Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


 Είθισται οι εγκληματικές οργανώσεις να αναζητούν τα θύματά τους και να τους επιτίθενται  απρόκλητα εν μέση οδό. Στο νησί του εγκλήματος κάποιοι από εμάς το έχουμε βιώσει αυτό σε καθημερινή βάση. Το αν θα φτάσεις σπίτι σου αρτιμελής ,  αν το οργανωμένο  bullying εξελιχθεί σε επίθεση  είναι άγνωστο. Σε κάθε περίπτωση οι δράστες λειτουργούν υπό την ανοχή  των πολιτικών που τους προστατεύουν. Θεωρούν ότι η  καθήλωση και η σίγαση  των αντιπάλων τους επιτρέπει να "κάνουν τις δουλειές τους" ανενόχλητοι.  Έτσι πετυχαίνουν το κοινό να βλέπει και να σιωπά. Ο φόβος να μην μπλέξουν, τα πιθανά αντίποινα αν πουν την αλήθεια  και η προσδοκία ενός ξεροκόμματου αδρανοποιεί το πλήθος των θεατών. 

Στην φωτογραφία ο Aaron Danielson  (εδώ) υποστηρικτής του Τραμπ ένα δευτερόλεπτο πριν δολοφονηθεί  από μέλη της οργάνωσης black lives matter στο  Portland.Τον αναγνώρισαν ως υποστηρικτή του Τραμπ   και τον πυροβόλησαν εν ψυχρό. (εδώ).

Ο δολοφόνος εντοπίστηκε (εδώ).

 (τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι γνωστά).

Ο δολοφόνος σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της σύλληψής του (εδώ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απαγορεύσεις για την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, διαδέχονται η μία την άλλη.
Οι αντιδράσεις ανύπαρκτες.
Οι τοπικοί άρχοντες αμίλητοι.
Ούτε μια τροπολογία από τους τοπικούς βουλευτές.
Ντεφορμε όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

All (black and white)
Lives
Matters

Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα είπε...

Δελτίο Τύπου

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων της διοίκησης του Δήμου Αίγινας από τον κ. Ι. Ζορμπά και τους συνεργάτες του.
Ήδη σήμερα 31/8/2020 ο κ. Δήμαρχος ανανέωσε τη θητεία των τεσσάρων αντιδημάρχων συνεργατών του, αφήνοντας τους στις ίδιες θέσεις.
Ας κάνουμε λοιπόν κ. Δήμαρχε έναν απολογισμό του πρώτου έτους διοίκησης σας.
Να αναφερθούμε στο ότι πήρατε έργα σε εξέλιξη και δεν τα προχωρήσατε.
Μήπως τελικά θέλετε να τα φτάσετε στο 2023 χρόνια εκλογών για να κόψετε κορδέλες ώστε να φανείτε ως ο εμπνευστής και αποκλειστικός δημιουργός τους, στους συμπολίτες μας ;
Βλέπετε την ανάπτυξη του τόπου να βαίνει επαρκώς ;
Υπάρχει δραστηριοποίηση νέων επιχειρήσεων και δεν το γνωρίζουμε ;
Κύριε Δήμαρχε η περίοδος Χάριτος πέρασε και τώρα θα μας επιτρέψετε να δούμε το έργο σας και κατά πόσο αυτό είναι εποικοδομητικό προς το συμφέρον των επισκεπτών με αντίκτυπο πάντα θετικό στους συμπολίτες μας.
Η βαθμολογία σας λοιπόν, με την όποια επιείκεια είναι η εξής:

*Μηδέν στα αναπτυξιακά έργα καθώς δεν έχουμε δει την παραμικρή εξέλιξη σε έργα όπως: Περιφερειακός, Χωροταξικό, Λιμάνι, Κυκλοφοριακό, Διαχείριση των απορριμμάτων, Υδροδότηση, Ενδογενής ανάπτυξη κ.α.

*Κάτω από τη βάση στα θέματα διαχείρισης των οικονομικών καθώς γίνεται κατάχρηση της κυβερνησιμότητας και των απευθείας αναθέσεων έργων. Η διοίκηση σας κ. Ζορμπά δεν έχει προχωρήσει σε απολογισμό πεπραγμένων όπως είναι υποχρεωμένη εκ του νόμου (Ούτε καν σε διαδικτυακό απολογισμό ως έχουν πράξει πολλοί άλλοι Δήμοι της χώρας).


*Κάτω από τη βάση σε θέματα επικοινωνίας και προβολής του νησιού καθώς δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων στο μείζον θέμα Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας (αφήνοντας ασύδοτους “ατζέντηδες” και Δήμο Ναυπλίου να μπουρδολογούν) ενώ δεν υποβάλλατε αίτημα να υποδεχθεί το νησί μας τιμητική Ρωσική Έκθεση για τον Ι. Καποδίστρια, όπως έπραξαν άλλοι 14 Δήμοι της χώρας.

Στα θέματα καθημερινότητας άποψη μας είναι πως η διοίκηση σας κ. Ζορμπά, διαθέτοντας όλα τα όπλα σε σχέση με προηγούμενες διοικήσεις (χρηματοδοτήσεις, πλήρες υπαλληλικό προσωπικό και κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή) δεν ήταν δυνατόν να μην ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο έργο της καθαριότητας και ευπρεπισμού της εικόνας του νησιού.

Στο διά ταύτα η παράταξη μας, ο Επικεφαλής της Νίκος Ευστ. Αλεξίου Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας καθώς και όλοι οι πολίτες που μας πλαισιώνουν και αγωνιούν για το μέλλον του νησιού περιμένουν να δουν πραγματικό έργο από την παρούσα Δημοτική αρχή κατά το δεύτερο έτος διοίκησης.
Θα θέλαμε επίσης όταν τελειώσει επιτέλους ο φόβος της πανδημίας, να γίνει ένα Δημοτικό Συμβούλιο σε εξωτερικό δημόσιο χώρο, ένα απλό παράδειγμα στο δημοτικό στάδιο, έτσι ώστε ο λόγος να περάσει στους πολίτες . Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε τα αυτονόητα ζητάμε . Δείτε τα και περιμένουμε τις κινήσεις σας. Κινήσεις πνοής για το νησί και θα επανέλθουμε με προτάσεις αναλυτικά όπως επιτάσσει η Δημοκρατία και η ιερή αποστολή της αντιπολίτευσης.
Το νησί δεν μπορεί να περιμένει άλλο και να μένει ουραγός σε θέματα υποδομών, ανάπτυξης και ανάδειξης της ιστορικότητας και νησιωτικότητας.
Τέλος ως παράταξη καταδικάζουμε κάθε μορφής σωματικής ή λεκτικής βίας σε βάρος πολιτών από οιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο.
Τα ζητήματα και οι διαφωνίες σε μια ευνομούμενη πολιτεία λύνονται με δημοκρατία και διάλογο. Για εμάς το ποτάμι δεν γυρίζει... πίσω. Η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα καλύτερα έπονται.

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χέ...ς ρε Αλεξίου όλο δηλώσεις κάνεις ποιός νομίζεις ότι είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους σχολιαστές να ευθυγραμίζονται με το πνεύμα της ανάρτησης.

Ψηφοφόρος του Τραμπ