήτες τον κύριο Λεούση όσον αφορά το χαρακτήρα του δεν συνάδει στο να ζητάει συγνώμη δημόσια ούτε καν κατ ιδίαν
Έτσι λοιπόν κάποιοι άλλοι λόγοι κρύβονται πίσω από την συγνώμη του
Ο χρόνος θα μας το δείξει !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γαμπρός γλύφει το πρωθυπουργό ο πελεκάνος το γαμπρό ούτε ένας θα πάρει υπουργείο ούτε ο άλλος δημαρχείο και όπως λέει Τσουκαλάς άντε γεια πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά