Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΟΝΗΣ.


 
"Όλοι γνώριζαν...δεν έκαναν τίποτα".. αυτή είναι η μοίρα των πραγμάτων στο νησί του εγκλήματος, της συγκάλυψης και της σιωπής.
Η τραγωδία της Αίγινας ως θεωρία συνωμοσίας. (εδώ)
Ο Κούγιας ρίχνει το γάντι στον δήμο Αίγινας . Ασυνείδητοι άνθρωποι (εδώ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε ήρθε το καινούργιο περιπολικό του λιμεναρχείου στην Αίγινα;

Ανώνυμος είπε...

Στις 23/12/2016 παραδόθηκε το τζιπ στο λιμεναρχείο Αιγινας.
Ήταν το ένα από τα έξι που έγιναν δωρεά από άγνωστο δωρητη.

Ανώνυμος είπε...

Newpost 16 08 2020
Πείτε την αλήθεια κ. Χαρδαλιά: Πόσα κρούσματα και από ποια νησιά έχουν ταυτοποιηθεί στην Αθήνα;
του Τάκη Χατζή - Δημοσίευση 5 ώρες / Ανανεώθηκε 3 ώρες
Πείτε την αλήθεια κ. Χαρδαλιά: Πόσα κρούσματα και από ποια νησιά έχουν ταυτοποιηθεί στην Αθήνα;
Facebook Twitter Whatsapp
Ξαφνικά και χωρίς να δικαιολογείται από τα επίσημα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει «μοντέλου Πόρου» σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προκαλώντας πανικό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ραγκούσης για κορωνοϊό σε Πάρο και Αντίπαρο: Απόκρυψη και τεράστια ευθύνη
Ραγκούσης για κορωνοϊό σε Πάρο και Αντίπαρο: Απόκρυψη και τεράστια ευθύνη
Κορωνοϊός: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - «Μοντέλο Πόρου» σε Πάρο, Αντίπαρο – Περιορισμοί στη λειτουργία των μπαρ στην Αττική – Τηλεργασία για τις ευπαθείς ομάδες (Βίντεο)
Κορωνοϊός: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - «Μοντέλο Πόρου» σε Πάρο, Αντίπαρο – Περιορισμοί στη λειτουργία των μπαρ στην Αττική – Τηλεργασία για τις ευπαθείς ομάδες (Βίντεο)
Σύγχυση και πανικός επικρατεί σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως στα νησιά των Κυκλάδων, σχετικά την έκταση της έξαρσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ύστερα από την ανακοίνωση των νέων έκτακτων μέτρων που έκανε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ξαφνικά και χωρίς να δικαιολογείται από τα επίσημα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα που δίνει καθημερινά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει «μοντέλο Πόρου» σε νησιά, όπως η Πάρος, η Αντίπαρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ζάκυνθος και η Κως, που αυτή τη στιγμή φιλοξενούν πάρα πολύ κόσμο και δη ξένους τουρίστες.

Στο αποκορύφωμα της -δύσκολης και ιδιαίτερης- φετινής τουριστικής σεζόν, που βρίσκει ξενοδόχους και καταστηματάρχες σε άλλοτε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς να παλεύουν να αυξήσουν τον τζίρο τους, η κυβέρνηση χωρίς κανένα προειδοποιητικό «καμπανάκι» για το επιδημιολογικό φορτίο των συγκεκριμένων προορισμών, αποφασίζει εν μία νυκτί να λάβει νέα περιοριστικά μέτρα.

Μάλιστα, ελλείψει επίσημων στοιχείων για το ποιο είναι το πραγματικό επιδημιολογικό φορτίο σε αυτές τις περιοχές, η παραπληροφόρηση, τα fake news και οι εκτιμήσεις παίρνουν «φωτιά», με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγαλύτερο αλαλούμ. Για παράδειγμα, τα μέχρι στιγμής στοιχεία του ΕΟΔΥ για τα νησιά των Κυκλάδων, σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν πως εκεί υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν προκύπτει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων.

Την ίδια ώρα, ανεπίσημα υποστηρίζεται ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα τεστ για τον κορωνοϊό γίνονται στα αστικά κέντρα, όταν δηλαδή οι ταξιδιώτες έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους. Έτσι, για παράδειγμα, αν κάποιος κόλλησε τον ιό στη Σαντορίνη, εμφανίσει συμπτώματα όταν επιστρέψει στην Αθήνα και κάνει το τεστ, θα προσμετρηθεί ως κρούσμα στην Αττική.

Πάντως, η χαοτική αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, στέλνει το λάθος μήνυμα στο εξωτερικό, καθώς δίνουν και παίρνουν οι φήμες και οι εικασίες για το πόσα κρούσματα υπάρχουν στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας και δείχνουν πως υπάρχει έλλειψη συντονισμού.

Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Χαρδαλιά:

Ποια είναι επισήμως η κατάσταση με τα κρούσματα στα νησιά;
Ισχύει ότι έρχονται με κορωνοϊό από τα νησιά και κάνουν το τεστ στα μεγάλα αστικά κέντρα;
Γιατί ο ΕΟΔΥ δεν ανακοινώνει πόσοι ήρθαν από νησιά και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ώστε οι αρμόδιοι φορείς στα νησιά να γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί και να τεθούν σε «συναγερμό» και να λάβουν προληπτικά μέτρα και όχι ξαφνικά να επιβάλλονται νέα μέτρα;

Ανώνυμος είπε...

Δρομολόγιο Αχαιός χθες βράδυ θερμομετρηση μηδέν η τήρηση της μάσκας σε καλό επίπεδο στους δέκα δύο δεν φορούσαν,αν δεν έμπαιναν και μπουλουκια καλά θα ήταν. Αναβατες στις μηχανές χωρίς μάσκα Μηπως αυτός ήταν ο λόγος που ο λιμεναρχης έστειλε το όργανο να κατεβάσει ένας πολίτης το ντροουν παρόλο που ο χριστιανός πους έδειχνε την αδεια που είχε στην κατοχή του. Οι εξήγηση που τον εδεινα τόσο ο λιμεναρχης όσο και το ο λιμενικό ήταν για γέλια..

Ανώνυμος είπε...

7 41 καλό θα ήταν ο κ. Λιμεναρχης να μας ενημερώσει για το όνομα του δωρητη που μας χάρισε ένα ολοκαίνουριο τζιπ το 2016.