Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

TO BULLYING ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το σήμερα στις ΗΠΑ. Απεικονίζουν επίσης και την καθημερινότητα που βιώνουν κάποιοι από εμάς στο νησί του εγκλήματος εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή την καθημερινότητα καμία πολιτική παράταξη δεν την καταδίκασε. Προφανώς εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους. Άλλωστε, το πολιτικό κατεστημένο προστατεύει τα δικά του παιδιά και φροντίζει για την ασυλία τους ότι κι αν πράξουν.  Σκοπός του bullying είναι η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στους αντιφρονούντες ώστε η "οργάνωση" που τους καλύπτει να συνεχίσει να κάνει "δουλειές" ανενόχλητη. Μόνος και  αντιμέτωπος με τον (οργανωμένο) όχλο, αν ζητήσεις την συνδρομή των αρχών κινδυνεύεις να βρεθείς στο αυτόφωρο. Ο λόγος ο δικό σου απέναντι στις μαρτυρίες του "οργανωμένου όχλου". Σε κάθε περίπτωση οι οργανώσεις είναι καλά δικτυωμένες με πλοκάμια παντού. 

Ο εικονιζόμενος όχλος έχει την (οικονομική) στήριξη των Black Lives Matter και των Antifa οι οποίες υποστηρίζονται από το κόμμα των δημοκρατικών. Εν όψη των επερχόμενων προεδρικών εκλογών της 3 Νοεμβρίου 2020, δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας ώστε να καμφθεί η έκφραση των αντιπάλων και να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι για το κύμα βίας που επικρατεί ευθύνεται η παρούσα διοίκηση Τραμπ. (εδώ).

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ σε άλλες νησιωτικες περιοχές της χώρας μας, ασχολούνται με έργα όπως η υδροδότηση, το αποχετευτικο, η παρουσία πλωτου ασθενοφόρου(προηγούμενο δημοσίευμα), στο νησί μας μάλλον έχουν άλλες προτεραιότητες.

Ανώνυμος είπε...

Οι Δημοκρατικοί τρέμουν τα debates με τον Τραμπ και προσπαθούν να τα αποφύγουν με το γλοιώδες "δεν συνομιλούμε με τον φασίστα". O sleepy Joe θέλει να εκλεγεί πρόεδρος με τα λεφτά του Σορος, την προκλητική στήριξη των μίντια και τον ακτιβισμό των αριστεριστών. Ωραία όλα αυτά, αλλά ο λογαριασμός θα γράψει 4 more years...

Ανώνυμος είπε...

Αναβλήθηκε ο ετήσιος απολογισμός;

Ανώνυμος είπε...

Μύκονος: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε πασίγνωστο ξενοδοχείο – Καταγγελίες ότι τα έκρυβαν.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΩ ΌΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΊΓΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ.