Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ & Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


 Την διαλεκτική του Χέγκελ "Δράση, αντίδραση, σύνθεση" γνωρίζουν καλά αυτοί που χρηματοδοτούν τις μαρξιστικές οργανώσεις  Antifa & Black lives matter να προκαλούν ταραχές και πολιτική αναταραχή. Προκαλούν την "δράση" δεν γνωρίζουν την "αντίδραση" και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η νέα "σύνθεση". Οι διοργανωτές επιδιώκουν την μετατροπή των ΗΠΑ σε άλλη Βενεζουέλα ευελπιστώντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους πριν ο γενικότερος πληθυσμός καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή στο πολιτικό στερέωμα των ΗΠΑ.

Μια εξήγηση δίνει ο Ινδός μετανάστης,  λόγιος και σκηνοθέτης Dinesh  D'Souza. Θεωρεί ότι οι πρόσφατες ταραχές και η πολιτική αναταραχή στις ΗΠΑ θα μπορούσε να οδηγήσει στην δημιουργία πολιτοφυλακών αν οι κοινωνικές εντάσεις δεν μειωθούν και σταματήσουν άμεσα. 

Ο σωστός τρόπος αντίδρασης στις ταραχές είναι να ανταποκριθούν οι νόμιμες αρχές δηλαδή οι αστυνομικές δυνάμεις. Αν οι ταραχές ξεπεράσουν τα όρια καλείς ομοσπονδιακή βοήθεια. Αν επεκταθούν και άλλο καλείς τον στρατό. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι οι δημοτικές αρχές και οι κυβερνήτες να αδρανοποιούν τις αστυνομικές δυνάμεις και να δίνουν εξουσίες στις δικές τους ιδιωτικές συμμορίες. Αν δεν μας προστατεύσει η αστυνομία τότε θα δημιουργηθούν πολιτοφυλακές από τους πολίτες σε όλη την χώρα.

Δεν συνηγορώ για αυτή την προοπτική, απλά προβλέπω. Είναι η φυσιολογική αντίδραση στην στρατικοποίηση της μίας πλευράς. Ο διχασμός που προωθεί το κόμμα των δημοκρατικών έχει δημιουργήσει κύμα φυγής των σκληρά εργαζομένων φορολογουμένων οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε πιο αγροτικές περιοχές της χώρας. Όταν η μία πλευρά αυξάνει τους κανόνες εμπλοκής θα υπάρξει η ανάλογη αντίδραση και από την άλλη πλευρά. Αν η σημερινή κατάσταση δεν σταματήσει,τα πράγματα θα χειροτερεύσουν. Οι πόλεις θα γίνουν μη κατοικήσιμες. Οι πόλεις είναι το κέντρο του δυτικού πολιτισμού. Είναι το κέντρο του εμπορίου και του πολιτισμού. Οι δημοκρατικοί δημιουργούν τέτοιες προϋποθέσεις ώστε να μην υπάρχει στις πόλεις τίποτα από τα δύο. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία, το εμπόριο και η κουλτούρα θα μετεγκατασταθούν εκτός πόλεων που σημαίνει ότι οι πόλεις να γίνουν πόλεις φαντάσματα.

Το δημοκρατικό κόμμα τα τελευταία 25 χρόνια έχει μετατραπεί σε ακροαριστερό κόμμα κάνοντας την ζωή δύσκολη για θρησκευόμενους κεντροδεξιούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε ότι ο χριστιανισμός και το κόμμα των ρεπουμπλικάνων είναι ταυτόσημα. Αυτό δεν θα ήταν σωστό.  Το κόμμα των ρεπουμπλικάνων εκφράζει πολιτικές ενώ ο χριστιανικός εκφράζει πνευματικές αξίες αλλά και πράγματα πέραν του κόσμου τούτου. Ο χριστιανισμός είναι μεγαλύτερος του συντηρητισμού και του κόμματος των ρεπουμπλικάνων.

Σήμερα στις ΗΠΑ ο χριστιανισμός δέχεται επίθεση. Γίνονται επιθέσεις στις θρησκευτικές ελευθερίες και στις εκκλησίες. Πρόκειται για τα διπλά στάνταρτ που έχει η αριστερά η οποία κλείνει τις εκκλησίες αλλά επιτρέπει στους διαδηλωτές να συγκεντρώνονται ανενόχλητοι. Οι εκκλησιαζόμενοι είναι πολίτες δευτέρας κατηγορίας σε σύγκριση με τους διαδηλωτές που προκαλούν ταραχές ανεμπόδιστοι.

