Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

Την ώρα που η χρήση μάσκας επιβάλλεται δια της βίας, οι νομοθέτες που υποστηρίζουν την γενικευμένη χρήση της, δεν εφαρμόζουν τα μέτρα που εφαρμόζουν στους άλλους. Στην φωτογραφία η 
 Νάνσυ Πελόσι,  εκπρόσωπος του κόμματος των δημοκρατικών και θεσμικά  τρίτη τη τάξη στην προεδρία των ΗΠΑ μετά του πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο σε κομμωτήριο του Σαν Φρανσίσκο (τα οποία λόγω μέτρων είναι κλειστά από τον Μάρτιο) χωρίς να φοράει μάσκα. Προφανώς η ίδια γνωρίζει ότι η μάσκα δεν είναι μέτρο προστασίας αλλά μέτρο επιβολής ελέγχου στον γενικό πληθυσμό.

Η ίδια για τον Τραμπ επειδή  δεν φορούσε μάσκα σε συνάντηση στον Λευκό Οίκο, είχε πει ότι "δεν σέβεται και χαστούκισε την επιστήμη στο πρόσωπο". Για την δική της περίπτωση είπε ότι το κομμωτήριο πρέπει να της ζητήσει συγνώμη που έδωσε την είδηση στην δημοσιότητα. (εδώ)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος Αυγούστου οι ουρές με τα αυτοκίνητα και τους επιβάτες μειώθηκαν έτσι λοιπόν τα δρομολόγια των πλοίων ήρθαν στα μέτρα τους !!!!!!
Το πρώτο δρομολόγιο οχηματαγωγού πλοίου από Αίγινα είναι στις 09:00 πμ
Το πλοίο ποτέ δε φεύγει στις 09:00 πμ γιατί δεν προλαβαίνει αλλά κατά της 9:10
Και φθάνει στον Πειραιά περίπου 10:30 πμ
Επαγγελματίες και όσοι χρησιμοποιούν το πλοίο αυτό γιατί δεν μπορούν να διαθέσουν 14€ στο ιπτάμενο η γιατί χρειαζόντουσαν το μεταφορικό τους μέσο ξεκινούν της δουλειές τους στη πρωτεύουσα στις 10:30 πμ
Το λιμεναρχείο κάθεται και τους κοιτάει στην Αίγινα να φεύγουν καθυστερημένοι χωρίς να τους κόβει προστιμο
Υπ όψη ότι έχουμε ακόμα 3 Σεπτεμβρίου
Δε βγαίνουνε δε βγαίνουνε είναι η απάντηση να τα μαζέψουν να σηκωθούν να φύγουν να έρθουν άλλοι που βγαίνουν τόσα χρόνια οι ίδιοι είναι στη γραμμή !!!!
Αν δεν είναι αυτά χαλιά τότε πια είναι ;

Ανώνυμος είπε...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου3 - 9 - 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γιώργος Πατούλης: «Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στην λήψη αποφάσεων σε εθνικό επίπεδο για την μάχη ενάντια στην πανδημία.
Η άγρυπνη συνδρομή των εργαζομένων και υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής επί μήνες για την προάσπιση της κοινωνίας από τον κορωνοϊό, αξίζει δημόσια συγχαρητήρια»

Στη σύσκεψη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα συμμετείχε χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Αττικής, αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Υγείας της ΕΝΠΕ κ. Γιώργος Πατούλης, όπου συζητήθηκαν οι καλές πρακτικές, τα τρέχοντα και επείγοντα προβλήματα και τα ζητούμενα στην διαχείριση της Υγειονομικής κρίσης κατά τους μήνες που έρχονται, σε συντονισμό των Περιφερειών με την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα με τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε τη συνάντηση κρίσιμη ενόψει της έναρξης της νέας κατάστασης και του αναμενόμενου δεύτερου κύματος της πανδημίας, το οποίο, όπως είπε, οι κοινωνίες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν με την συνοχή και την μέγιστη αξιοποίηση των πρωτοβουλιών και δυνατοτήτων του ρόλου της Αυτοδιοίκησης, όπως οι καιροί προστάζουν.

Ανώνυμος είπε...

