Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

KIM KLACIK Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ GEORGE FLOYD

Η εκμετάλλευση της δολοφονίας του George Floyd έφερε στο προσκήνιο πολλές παραμέτρους . Την δολοφονία εκμεταλλεύτηκαν οι δημοκρατικοί για να προωθήσουν τα δίκαια αιτήματα των μαύρων τα οποία περιλαμβάνουν μέχρι και αποζημιώσεις επειδή οι πρόγονοι  τους ήταν σκλάβοι. Επιλεκτικά αποκρύπτουν το γεγονός  ότι οι μαύροι απελευθερώθηκαν από του ρεπουμπλικάνους και  οι δημοκρατικοί έπρεπε να ηττηθούν στον αμερικανικό εμφύλιο για να υποχρεωθούν να τους απελευθερώσουν. Να μην ξεχνάμε ότι η οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν ήταν δημιούργημα των δημοκρατικών καθώς και η οργάνωση "προγραμματισμένη πατρότητα" η οποία είχε στόχο την μείωση του πληθυσμού των μαύρων μέσω της προώθησης εκτρώσεων. Με τα χρόνια κατάφεραν να πείσουν ότι ο φυσικός πολιτικός χώρος των μαύρων είναι το δημοκρατικό κόμμα.

Η εικονιζόμενη Kimberly Klacik είναι υποψήφια του ρεπουμπλικανικού κόμματος για το κονγκρέσο στις εκλογές της 3 Νοεμβρίου 2020. Στο προεκλογικό της βίντεο παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στην Βαλτιμόρη μετά από 53 διοίκησης από δημοκρατικούς. Η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλες τις πολιτείες όπου κυβερνούν οι δημοκρατικοί. Είναι οι ίδιες πολιτείες με τον υψηλότερο αριθμό θυμάτων Covid 19, τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας και ο χώρος όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι αριστερές οργανώσεις ANTIFA, Black Lives Matter και λοιποί συγγενείς.

Το προεκλογικό σποτ   kim Klacik

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιεροπρακτικός βραχίονας του ΥΣΕΕ Αίγινας "Αιακός" τέλεσε από κοινού με Ιερείς του ΥΣΕΕ στο Ελλάνιο όρος τα Ηραία. Ευχαριστούμε θερμά τους Αιγινήτες θρησκευτές, που ανέβηκαν στο όρος και παρέστησαν στην τελετή. Είμαστε ευτυχείς που εκεί που κάποτε δέσποζε ο ναός του Πανελληνίου Διός (πριν γίνει κομμάτια από το μίσος του θρησκευτικού ολοκληρωτισμού) οι σύγχρονοι Έλληνες Εθνικοί του νησιού, συνεχίζουν την παράδοση του Αιακού. Ευχόμαστε χρόνια πολλά, Επανελλήνιση, Φωτισμό κι Ελευθερία.
Λίγα λόγια για την Θεά.
ΗΡΑ
Η αερόμορφη, νεφελώδης Μητέρα. Θεά των αιθερίων σωμάτων, κόρη της Ρέας και του Κρόνου. Ο αναγραμματισμός του ονόματος, μας δίνει το αήρ, εξ ου και αιθήρ, ηρεμία, ήρως κλπ.
Εποπτεύει τον αιθέριο ζωτικό χώρο, που περιβάλλει κάθε σώμα. Για την γη για παράδειγμα, από την επιφάνεια της, μέχρι και τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Αυτός ο εναέριος χώρος λαμβάνει μέρος στο φαινόμενο της ζωής, εφόσον μέσα σε αυτόν διαβιεί κάθε ζωντανή μορφή. Επίσης λειτουργούν τα τόσο βασικά για την ζωή σύννεφα, αλλά και τα απαραίτητα ζωτικά αέρια (οξυγόνο, υδρογόνο, άζωτο κλπ). Μεταναστεύουν οι σπόροι και η γύρις των φυτών κι έτσι αναγεννάται το φυτικό βασίλειο. Αυτή η εποπτεία επεκτείνεται και στο υπο επιφανειακό στρώμα της γης, όπου παρέχεται η δυνατότητα ανάσας στους γαιοσκώληκες τα ερπετά κλπ. Η Θεά συμμετέχει και στο υδάτινο στοιχείο με έμμεσο μυστηριακό τρόπο, αφού το νερό όταν εξατμιστεί στον αιθέρα, δέχεται ηλεκτροστατικές φορτίσεις προσλαμβάνει οξυγόνο και άλλα στοιχεία τα οποία στην συνέχεια μεταφέρει στην θάλασσα.
Ο αέρινος ζωτικός χώρος, δεινοπαθεί από τους κεραυνούς οι οποίοι ενώ ξεσκίζουν τον αιθέρα, καταλήγουν σε μυστηριακές ερωτικές ιερουργίες με την Γαία κι αυτός είναι ο λόγος που η Θεά αναφέρεται, ως ζηλότυπος σύντροφος του Διός.
Η Ήρα είναι προστάτιδα Θεά του γαμήλιου θεσμού και του τοκετού, γιατί κατά τη γέννηση συντελείται ένα μυστήριο, παρόμοιο με αυτό του θανάτου. Το έμβρυο πεθαίνει ως τέτοιο και γεννιέται πια ως βρέφος. Από το σώμα της μητέρας αποκόπτεται ένας ολοκληρωμένος οργανισμός, που θα διαγράψει πλέον μια δική του τροχιά. Κατά την γέννηση το βρέφος αποκτά το δικό του ζωικό ρεύμα και η Θεά διαμορφώνει πλέον ένα ανεξάρτητο βιο ψυχικό πεδίο μέχρι την εφηβεία όπου η διαμόρφωση σταθεροποιείται και τότε μέρος της εποπτείας της, παραδίδεται στον Ποσειδώνα.
Η Ήρα αντιπροσωπεύει την Τιμιότητα, την Πίστη και την καρτερία. Ιερά της ζώα είναι το παγώνι (η ουρά του συμβολίζει τον αστερόεντα ουρανό), ο κούκος (σύμβολο γαμήλιας ζωής). Ιερό της δένδρο η ροδιά (οι καρποί της συμβολίζουν την συζυγική αγάπη και γονιμότητα). Ιερό της χρώμα το σμαραγδένιο πράσινο (ευημερία, αναπαραγωγή, ευγένεια) και το γαλάζιο (πίστη, αφοσίωση).

