Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΒΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


 Οι ταραχές και οι καταστροφές στις ΗΠΑ γίνονται στις Κενόσα, το Πόρτλαντ, το Σιάτλ, το Σικάγο, την Μινεάπολις, την Νέα Υόρκη, την Φιλαδέλφεια και την Ουάσιγκτον.

Όλες αυτές οι πολιτείες έχουν ένα κοινό. Διοικούνται από δημοκρατικούς οι οποίοι απαγορεύουν στις αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν. Να σημειώσουμε ότι η κατά τόπον αστυνομική αρχή ελέγχεται από την δήμαρχο και τον κυβερνήτη της πολιτείας. Οι ομοσπονδιακές δυνάμεις μπορούν να επέμβουν εφόσον κληθούν.
Κατά συνέπεια, οι ομάδες Antifa & black lives matter δρουν με την ανοχή των πολιτικών προϊσταμένων των άνω πολιτειών. Ακόμα και όταν γίνονται συλλήψεις μελών των τρομοκρατικών οργανώσεων, αυτοί αφήνονται ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν εγγύηση.
Παρατηρήσεις
Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ σήμερα, θυμίζει την καθημερινότητα που βιώνουμε στο νησί του εγκλήματος εδώ και πολλά χρόνια. Το καθημερινό bullying και οι εγκληματικές ενέργειες σε βάρος πολιτών δεν καταδικάστηκαν από καμία δημοτική παράταξη. Όλοι γνωρίζουν και όλοι σιωπούν. Προφανώς έχουν τους λόγους τους.
Στις ΗΠΑ το bullying και οι εγκληματικές ενέργειες των οργανώσεων Antifa & black lives matter αποτελούν μέθοδο άσκησης πολιτικής από το κόμμα των δημοκρατικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: