Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

COVID 19. ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 Την ώρα που η κυβέρνηση παίρνει μέτρα δυσάρεστα για το κοινό και επιβαρυντικά για την οικονομία  νεαρός (συμπτωματικός) από την πρωτεύουσα, έσπασε την καραντίνα και έτρεξε να απολαύσει την θάλασσα μαζί με την παρέα του στο απέναντι νησάκι . Φυσικά κυκλοφόρησε και σε άλλες οργανωμένες παραλίες και όπου αλλού κυκλοφορεί η ανεμελιά της νιότης αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις σε τρίτους. 
Οι πληροφορίες μας είναι τελείως ανεπιβεβαίωτες και ευχόμαστε να μην ισχύουν.
Σε κάθε περίπτωση έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της ατομικής ευθύνης και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο καθένας τον συνάνθρωπό του.  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ιός χτυπάει την πόρτα των γηροκομείων γιατί έχουμε διασπορά στην κοινότητα τονίζοντας πως την ανεύθυνη συμπεριφορά κάποιων την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε και είναι οι ηλικιωμένοι, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τον Μάρκο Δεϊμέζη.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε ότι ο μέσος όρος των κρουσμάτων είναι 36 έτη. "Είναι νέοι άνθρωποι που αδιαφορούν για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που έχουμε προτείνει και λέμε συνέχεια"

Επιπλέον, ο κ. Σύψας επεσήμανε ότι υπάρχει και μια 2η πανδημία και είναι η πανδημία της παραπληροφόρησης και μαστίζεται όχι μόνο η Ελλάδα αλλά όλος ο κόσμος που είναι το ίδιο επικίνδυνη με την ίδια την πανδημία και έκανε έκκληση στους νέους να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους σημειώνοντας πως ο ιός είναι εδώ και σκοτώνει.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς υπάρχει μια ευρεία διασπορά το οποίο σημαίνει ότι αυτό μπορεί να επιστρέψει αυτό πίσω μαζί με τους παραθεριστές και ανέφερε πως μετά τις διακοπές απαιτείται αυτοπεριορισμός 7 ημερών και απόσταση από τους ηλικιωμένους

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ειναι αυτο που εγραψες γιωργο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΙ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΉΡΟΦΟΡΙΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΙΟΜΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

12,39 Επώνυμα για να γίνουν γνωστά στο ΑΤ και τα ονόματα των κρουσμάτων ώστε να καταλάβει ο λαός της Αίγινας αν πρόκειται για τρομοκρατία ή προειδοποίηση και φυσικά να επιβληθούν και τα ανάλογα πρόστιμα εκεί που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Η κανονικότατα επιστρέφει στο νησί μας.
1.Εφυγαν οι περγκολες
2.Δεν έγινε η σύνδεση με την ευδαπ
3.τα μαγαζιά λειτουργούν χωρίς αδειες
4.ακυρωθηκε το φυστίκι φεστιβαλ
5. επανήρθαν στο προσκήνιο τα παιδιά της Νέας Ρποχής
6. Ο Ντίνος μας δεν έγινε υπουργός
7. Ούτε Ο Φίλιππας μας δήμαρχος
Μόνο ο Κυριάκος μας έγινε πρωθυπουργός
Όλα τα άλλα πλέον είναι σε μορφή κανονικότητας

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΟ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
αλάξε λεξιλόγιο κακομοίρη

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνω άσχετος με τα το τοπικά σας ζητήματα, αλλά καθόλου απίθανη η εικασία σας. Καλό είναι να επιβεβαιώσετε και δημοσιογραφικα. Δεν ειναι κ τόσο δύσκολο. Εδώ ξέρουν όλοι τα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

9.14 προφανώς η απειλή του 12.39 κατά του Αιακού είναι και η επιβεβαίωση της πληροφορίας. Αυτός που απειλεί ξέρει την αλήθεια και φοβάται