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κινδυνεύει ο Τραμπ και ο ελεύθερος κόσμος και μεις ασχολιόμαστε με το Ζορμπά και την Ήρα. Ας είναι καλά ο Αιακός!

Ανώνυμος είπε...

οντως ας ειναι καλα ο γιωργος γιατι χωρις αυτον δεν θα μαθαιναμε πολλα απο αυτα που συμβαινουν πραγματικα στο νησι!!! και μας αφορουν ολους!!! γιατι δυστηχως πραγματικα, δεν παιρνουμε χαμπαρακι.. για το τι πραγματικα συμβαινει στο νησι!

μαρεβα

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ οι κύριοι Μούρτζης Δημήτριος και Πτερουδης Νικόλαος ανταλλάσσουν επιστολές για τα σκουπίδια, η Αίγινα παραμένει χωρίς νερό Ευδαπ.
Μάλλον οι ψαράδες έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

10.41 ειναι πολυ μεγαλα τα συμφεροντα οποτε τη συνδεση με την ευδαπ οι ιθύνοντες θα τη καθυστερησουν οσο μπορουν.

Ανώνυμος είπε...

8 18 ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

τελικα αυτο το νησι σε ποιον ανηκει;; στο μοναστηρι; στον περδικαρχη; στα τουριστικα ακινητα; σε καποιον τοπικο κροισο; πειτε μας να μαθουμε και εμεις.


μαρεβα

Ανώνυμος είπε...

Μ@λακα, ιδέα μου έπεσε από τον ουρανό...σε αυξημένη επισκεψιμότητα και με πολύ κόσμο, θα έπρεπε να κλείνει η ροή πάσης φύσεως οχημάτων σε όλο το μήκος και πλάτος της "παλιάς ^ Αίγινας. Όχι να βγαίνουν και να γράφουν τα αρχ!διά και να τσεπωνουν το χρήμα τα(αφεντικά) τους.

Alexandro

Ανώνυμος είπε...

2 23 για μια ψηφο δεν εκφράζονται εντός του δημοτικού συμβουλίου όλες αυτές οι απόψεις.
Η εκάστοτε αρχή παίζει μπάλα μόνη της αφού πρακτικά αυτό που συμβαίνει είναι η εναλλαγή των προσώπων στον δημοτικό θώκο.
Για αντιπολίτευση καλύτερα ας μην μιλήσουμε.
Αυτό είναι το τίμημα των επιλογών μας όταν ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο για ενημερωσε μας αν μπορεις για την αποφαση του λιμενικου ταμειου που παρθηκε την Τριτη σχετικα με την εξομοίωσης Χερσαίας Ζώνης Λιμένα περιοχής νήσου Μονής. Ειχε παρθει και περσι παλι μια αποφαση για το θεμα.....
τι μαγειρευεται στη Μονη αραγε??? οεο???