Πρέπει να βρεθεί τρόπος η χώρα να ενωθεί και πάλι. Υπάρχει τρόπος να συνυπάρχουν διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Η αριστερά προσπαθεί να δημιουργήσει ένα συνασπισμό μειονοτήτων με στόχο να συγκεντρώσει το 51% και να επιβληθεί και να καταπιέσει το άλλο 49%. Προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της καλλιεργώντας νοοτροπία θύματος στις μειονότητες. Αν πετύχουν τον στόχο τους θα αντιστραφούν 200 χρόνια ανάπτυξης του δυτικού πολιτισμού και το εμπόριο και η κουλτούρα θα μετεγκατασταθούν αλλού.

Οι δημοκρατικοί προωθούν την αναρχία και το χάος ενώ οι ρεπουμπλικάνοι αναζητούν την ειρηνική συνύπαρξη η οποία βασίζεται στην ατομικότητα, την ελευθερία και την οικονομική πρόοδο. Το θέμα είναι ότι οι μεν δεν θέλουν την χώρα που θέλουν οι άλλοι.

Ο Μπαιντεν προσπαθεί να φιλοξενήσει στο κόμμα των δημοκρατικών όλες αυτές τις τάσεις. Είναι χρήσιμος μέχρι τις εκλογές για να πειστεί το εκλογικό σώμα ότι ψηφίζει κάποιον πίσω από τον οποίο θα συγκαλυφθούν  οι ριζοσπαστικοί μαρξιστές που έχουν καταλάβει το κόμμα. Απώτερος στόχος η κατάληψη της εξουσίας. (εδώ)

Εν κατακλείδι

Ένας λαγός είναι πάντα χρήσιμος για να στολίσει την εκλογική βιτρίνα. 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ξέρεις τίποτα για λαγούς δημοσιογράφους;
Αν δεν ξέρεις θα σού πω όχι τίποτα άλλο για να μην νομίζουν ότι περνάνε τον κόσμο για κορόιδα
Νιάουου γατάκια

Ανώνυμος είπε...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος λόγω της φωτιάς και των αστεγων λαθρο προσφύγων.
Ας τους πάρουν σπίτι τους οι Συριζαιοι και οι ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι τα δημοσιεύματα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου να μην αφήνουν κανένα κενό, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Για παράδειγμα θα αναφέρουμε την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. ΜΑΝΟΥΛΑΚΟΥ σχετικά με την παρουσία πλωτου ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα για τις απαραίτητες διακομιδές.
Λοιπόν για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους, καλό θα είναι όλα τα blogs να αναφέρουν με σαφήνεια το εάν θέλουν την παρουσία ενός οποιοδήποτε πλωτού ασθενοφόρου (μπορεί να είναι και ιδιωτικό) η την παρουσία του πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος.
Πιστέψτε με η διαφορα είναι τεράστια.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά η διαφορά είναι τεράστια γι αυτό η παρουσία του πλωτού ασθενοφόρου του λιμενικού είναι η καλλίτερα λύση
Ιδιωτικά πλωτά μόνο προβληματα θα φέρουν

Ανώνυμος είπε...

Το πλωτό ασθενοφόρο χρειάζεται και έναν χώρο στάθμευσης εντός του λιμανιού.
Το όλο θέμα θα το λύση ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου λόγω αρμοδιότητας.

Ανώνυμος είπε...

9 00 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ.
ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ.
ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΑ.
ΕΔΩ ΕΊΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

9:24 κάποιοι τομείς χρήζουν ιδιωτικής πρωτοβουλίας κάποιοι όχι
Βλέπε ΚΥ τι κόσμο εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι γιατροί που είναι στο κέντρο και τι κοσμο οι ιδιώτες γιατροί
Με τόσους γιατρούς που έχουν έπρεπε οι ιδιώτες να μην δουλεύουν τυχαίο ;
Ούτε βέβαια οι Αιγινήτες έχουν καμία διάθεση να πληρώνουν ιδιώτες όταν θα υπήρχε εξυπηρέτηση από το κέντρο
Εδώ είμαστε να τα λέμε και τα καλά και τα άσχημα

Ανώνυμος είπε...

8 51 να υποθεσω οτι δεν διαφωνείς με την παρουσια ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

9:17 ΟΧΙ στο ιδιωτικό πλωτό ασθενοφόρο εφ όσον υπάρχει του λιμενικού
Γιατροί από το κέντρο που θα συνοδεύουν τα περιστατικά....
Απόδοση των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθει για το ιδιωτικό πλωτό πίσω στους αιγινιτες με άλλης μορφής χορηγία.

Ανώνυμος είπε...

10 52 συμφωνω απόλυτα