«Είναι σημαντική η σημερινή ευκαιρία που μας δίδεται για να αξιολογήσουμε από κοινού τα συμπεράσματα των πεπραγμένων των Περιφερειών της χώρας ανά την επικράτεια και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά σημεία, ώστε να βγούμε ακόμη καλύτεροι από το επερχόμενο κύμα της κρίσης.
Οι ελληνικές Περιφέρειες επέδειξαν επαγρύπνηση και αποτελεσματικότητα, όμως είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε κατά το δυνατόν αρτιότερα για ό,τι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί».
Ο Περιφερειάρχης Αττικής σχολιάζοντας τις επισημάνσεις του Προέδρου του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα και του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για τις ανάγκες λήψης μέτρων στις κοινωνικές δομές, υπογράμμισε ότι για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της ασφάλειας των ωφελούμενων στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αττικής, ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος για την παρουσία μηδενικών κρουσμάτων κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας.
Ο κύριος Πατούλης εξήγησε ότι επ’ αφορμή της διαδικασίας αδειοδότησης των ΜΦΗ, που ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής, οι δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων ζήτησαν από τους πρώτους μήνες της πανδημίας την υποστήριξη και την καθοδήγηση των υπηρεσιών και των διευθύνσεων της Περιφέρειας Αττικής.
«Ανταποκριθήκαμε με αντανακλαστικά επείγοντος», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, «και συμβάλαμε κατά το μέγιστο με όλες μας τις δυνάμεις στην ασφάλεια των ευάλωτων και ευπαθών μελών της κοινωνίας μας, από τις πρώτες ημέρες εμφάνισης κρουσμάτων της νόσου στη χώρα μας, προφανώς και στην έκδοση εγκυκλίων για την έγκαιρη απαγόρευση του επισκεπτηρίου».
Ο κύριος Πατούλης ευχαρίστησε και ενώπιον όλων τις υπηρεσίες, τους εργαζόμενους και την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, που έπραξαν μέχρι σήμερα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα υπηρετώντας την ετοιμότητα, την εφαρμογή των αρχών της Δημόσιας Υγείας που οι συνθήκες της πανδημίας υπαγορεύουν. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον πρόεδρο ΕΟΔΥ την αναγνώριση και δημοσίως του έργου των εργαζομένων των υπηρεσιών των Περιφερειών «που στέκονται άοκνοι και άγρυπνοι πίσω από κάθε δράση και προσπάθεια».

Ανώνυμος είπε...

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρθηκε επίσης στις δειγματοληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιούν τα κλιμάκια των ειδικών ιατρών και νοσηλευτών του Συντονιστικού κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ σε επιλεγμένους επιδημιολογικά στόχους και στις Μονάδες Φροντίδας ηλικιωμένων και άλλες κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής και ανέφερε ότι βάσει της πολύ καλής συνεργασίας με τον ΕΟΔΥ, «η πυκνότητα των εξετάσεων και της ιχνηλάτησης έχει αυξηθεί πλέον ικανοποιητικά και βρισκόμαστε σε σωστή κατεύθυνση».
Είναι σαφές, ανέφερε ο κύριος Πατούλης ότι λόγω της αύξησης των δειγματοληψιών έχουν αυξηθεί και τα κρούσματα, τα οποία τρομάζουν. Όμως, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, είναι καλύτερα να είμαστε τρομαγμένοι παρά να υπάρχει εφησυχασμός.
Στο σημείο αυτό ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε την ενεργή συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης. «Δεν μπορεί», είπε χαρακτηριστικά, «η αυτοδιοίκηση να σπερματολογεί μέσα από αποσπασματικές τηλεδιασκέψεις με τα μέσα ενημέρωσης. Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στην λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την ενίσχυση της προσπάθειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».
Ο κύριος Πατούλης αναφέρθηκε επίσης στη συνδρομή που μπορεί να παράσχει ο μηχανισμός της Περιφέρειας για τους εργαζόμενους των βρεφονηπιακών σταθμών που ζήτησαν εξέταση πριν επανέλθουν στην εργασία τους, καθώς και στην υποστήριξη που μπορεί να παρασχεθεί στην εκπαίδευση, για την πρόληψη απέναντι στον COVID-19, μέσα από τους Ιατρικούς Συλλόγους και τις υπηρεσίες των Περιφερειών για την επάνοδο των μαθητών στα σχολεία.
Ο Προέδρος του ΕΟΔΥ κύριος Αρκουμανέας επεσήμανε τη στενή και εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Οργανισμού και της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας και της σύνθεσης προσπαθειών και πρωτοβουλιών που προσωπικά έχει αναπτυχθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη.
Κλείνοντας, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε απευθυνόμενος στους Περιφερειάρχες της χώρας, ότι τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και οφείλουμε να χτίσουμε στην προηγούμενη εμπειρία με μια αμφίδρομη και
δημιουργική σχέση.
Τη σύσκεψη παρακολούθησαν στην Περιφέρεια Αττικής ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννης Σελίμης , ο Ατιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Θανάσης Βαθιώτης και η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας κυρία Άννα Μεγάλου.

Ανώνυμος είπε...

Κατα αλλα κυριε φτερωτε τα πατε καλα με την καθαριοτητα, ηθελα να ηξερα η βρωμα και η δισοσμια οταν περναει απο την παραλια η νταλικα με τα σκουπιδια η το απορριματοφορο δεν σας πειραζουν κυριε καραγιαννη και κυριε σκαλτσιωτη και κυριε νταβα που πινεται το καφεδακι σας το πρωι; Εκτος εαν εχετς διαφραγμα στην μυτη σας και δεν μπορειτε να μυρισετε. Φανταστειτε τη τραβουν οι επιβατες που ταξιδευουν κα τα την επιβιβαση και κατα την αποβιβαση απο τα οχηματαγωγα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Τη εχει να μας πει ο κυριος δημαρχος του αρεσει η βρωμα;Εαν οχι παρτε ολοι απο μια φασινα και πλυνετε τα, οχι μονο καρεκλα και εξουσια.

Ανώνυμος είπε...

Είστε πολύ σωστος-σωστή και εύστοχο σχόλιο! ...Θυμάμαι που πριν χρόνια με τις 'παντόφλες ' το 1°δρομολόγιο ήταν 05:45 ,παρόλο που το ταξίδι ήταν 'οδύσσεια' ,στις 7μισή με 8 το αργότερο, 'έπιανες' λιμάνι! ... Αν έχεις ένα μουγκό και ανυπαρκτο Δημοτικό Συμβούλιο,να μην αντιλαμβάνεται τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων της... κ ο νταβας αραλίκι κάθε πρωί στην καφετέρια! Και εσύ φίλε-η να αναρωτιέσαι: θα προλάβω να διεκπεραιώσω τις εργασίες που έχω στον Περαία και στην Αθήναι;
Φυσικά οι πλοιοκτήτες, και το υπουργείο ναυτιλίας είναι σα να λειτουργεί μαφιοζικα, καθώς μόλις μειώνεται η τουριστική κίνηση, και εφοσον η εκάστοτε ναυτιλιακή εταιρεία, έχει κάνει μεγάλη συγκομιδή ("λίπους ")χρήματος ...Μας αγνοούν, οταν ζητάμε, το απλό ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΣ 7

Ανώνυμος είπε...

4 39 μην φοβάστε τίποτα.
Όλα αυτά τα αναφέρουν συνεχώς οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης που όλοι εμείς ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Φτερωτος η πτερωτος.δεν του βγήκε το σενάριο με κοτακη και ψάχνει αλλού.το 23 είναι κοντά κ τα ταμ ταμ χτυπάνε σαν τρελα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιοι ήταν οι τοπικοί φίλοι του συγχωρεμενου Θρασύβουλου που είχε συμμετοχή στο ατύχημα της Μονής;

Ανώνυμος είπε...

5:54 μ.μ. το ταμ ταμ ειναι κλοπη πνευματικής ιδιοκτησίας

Ανώνυμος είπε...

μεγαλοστέλεχος της νυν διοίκησης του δήμου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι ο πελεκάνος με τον στιφάδο θα τα βρούν και θα σμίξουνε τα αηδόνια σήμερα στην ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου έγινε το πρώτο βήμα.
Ποιός Μελισαννίδης Πελεκανίδης ο πρωταθλητής της ενόργανης

Ανώνυμος είπε...

5:38 Η πρώτη παντόφλα εφευγε από αιγινα για χρόνια μπορεί και δεκαετίες 6:20 πμ και ήτανε στον Πειραιά το αργότερο στις 7:50
Υπήρχαν παντόφλες που ήταν ποιο γρήγορες από τα σημερινά κλειστού τύπου που θέλουν να μοστραρονται και που κάποια έχουν πιάση τα 40 χρόνια
Οι ίδιοι πλοιοκτήτες είναι αυτοί που είχαν της παντόφλες με τους σημερινούς
Περιμένετε από τον άλλο μήνα θα αρχίσουν και τα δεσίματα
Ε 5 πλοία είναι πολλά για την Αίγινα
15 ήτανε οι παντόφλες κάποτε χωριά το ευτυχία τα ιπτάμενα και τα σουβαλιωτικα

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο τα παίρνεις απτους λιμενικους.